Ako zvládnuť pracovný pohovor po 12 rokoch?
Dobrý deň, po 12 rokoch v jednej firme idem na pracovný pohovor do Slovak Parcel Service na administratívnu pozíciu a mám z toho väčší stres, než som čakala. Životopis mám aktualizovaný, ale neviem, ako hovoriť o tom, že odchádzam hlavne kvôli vyhoreniu a zlému vedeniu. Povedať to otvorene alebo radšej neutrálne?
Nie,nikdy nehovor negativne o predchadzajucom zamestnavatelovi aj ked to tak v realite bolo, musis to podat tak ze vela si sa tam naucila (vymenuj co myslis) ale ze citis ze je cas na zmenu a ze ta viac laka (vyber nieco z tej pozicie kam sa hlasis)
Povedz jednoducho, že po 12r si cítila potrebu zmeny, zažívala si už určitú stagnáciu.Že ťa ich ponuka veľmi zaujala.
@anonym_autor bývalá práca bola super....ale potrebuješ nový balanc
byhorenie a zle vedenie urcite nespominat.
nikdy sa nehovori zle o byvalych zamestnavateloch na pohovore. nie je to profesionalne.
normalne povies, ze po 12 rokoch potrebujes zmenu, ze vsetky procesy co robis, robis automaticky, nic sa noveho nenaucis, nikdeTa ta praca uz neposuva a preto by si potrebovala / chcela zmenu.
Nikdy sa nehovori, preco odchadzas... pozri si na youtue nejake situacne pohovorove videa, klasicke otazky si priprav dopredu, vyskusaj si role z manzelom...on ti da otazku, ty odpoved, nema to byt uplne naucene, ale je lepsie niektore veci mat - premyslene dopredu... prave take otazky ako - aky plat ocakavate, ake si zelate benefity, ako pracujete v kolektive, mali ste konflikty na pracovisku a ako ste ich vyriesili, preco odchadzate zo starej prace a a a... aj ta to lepsie mentalne pripravi... ja za seba - dostala som kazdu pracu, kde som sa za tie roky "hlasila", ale bola to vzdy poriadna priprava dopredu a vediet o novom zamestnavatelovi detaily, ktore "potesia", pozitivne drobnosti, ze vidia, ze mas zaujem prave o nich... nie len "nejaku pracu", ,ale chces pracovat pre nich...
No a k teme preco odchadzas po 12 rokoch - jednoducha odpoved je - prestahovali sme sa 😂 Potrebujem zmenu a nove vyzvy... Nepostupujem a ja sa chcem este rozvijat a ucit nove veci. Rada by som vyskusala este poziciu xy a v nasej firme tato moznost nie je.. vyber si to, co ti pasuje najlepsie...

odporucam neutralne. Rada by si si rozsirila obzory, trochu zmenila napln prace. Nakolko toto ti nebolo umoznene v predoslej praci, tak si sa rozhodla pracu zmenit. Tiez som menila po 12 rokoch, ale teda mna prepustili (hromadne prepustanie). Tiez som sice bola vyhoreta, ale neuvedomovala som si to az kym ma neprepustili.