icon

Komu sa oplatí ísť na Profesiu Days?

15. apr 2026

Dobrý deň. Rozmýšľam nad návštevou. Len neviem či to bude pre mna. Ake pozície sa tam nachádzajú? Aj nieco take menej kvalifikované? Jazyk viem, len co som sa učila v skole na gymnázium, uz dávno. Čiže tam nic. VS nemam.
Ake to bolo pominulé roky ?

sisamisaaa
15. apr 2026

Ja som tam bola z pozície zamestnávateľa niekoľko rokov dozadu. Pár ľudí sa k nám prihlásilo na pohovor. Za mňa fajn vec, my sami sme si prešili jednotlivé stánky a zistili o rôznych firmách čo robia čo by sme z internetu ani na to neprišli. Za mňa áno.

anonym_99e98f
15. apr 2026

@anonym_autor kde a kedy bude.

anonym_276221
15. apr 2026

@anonym_autor hlavne Kaufland, Lidl, Tesco - ludia do prevadzok a potom IT firmy a este par dalsich zamestnavatelov.

katkaseiner
16. apr 2026

Bola som tam ako cerstvo nezamestnana pred 3 rokmi. Bolo to fajn, ja som sice hladala poziciu s vš a s jazykom, ale okrem toho tam boli nejake statne institucie (nejake ministerstvo, len neviem ktore), Zbor vazenskej a justičnej stráže, nejaká letecká spoločnosť. Ono to nie je prilis velke ale pokial ides za niecim konkrétnym, dost to trva...ine si nepamatam. Urcite sa oplati ust, ziskas kontakty, vytlac si CV ktore vieš hned odovzdat.