Hľadanie práce po vysokej škole
Som v najlepšom veku, vyštudoval som vysokú školu, no napriek tomu si neviem viac ako pol roka nájsť zamestnanie v hlavnom meste Slovenska. Pre pozície v odbore nie som zrejme dosť dobrý, a pre tie mimo odboru mám asi príliš vysoké vzdelanie alebe nerelevantné. Na najbližšom pohovore už asi budem hovoriť len priamo k veci a vybavíme to za 5 minút, nech ma neoberajú zbytočne o čas a nádeje. Podotýkam, že z 900€ nezaplatím podnájom, stravu a zvyšné základné výdavky, ktorý budem musieť brať hneď po zamestnaní sa.
@anonym_9b3f33 normalne som pracoval doteraz, neviem čo je na tom ťažko pochopiť, že aktuálne je pre mňa ťažké sa udržať pri zmysloch, keď potrebujem prácu a neviem ju nájsť.
@anonym_autor napíš aku mas školu, kolko a kde si doteraz pracoval. Aké máš reálne pracovne skúsenosti, na pozície, ktoré hľadáš. Nepis prosím o brigáde v McDonald's, keď sa hlásis na účtovníka napr.

@anonym_9b3f33 normalne som pracoval doteraz, neviem čo je na tom ťažko pochopiť, že aktuálne je pre mňa ťažké sa udržať pri zmysloch, keď potrebujem prácu a neviem ju nájsť.
@anonym_autor a co Ta vyhodili?