Ako zmeniť prácu na dynamickejšiu?
Ahojte
Momentálne pracujem v sklade, práca fyzicky náročná a slabo platená,kolektív zlý, ohováranie, osamelí ludia, nespokojní So svojím životom, už ma tam prestáva baviť, je ta práca strašne monotónna, posielam životopisy, prácu hladám trošku živšiu, kde môžem komunikvať s luďmi, kde čas ubehne rýchlejsie, je tu niekto kto chce zmenu zamestnania ale sa nedarí?
Ja neuspesne hladam cca rok a pol
Ja neuspesne hladam cca rok a pol
@anonym_723b73 ..fiha, to je dlho..aký máš vek a vzdelanie? ..ja cely ‘zivot’ administratíva..SS,mam 49 rokov a v robote to je veľmi zle, sme na nože so šéfkou ..úplne ma kritizuje za všetko..prácu hľadám už tiež pol roka a nič..možno ma ona vyhodí, čakám na to každý den. Ja myslím, že do dôchodku sa už budem len po ‘brigadach’motat a to mame male deti🫣 9 a 11 rokov.
@anonym_autor
Co vsetci v tej administrative robite? 🤷
všetko zaleží z akého si kraja , ja hladám prácu už od augusta mám malé dieťa takže to môže zavážiť
zatial som bola na 5 pohovoroch a teda nič moc
skús poslať životopis a uvidíš
@anonym_723b73 ..fiha, to je dlho..aký máš vek a vzdelanie? ..ja cely ‘zivot’ administratíva..SS,mam 49 rokov a v robote to je veľmi zle, sme na nože so šéfkou ..úplne ma kritizuje za všetko..prácu hľadám už tiež pol roka a nič..možno ma ona vyhodí, čakám na to každý den. Ja myslím, že do dôchodku sa už budem len po ‘brigadach’motat a to mame male deti🫣 9 a 11 rokov.
@anonym_autor
@anonym_1279f7 39 rokov mam. VŠ ekonomickú. Angličtinu neviem co je kamen urazu asi. Robila som v administrative.
Co vsetci v tej administrative robite? 🤷
@anonym_aa6210 co? Ti sibe či čo?
@anonym_1279f7 39 rokov mam. VŠ ekonomickú. Angličtinu neviem co je kamen urazu asi. Robila som v administrative.
@anonym_723b73 ja viem AJ, myslím, že som všade bola prijatá skrz jazyka aj keď mám len SS.Posledne 4 roky mám pozíciu v administratíve kde AJ vôbec nevyužívam.Len teda kľúčový je aj môj vek aj oblasť kde zijem.Takze tetaz si na UP? Ja dom bola bez prace 1 rok v 40 tke a teda som už chytala depky..

A co by si chcela robit?