Ako sa pripraviť na pracovný pohovor v Kauflande?
Ahojte, pekný deň prajem. V piatok idem na pracovný pohovor do Kauflandu. Chcem sa spýtať, ako sa ma takýto pohovor pripraviť, čo sa budú pýtať? Treba zo sebou priniesť životopis?
Ich prvá otázka bude, či si už robil v potravinách, potom ci môžeš robiť ako oni potrebujú, čiže aj zaskoky.
Keď som sa ich ja opýtala, či majú rozpisy a pravidelne zmeny, lebo hľadám prácu, kde budem mat pravidelnosť a vedieť sa zariadiť, už sa ani neozvali 🤣
@kavasmliekom ťažké otázky si dala 😁 podľa systému máš vedieť zmeny dva týždne dozadu, realita v piatok nevieš ako robíš v pondelok. Zmenu v dochadzke ti majú dať vedieť dva týždne dopredu, realita ráno prídeš na rannú a zistíš, že ti to včera zmenili na poobednú. Ako píšem práca snov u top zamestnávateľa 🥰
@ekira1 Veru nie. Dvakrát som neuspela, čaká ma dnes tretí.
@simka17161 ten istý Kaufland? Vieš, na čom si pohorela? Tento rok dosť škrtajú, šetrí sa na všetkom.
Zakaždým som bola v inom. Raz ma najprv zobrali a potom napísali že nie. Myslím že preto lebo som tichšia a nebola som suverénna na pohovore. Druhýkrát mi ponúkli pekáreň tú som veľmi nechcela lebo som v nej pracovala často a bola som z nej akoby vymrznutá. No mala som smolu že potrebovali práve na túto pozíciu. Teraz mi ponúkli zaujímavú prácu kontrolorky záruk. Uvidím ako to dopadne.🙂
@spite1102 budú sa pýtať na tvoje pracovné schopnosti, prax, flexibilitu.. ja mám pocit, že do kauflandu berú každého, kto trafí na pohovor. Pracovná náplň a plat nie je zrovna to najlukratívnejšie..
@ekira1 to zrovna nieje pravda pretože x krát keď vidím u nás nové predavačky zakecam sa s nimi a povedia že chceli ísť do Kauflandu ale nezobrali ich
Sú tam pravdepodobne lepšie podmienky ako v Lidli a tescu
Zakaždým som bola v inom. Raz ma najprv zobrali a potom napísali že nie. Myslím že preto lebo som tichšia a nebola som suverénna na pohovore. Druhýkrát mi ponúkli pekáreň tú som veľmi nechcela lebo som v nej pracovala často a bola som z nej akoby vymrznutá. No mala som smolu že potrebovali práve na túto pozíciu. Teraz mi ponúkli zaujímavú prácu kontrolorky záruk. Uvidím ako to dopadne.🙂
@simka17161 domova kontrola, kontrola dmt je len jedna vec, budeš preberať zeleninu, robiť zľavy, odpisy, reklamácie, chodiť do pokladne, pulty, i tú pekareň keď bude treba, vykladať na predajni, vybavovať maily, merať teplotu, kontrolovať dodržiavanie HCCP na čerstvých úsekoch...
@ekira1 to zrovna nieje pravda pretože x krát keď vidím u nás nové predavačky zakecam sa s nimi a povedia že chceli ísť do Kauflandu ale nezobrali ich
Sú tam pravdepodobne lepšie podmienky ako v Lidli a tescu
@anonym_fb9d2c a všimla si si dátum komentára na ktorý odpovedaš? Firmy i Kaufland šetria, už ani brigádnik sa tam ľahko nedostane.. predtým bol inzerát celé týždne, z troch prišiel jeden a ani ten nenastúpil. Teraz sa dá inzerát a dvadsať žiadostí.. Lidl a Kaufland má jeden hlavný rozdiel. V Lidli nevieš kedy skončíš, ale zarobíš. V Kauflande vieš kedy skončíš, ale nezarobíš 🫣
@anonym_fb9d2c a všimla si si dátum komentára na ktorý odpovedaš? Firmy i Kaufland šetria, už ani brigádnik sa tam ľahko nedostane.. predtým bol inzerát celé týždne, z troch prišiel jeden a ani ten nenastúpil. Teraz sa dá inzerát a dvadsať žiadostí.. Lidl a Kaufland má jeden hlavný rozdiel. V Lidli nevieš kedy skončíš, ale zarobíš. V Kauflande vieš kedy skončíš, ale nezarobíš 🫣
@ekira1 ja hovorím o aktuálnom čase a brigádnikov ? Plno nových je aktuálne

Závisí aká pozícia. Ak nemajú tvoj životopis tak by som priniesla.