icon

Je zvláštne odmietnuť vedúcu pozíciu v práci?

Dnes o 19:06

V práci mi ponúkli vedúcu pozíciu. Plat by bol lepší, ale úprimne ma neláka väčšia zodpovednosť ani riešenie problémov druhých.
Okolie mi hovorí, že by som takú šancu mala využiť, len ja si tým vôbec nie som istá.

Riešil niekto podobnú dilemu?
Láka ma, že by som si finančne prilepšila, ale nie je to zas taký veľký rozdiel a keď vidím, čo všetko napr. musí teraz vedúca riešiť, niekedy vyzerá, že ju trafí šľak ... neviem, či mi to stojí za tie peniaze :-/ Možno by som to zvládala lepšie ako ona. Neviem čo robiť.

anonym_2d3e56
Dnes o 19:11

@anonym_autor keď Ti to ponúkli, nie je to len tak.. Určite Ti to pôjde a možno aj lepšie. Choď do toho

anonym_94f686
Dnes o 19:17

@anonym_autor Zvláštne to nie je,len zriedkavé,lebo väčšina ľudí používa ostré lakte . Mala by su to aspoň skúsiť, lebo je možné, že ak to nevezmes, príde tam niekto s ostrými lakťami a pre podriadených to bude ťažké

anonym_9c02c4
Dnes o 19:18

@anonym_autor nie je to zvláštne. Bola som vedúca, zástupkyňa riad. Nikdy viac. Dnes ak sa na to človek cíti, v pohode. Je to příležitosť. Ja na to povahu nemám. Radšej menej peňazí a kľud. Záleží aká si povaha. Niekto je riadiaci, vedúci typ a niekto to berie ako trest skoro (ako ja). Riaď sa pocitom. Peniaze a úspech nie sú všetko, aj keď doba "hovorí inak".

domkakvet
Dnes o 19:22

@anonym_autor treba zvazit aj to, aku velku firmu by si riadila.

anonym_ba1e2e
Dnes o 19:24

V bývalej práci som bola vedúca a nikto to nechcel robiť lebo zodpovednosť.Ja som to brala tak že mám zodpovednosť aj bez vedúcej funkcie a v prvom rade každý si je zodpovedný sám za svoju robotu takže som sa toho vôbec nebála

anonym_7f71ad
Dnes o 19:25

@anonym_autor za mňa úplne v pohode. Ono je lepšie niekedy zostať kde si, mat svoj komfort, čistú hlavu keď prides domov, nemať nadčasy, nestresovat sa a s kľudom sa potom venovať sebe a rodine. Ak vieš, že na vedúcej pozícii je toho veľa a nie si ten typ, plus nie je to tak ohodnotené, tak kľudne odmietni. Určite to nie je hanba.

anonym_71d5b4
Dnes o 19:30

Aj ja som dostala podobnú ponuku a nehodám ju prijať. Keby som ju dostala pred 15 rokmi, chňapnem po nej ani nerozmýšľam, ale teraz už nie. Už ma prešli ambície zasadnúť na riadiaci post, už na to nemám žalúdok, chuť ani náladu. Mám rada svoj pokoj - odrobím, neriešim,.kedy a čo zasa príde nažalovať osoba A na osobu B, lebo ma pocit, že robí menej ako ona za viac peňazí a podobne. Ak sa bude dať, vedúcu pozíciu nepríjmem...

anonym_8ec392
Dnes o 19:32

@anonym_autor urcite by som to neprijala. Ja osobne chcem mat klud, nechcem sa zbytocne stresovat, mat vacsiu zodpovednost. Nie, dakujem. Radsej si odrobim, aj sa flakam a robim si v robote svoje sukromne veci a to by som nemenila 😀

pudinka
Dnes o 19:34
@anonym_2d3e56

@anonym_autor keď Ti to ponúkli, nie je to len tak.. Určite Ti to pôjde a možno aj lepšie. Choď do toho

@anonym_2d3e56 hej ved ak chce mat viac stresu, nech ide do toho 😆

anonym_a6b5b1
Dnes o 19:51

Bola som v podobnej situácii a uprednostnila som pohodu bez stresu hlavne

hviezdicka002
Dnes o 19:53

Môj otec bol vedúci prevádzky pred veľa rokmi, sám odišiel lebo ho to nebavilo. Takže je to na tebe ako sa na to cítiš

minenkaa
Dnes o 20:03

Nie neprijala ,odišla som z vedúcej pozície a nikdy viac,aj v bývalej práci šla vedúca a to bola fakt,nie na vysokej pozícii ,šla spať pracovať ako radový zamestnanec a zakaždým mi povie že ako jej je dobre
Nie je lepšie ako mať kľud a dobrý plat

anonym_727ccd
Dnes o 20:16

@anonym_autor Pre mnohych mozno ano, ale pre mna nie.

anonym_6292f2
Dnes o 20:23

Ja som podobnu ponuku odmietla. Tie peniaze by mi za tie nervy nestali.

anonym_2d3e56
Dnes o 20:25
@pudinka

@anonym_2d3e56 hej ved ak chce mat viac stresu, nech ide do toho 😆

@pudinka netáraj.. Tebe nič také nikto neponúkol, však?

verus_16
Dnes o 20:47

@anonym_autor podla mna ludia na veducich poziciach sa nepotrubuju radit s cudzimi ludmi co maju robit. Veduci jednoducho musi mat vlastnost vediet sa rozhodnut, zhodnotit svoj postoj a dokazat niest nasledky za svoje rozhodnutia, bez toho aby sa 3krat do tyzdna zrutil. Ak vahas, tak radsej stis a pocuvaj svoju intuiciu a nie nazory ostatnych. Chces mat pokoj klud, alebo si uz vela veci zvladla a aj toto das? V oboch pripadoch to bude dobre

sight
Dnes o 21:29

Ja som odmietla 2x. Uprednostňujem pohodu a menej stresu.

anonym_8ec392
Autor odpoveď zmazal
pudinka
Dnes o 21:43
@anonym_2d3e56

@pudinka netáraj.. Tebe nič také nikto neponúkol, však?

@anonym_2d3e56 ponukol. Dvakrat (dve rozne firmy). Netaraj