icon

Máte tipy na prácu z domu a privyrobenie?

deniiisia
Dnes o 13:28

Ahojte, máte nejaké tipy na privyrobenie alebo nejaku pracu z domu? Nemyslim ako velky prijem, robim nejake dotazniky to je par centov, mam aj jednu hru, kde za 1-2 dni viem vybrat cca 10e na paypal, takze hladam nieco podobne 🙂 ak mate sem s tym prosim

anonym_03a384
Dnes o 13:29

keby niekto nieco take mal, tak urcite ti to hned posle 😂😂😂

anonym_6a49f4
Dnes o 13:33

nechces ten cas radsej investovat inak? ucit sa novy jazyk? urobit si nejaky kurz, ktory by si mohla vyuzit v (buducom lepsom) zamestnani?

kolko casu stravis na HRE aby si si zarobila 10 eur? fakt ma tvoj čas hodnotu trápnych 50centov na hodinu?

žena, prosím...

anonym_ef5a44
Dnes o 13:44

To tu je furt a stále. Čo vieš robiť? Musis vedieť ponúknuť niečo navyše? Vieš kodovat? Ovladas niečo z AI (viac ako len pasívne používanie modelu), vieš niečo učiť? Alebo máš nejakú podobnu zručnosť? Ak nie, tak zabudni na serióznu prácu z domu.

anonym_6a49f4
Dnes o 13:49
@anonym_ef5a44

To tu je furt a stále. Čo vieš robiť? Musis vedieť ponúknuť niečo navyše? Vieš kodovat? Ovladas niečo z AI (viac ako len pasívne používanie modelu), vieš niečo učiť? Alebo máš nejakú podobnu zručnosť? Ak nie, tak zabudni na serióznu prácu z domu.

@anonym_ef5a44 ona ani nechce serioznu pracu z domu, o to horšie to je :((

anonym_ef5a44
Dnes o 13:52
@anonym_6a49f4

@anonym_ef5a44 ona ani nechce serioznu pracu z domu, o to horšie to je :((

@anonym_6a49f4 tak potom ešte môže robiť OF 😂 z domu

anonym_865c1b
Dnes o 14:20

Podľa mňa to píše nejaké decko, tínedžer...

deniiisia
autor
Dnes o 14:28

Ja mam svoju pracu TPP tak hladam este nieci len tak na vecer...

deniiisia
autor
Dnes o 14:28

Pisete ako keby ste nikdy nevyplnovali ziadne dotazniky a podobne...

cacianka
Dnes o 14:35
@deniiisia

Pisete ako keby ste nikdy nevyplnovali ziadne dotazniky a podobne...

@deniiisia predstav si že nevypĺňali. pracujem dlhé roky, dlhé hodiny, tak si chcem oddýchnuť, zresetovať hlavu a venovať sa koníčkom. zvyknem tvoriť , ručné práce, ale nepredávam, použijem ako darček, alebo výrazne ušetrím na kúpe dekorácií (na cintorín napr.)

anonym_fd0580
Dnes o 15:15

@deniiisia už som sa zľakla že tento týždeň sa nikto neopýta 🙏

anonym_e7945c
Dnes o 15:21
@deniiisia

Ja mam svoju pracu TPP tak hladam este nieci len tak na vecer...

@deniiisia aka je to hra, za 10 eur za 1-2 dni?

anonym_463c7f
Dnes o 15:22
@anonym_fd0580

@deniiisia už som sa zľakla že tento týždeň sa nikto neopýta 🙏

@anonym_fd0580 Proste, "neni tyzdna". To by asi nastal koniec sveta, keby sa to niekto neopytal.

anonym_fd0580
Dnes o 15:39
@anonym_463c7f

@anonym_fd0580 Proste, "neni tyzdna". To by asi nastal koniec sveta, keby sa to niekto neopytal.

@anonym_463c7f a to je ešte len pondelok 😀

anonym_577a52
Dnes o 15:55

Doučovanie 🙂 mám to odskúšané a funguje to

deniiisia
autor
Dnes o 16:05
@anonym_e7945c

@deniiisia aka je to hra, za 10 eur za 1-2 dni?

@anonym_e7945c ani radsej tu nebudem davat bo ma chytre zienky zase zvozia.

anonym_f6e55a
Dnes o 17:24
@anonym_ef5a44

@anonym_ef5a44 co znamena ovladat ai viac ako len pasivne ovladanie modelu?

deniiisia
autor
Dnes o 17:43
@cacianka

@deniiisia predstav si že nevypĺňali. pracujem dlhé roky, dlhé hodiny, tak si chcem oddýchnuť, zresetovať hlavu a venovať sa koníčkom. zvyknem tvoriť , ručné práce, ale nepredávam, použijem ako darček, alebo výrazne ušetrím na kúpe dekorácií (na cintorín napr.)

@cacianka tak nemas co robit v tejto konkretnej diskusii a zapajat sa ked nemas co rozumne povedat a uzivaj si svoj drahocenny volny cas 😉

anonym_ef5a44
Dnes o 17:49
@anonym_577a52

Doučovanie 🙂 mám to odskúšané a funguje to

@anonym_577a52 to by musela najprv niečo vedieť

anonym_3037b8
Dnes o 17:51

Ja odporúčam tie erotické chaty. Mamička sa nemusí ani pohnúť z domu, popíše, prípadne povzdychá a má zarobené. Vzdelanie ani špeciálne schopnosti netreba, stačí vedieť trošku písať.

deniiisia
autor
Dnes o 18:53
@anonym_ef5a44

@anonym_577a52 to by musela najprv niečo vedieť

@anonym_ef5a44 vy si ale idete 😀 Wau je obdivuhodne ako odsudite cloveka na zaklade jednej otazky a popravde velmi by som sa na vasom mieste hanbila. Viem toho az az, mimo vlastneho biznisu som aj docentka na VŠ 😉 nehladam dalsiu pracu len nieco na vecerny oddych 😉 citajte s porozumenim