Môže tetovanie ovplyvniť prácu v policajnom zbore?
Ahojte chcela by som pracovat v policajnom zbore velmi nad tym uvazujem len mam tetovanie, konkretne jedno na predlakti velke asi 7x7cm a druhe na bicepse len jednu vetu malym pismom. Myslite ze je to problem? Nikde som nenasla ani ma googli info ohladom toho
Nemajú dosť ľudí, berú všetko čo sa dá, nemôžu si vyberať.
@anonym_autor Keď nie je viditeľné, neriešia vôbec.
Dcéra v zahraničí nesmeli mať počas výcviku žiadne viditeľné. Oficiálne nesmú ani bežne už na oddeleniach mať, ale práve dnes sme sa bavili, že všetci majú. A veru nie schované. Samozrejme nesmie to byť nič vulgárne, hanlivé a podobne.
Jeden policajt je potetovany po rukách a policajtom je už snáď 10rokov.
Ak neplánuješ ísť do NAKA, tak to nie je problém.
Pred pár rokmi by ťa so žiadnym tetovaním do zboru nevzali,viem z vlastnej skúsenosti, švagor si musel kvôli tomu dať odstrániť nápis na predlaktí..Teraz im to už je jedno,už berú aj potetovaných,keďže majú málo ľudí..
Ak neplánuješ ísť do NAKA, tak to nie je problém.
@anonym_265b42
NAKA je už zrušené,
ak mysliš UBOK, tak tam majú kérky skoro všetci.
@anonym_265b42
NAKA je už zrušené,
ak mysliš UBOK, tak tam majú kérky skoro všetci.
@mondolina tak už potom je možné všetko, kedysi mať nemohli kvôli môžem identifikácii 🙂
Nemalo by byť viditeľné, tak to bolo kedysi. Teraz berú všetko. Potom si dávajú policajti žiadosť, aby im povolili nosiť tetovanie, nesmie znamenať nič hanlivé, vulgárne a pod.
to je fakt, v dnesnej dobe uz taketo veci absolutne neriesia, su radi, ze maju vobec nejakych ludi.

Neriešia už . Kamoška má potetované prsty a aj chrbát ruky (okrem iného) a prijali ju tento rok