Operátorka výroby alebo upratovačka. Akú prácu by ste si vybrali?
Keby ste mali na vyber z tychto dvoch prac. Operatorka vyroby ranne a poobedne smeny. Vyroba kukuricnych trubieciek. Alebo upratovacka na zakladnej skole jedna smena.
ani jednu.
koľko zarobím keď budem vyrábať trubičky? a koľko ako upratovačka? ako sa dostanem do práce a z práce?
Skusila by som tu vyrobu kukuricnych trubiciek,aspon sa najes.
no to zalezi ci mam male deti, s malymi asi ani jedno. hoci upratovacka by mi sadla viac, hoci jedna smena je vacsinou poobedna ale inak v poho
Podľa platu, ak by boli peniaze dôležité.
Tam, kde viac zarobis
Asi by som vybrala vyrábať trubičky pretože zarobíš viac ako upratovačka. Upratovačka sa narobí ako kôň a málo peňazí zarobí.
@anonym_autor upratovačku určite. Viac bolí chrbát zo státia ako chodenia. Aspoň mne.
Tak neni dobre,ani celych 8h stat,ani sediet,ani chodit.Vzdy si to odnesie telo,pri kazdej takej praci.Vsetko treba mat vyvazene,ja uz neviem ako si sadnut,ked sedim 8hod.
Závisí od tvojich priorit a potrieb. Ani jedno nieje job snov. Ale z tohto asi upratovačku. Tj pracujem vtedy ked su deti v škole, prázdniny mam voľno... nie ideál, ale aspoň čiastočne praktické
Upratovačka...určitw väčsia sranda ako pri trubickach.
Bez debaty upratovačku .
Určite ranné smeny. Takže upratovanie.
Upratovačku kvôli ranným
Závisí od tvojich priorit a potrieb. Ani jedno nieje job snov. Ale z tohto asi upratovačku. Tj pracujem vtedy ked su deti v škole, prázdniny mam voľno... nie ideál, ale aspoň čiastočne praktické
@haley7897 na väčšine škôl sa upratuje PO vyučovaní, u nás pracujú upratovačky od 12 do 20. A cez prázdniny pracujú, veď majú 25 dní dovolenky, a naviac pracujú od rána.
Podľa toho čo ti viac vyhovuje, kde aká je pracovná doba, aký plat, stíhala by si pri tom deti atď.
ani jednu.
@anonym_225bd3 žiť budeš z ľuftu,ako sa hovorí...ani jednu....🙈ak nemáš ba výber,tak ani jednu???Radšej doma sedieť,hrať sa na doklnale na sociálnych sieťach a chlap nech ma živý....ze?Zjavne tvoj prípad,je mi ta ľúto.
ja ani jednu, ale z tych dvoch jednoznacne upratovacka, budes skoro koncit a mat nekonecne mnozstvo prazdnin ako ucitelia, suseda robi a cele leto dovolenkuje kedy chce
@anonym_autor Málo informácií , máš deti? Výška platu?
No neviem či by som pri dnešných deťoch zvládla robiť upratovačku, ako to čo minule kolegyni piplo v EduPage, že sa majú s deťmi porozprávať že výkaly sa nemajú natierať po kachličkach a písať s nimi odkazy, skoro som odpadla
@anonym_autor ja výrobu. Upratovačku by som s mojimi krížami nedala a ani by ma to nebavilo. Stačí mi, keď mám doma upratať 🤣 Cez poobedne povybavujes čo treba. Stále by som nechcela mať ani ranné ani poobedne.
@anonym_autor ja by som išla k trubičkám. Ale to som ja. Nenávidím upratovanie. Mám známu, ktorá upratuje v škole a očividne ju to baví. Mňa by už dávno piclo.

Upratovacka