icon

Môže tetovanie ovplyvniť prácu v policajnom zbore?

2. mar 2026

Ahojte chcela by som pracovat v policajnom zbore velmi nad tym uvazujem len mam tetovanie, konkretne jedno na predlakti velke asi 7x7cm a druhe na bicepse len jednu vetu malym pismom. Myslite ze je to problem? Nikde som nenasla ani ma googli info ohladom toho

anonym_822cb6
2. mar 2026

Neriešia už . Kamoška má potetované prsty a aj chrbát ruky (okrem iného) a prijali ju tento rok

anonym_c5159a
2. mar 2026

Nemajú dosť ľudí, berú všetko čo sa dá, nemôžu si vyberať.

abbey1
2. mar 2026

@anonym_autor Keď nie je viditeľné, neriešia vôbec.
Dcéra v zahraničí nesmeli mať počas výcviku žiadne viditeľné. Oficiálne nesmú ani bežne už na oddeleniach mať, ale práve dnes sme sa bavili, že všetci majú. A veru nie schované. Samozrejme nesmie to byť nič vulgárne, hanlivé a podobne.

anonym_e2e7d5
3. mar 2026

Jeden policajt je potetovany po rukách a policajtom je už snáď 10rokov.

anonym_265b42
3. mar 2026

Ak neplánuješ ísť do NAKA, tak to nie je problém.

lucylaw
3. mar 2026

Pred pár rokmi by ťa so žiadnym tetovaním do zboru nevzali,viem z vlastnej skúsenosti, švagor si musel kvôli tomu dať odstrániť nápis na predlaktí..Teraz im to už je jedno,už berú aj potetovaných,keďže majú málo ľudí..

mysicka36
3. mar 2026

@anonym_autor Ak tam nemáš hákový kríž alebo niečo na ten spôsob, tak nie.

mondolina
3. mar 2026
@anonym_265b42

Ak neplánuješ ísť do NAKA, tak to nie je problém.

@anonym_265b42
NAKA je už zrušené,
ak mysliš UBOK, tak tam majú kérky skoro všetci.

anonym_265b42
3. mar 2026
@mondolina

@anonym_265b42
NAKA je už zrušené,
ak mysliš UBOK, tak tam majú kérky skoro všetci.

@mondolina tak už potom je možné všetko, kedysi mať nemohli kvôli môžem identifikácii 🙂

anonym_e7eac0
3. mar 2026

Nemalo by byť viditeľné, tak to bolo kedysi. Teraz berú všetko. Potom si dávajú policajti žiadosť, aby im povolili nosiť tetovanie, nesmie znamenať nič hanlivé, vulgárne a pod.

hapkova
3. mar 2026

to je fakt, v dnesnej dobe uz taketo veci absolutne neriesia, su radi, ze maju vobec nejakych ludi.