Máte skúsenosti s rekvalifikačnými kurzami cez úrad práce?
Ahojte. Prosim o realne skusenosti s rekvalifikacnymi kurzami cez urad prace. Hlavne to,aky ste robili a ci vam to pomohlo najst pracu. Mam VS, s ktorou momentalne nenachadzam uplatnenie. Som otvorena comukolvek. Dakujem
Zalezi od uradu prace, ale mne neumoznili urobit dokoncit rekvalifikaciu asi cca pred 10timi rokmi lebo nemam pribuznu skolu danemu odboru ked som sa chcel rekvalifikovat na IT linux a mal som aj robotu istu . Az potom neskor som zacal zistovat ako funguje trh prace a ako sa uplatnit . Aku mas VS?
@velor mam polnohospodarsky smer,pracovala som aj v administrative,obchode...chcela som IT, uctovnictvo...zaklady mam
@velor mam polnohospodarsky smer,pracovala som aj v administrative,obchode...chcela som IT, uctovnictvo...zaklady mam
@anonym_autor Aky typ prace by ta bavil ? naplnal ? ze by si to dlho vydrzala robit ? Respektive ak by si si mohla vybrat cim by si sa chcela zivit mas predstavu alebo nie ?
Ja som si teraz podávala ziadosť a zamietli mi to. Chcela som kurz v IT
@namina Klasika ... Ja tomuto stale nerozumiem, rekvalifikacia ma byt od toho aby sa clovek rekvalifikoval nato co chce, nato co by ho bavilo, a nie zamietanie rekvalifikacnych kurzov pretoze nema pribuznu skolu, alebo ze nema dostatok bodov, ak splna zakladne podmienky na rekvalifikaciu ktoru ma umoznit UPSVAR raz za zivot na ich naklady tak to ma byt umoznene a nie zamietane ,ved od toho je ta rekvalifikacia ,ze ludia sa chcu rekvalifikovat na nieco co nestudovali ale maju o to zaujem chciet vtom rozvijat karieru . Totalne system nahovno .
Tieto rekvalifikačné IT kurzy už aj tak nemajú moc zmysel, pokiaľ človek už nerobil v nejakej podobnej sfére a nechce sa len naučiť nový jazyk. Reálne vás nikto len s takýmto kurzom aj tak nezamestná
Tieto rekvalifikačné IT kurzy už aj tak nemajú moc zmysel, pokiaľ človek už nerobil v nejakej podobnej sfére a nechce sa len naučiť nový jazyk. Reálne vás nikto len s takýmto kurzom aj tak nezamestná
@anonym_27c96e dnes nie lebo AI uz je dost vpredu, len ked ja som ho robil 10-12 rokov dozadu tak tam bola sanca aj som istu robotu mal, ale aj tak neschvalili .

Zalezi od uradu prace, ale mne neumoznili urobit dokoncit rekvalifikaciu asi cca pred 10timi rokmi lebo nemam pribuznu skolu danemu odboru ked som sa chcel rekvalifikovat na IT linux a mal som aj robotu istu . Az potom neskor som zacal zistovat ako funguje trh prace a ako sa uplatnit . Aku mas VS?