icon

Operátorka výroby alebo upratovačka. Akú prácu by ste si vybrali?

Včera o 14:53

Keby ste mali na vyber z tychto dvoch prac. Operatorka vyroby ranne a poobedne smeny. Vyroba kukuricnych trubieciek. Alebo upratovacka na zakladnej skole jedna smena.

lasona
Včera o 14:56

Upratovacka

anonym_225bd3
Včera o 14:57

ani jednu.

biba_18

koľko zarobím keď budem vyrábať trubičky? a koľko ako upratovačka? ako sa dostanem do práce a z práce?

anonym_cef5d4

Skusila by som tu vyrobu kukuricnych trubiciek,aspon sa najes.

kacena4

no to zalezi ci mam male deti, s malymi asi ani jedno. hoci upratovacka by mi sadla viac, hoci jedna smena je vacsinou poobedna ale inak v poho

enmery

Podľa platu, ak by boli peniaze dôležité.

doriiis
Včera o 15:05

Tam, kde viac zarobis

anonym_b8c348
Včera o 15:06

Asi by som vybrala vyrábať trubičky pretože zarobíš viac ako upratovačka. Upratovačka sa narobí ako kôň a málo peňazí zarobí.

mullerova46
Včera o 15:08

@anonym_autor upratovačku určite. Viac bolí chrbát zo státia ako chodenia. Aspoň mne.

anonym_cef5d4
Včera o 15:12

Tak neni dobre,ani celych 8h stat,ani sediet,ani chodit.Vzdy si to odnesie telo,pri kazdej takej praci.Vsetko treba mat vyvazene,ja uz neviem ako si sadnut,ked sedim 8hod.

haley7897
Včera o 15:18

Závisí od tvojich priorit a potrieb. Ani jedno nieje job snov. Ale z tohto asi upratovačku. Tj pracujem vtedy ked su deti v škole, prázdniny mam voľno... nie ideál, ale aspoň čiastočne praktické

janinah
Včera o 15:35

Upratovačka...určitw väčsia sranda ako pri trubickach.

lenka.25
Včera o 15:38

Bez debaty upratovačku .

joesvk
Včera o 16:03

Určite ranné smeny. Takže upratovanie.

anonym_ea0a42
Včera o 16:23

Upratovačku kvôli ranným

letfenixa
Včera o 16:27
@haley7897

Závisí od tvojich priorit a potrieb. Ani jedno nieje job snov. Ale z tohto asi upratovačku. Tj pracujem vtedy ked su deti v škole, prázdniny mam voľno... nie ideál, ale aspoň čiastočne praktické

@haley7897 na väčšine škôl sa upratuje PO vyučovaní, u nás pracujú upratovačky od 12 do 20. A cez prázdniny pracujú, veď majú 25 dní dovolenky, a naviac pracujú od rána.

haley7897
Včera o 16:44
@letfenixa

@haley7897 na väčšine škôl sa upratuje PO vyučovaní, u nás pracujú upratovačky od 12 do 20. A cez prázdniny pracujú, veď majú 25 dní dovolenky, a naviac pracujú od rána.

@letfenixa oh vidíš, neuvedomila som si, ze na slovensku su letné prázdniny 2 mesiace. Úplne som na to zabudla... 🙄

anonym_57d085
Včera o 16:58

Podľa toho čo ti viac vyhovuje, kde aká je pracovná doba, aký plat, stíhala by si pri tom deti atď.

anonym_ecbd97
Včera o 17:07
@anonym_225bd3

ani jednu.

@anonym_225bd3 žiť budeš z ľuftu,ako sa hovorí...ani jednu....🙈ak nemáš ba výber,tak ani jednu???Radšej doma sedieť,hrať sa na doklnale na sociálnych sieťach a chlap nech ma živý....ze?Zjavne tvoj prípad,je mi ta ľúto.

anonym_4fcb55
Včera o 18:35

ja ani jednu, ale z tych dvoch jednoznacne upratovacka, budes skoro koncit a mat nekonecne mnozstvo prazdnin ako ucitelia, suseda robi a cele leto dovolenkuje kedy chce

anonym_b366af
Včera o 19:11

@anonym_autor Málo informácií , máš deti? Výška platu?

anonym_b8a66f
Včera o 19:40

No neviem či by som pri dnešných deťoch zvládla robiť upratovačku, ako to čo minule kolegyni piplo v EduPage, že sa majú s deťmi porozprávať že výkaly sa nemajú natierať po kachličkach a písať s nimi odkazy, skoro som odpadla

nlk
Včera o 22:27

@anonym_autor ja výrobu. Upratovačku by som s mojimi krížami nedala a ani by ma to nebavilo. Stačí mi, keď mám doma upratať 🤣 Cez poobedne povybavujes čo treba. Stále by som nechcela mať ani ranné ani poobedne.

scila
Dnes o 10:42

@anonym_autor ja by som išla k trubičkám. Ale to som ja. Nenávidím upratovanie. Mám známu, ktorá upratuje v škole a očividne ju to baví. Mňa by už dávno piclo.