icon

Práca na diaľku alebo na zmeny? Čo by ste si vybrali?

veverickav
Včera o 18:57

otazka na vecer… vybrali by ste si radsej pracu, kedy by ste museli dochadzat za robotou 3x do tyzdna hodinu ta a hodinu spat (zvysne dva dni homeoffice), alebo pracu v mieste bydliske, ale na zmeny? (poobedne, nocne) 🙏🏻dik

anonym_ac4672
Včera o 19:00

dochadzam cca hodku niekedy do 45min 5x do tyzdna a vobec mi to nevadi ...

anonym_9e56d4
Včera o 19:01

Vybrala by som taku ktora by mi viac vyhovovala co sa tyka zivotneho stylu mas deti, domace zvierata? Zvladla by si pracocat nocne a cez den spat? Mne to problem nerobi ale vela ludom ano. Kazdopadne v mojej aktualnej situacii vy ta druha moznost neprichadzala do uvahy - dieta, pes.

anonym_d98b7c
Včera o 19:02

Nočne ak maš do 35 r. Inak nie,to sa podpiše na zdraví skôr či neskôr

anonym_873ffe
Včera o 19:12

Aká je to praca? Plat? Iné benefity?

msnesquik
Včera o 19:43

robila som nocne a pre mna to bolo peklo…nedokazala som dospat cez den…ja osobne by som ani necestovala za pracou, ale ak sa neda inak, tak radsej to dochadzanie

domkakvet
Včera o 19:44

@veverickav nocne nie.

niki35
Včera o 19:44

@veverickav ja som tak dočasne dochádzala že hodinu tam a hodinu späť do práce. Mala som cca 8-9 dni v mesiaci čo mi trebalo ísť do Officu ale už by som do toho nešla. Zbytočná strata času také dochádzanie a nie vždy to bola hodina. Stačí že bola nejaká havarka a už sa to dosť predĺžilo. Zabitý čas v aute. Viem že niekto chodí aj každý deň takto, ale za mňa už nie také dochádzanie a to som si mohla vybrať HO tak ako som ja chcela podľa potreby, nie tak ako máš ty že 2 dní v týždni. Ja som aj celý týždeň mohla byť doma ale platilo podľa toho koľko dní mal mesiac že som musela odchodiť určité dni aj do Officu.

Výber je aj tak len na tebe. Niekomu vôbec nevadí cestovať. To ty musíš vedieť lebo tu ti každý napíše niečo iné podľa seba.

anonym_9d5640
Včera o 19:52

Dochádzať? Nikdy. Na smeny robím zvykla som si. Zastávku mam hneď pod vchodom a hneď pred vratnicou v práci 🤣 s mojim hyperaktivnym mocovym mechurom a neschopnosťou čakania na spoje by som to nedala ani týždeň

janababana
Včera o 19:53

Praca na zmeny nie. Ja bezne idem do prace hodinu - v tom istom meste, stacia zapchy. A praca z domu je na nezaplatenie.

anonym_26fecf
Včera o 20:00

Každý deň dochádzam hodinu tam a večer hodinu späť v rámci BA. Samozrejme by som bola radšej, keby to bolo bližšie, ale berim to ako fakt. Občas si beriem HO.

anonym_e545e2
Včera o 20:02

@veverickav nocnu nikdy v zivote

euka210
Včera o 20:12

@veverickav radsej dochazdat ako nocne

veselo_neveselo
Včera o 20:25

Ja tiez radsej dochadzat. Pustim si nieco pekne, podcasty, audioknihy, hudbu, a ked sa da, relaxujem.
Na smeny by som robila iba ak by sa inak nedalo, podla mna spanok velmi trpi takou nepravidelnostou a neumerne sa tym skracuje zivot.

anonym_296b66
Včera o 21:45

Podla platu

anonym_296b66
Včera o 21:51

Ja by som zase nechcela mat len ranne,neznasam ich,clovek ani z toho dna nic nema,pride z prace rozbity akurat tak do postele.Najlepsie su poobedne,clovek sa aj vyspi,do obeda vybavi,co treba aj lekarov a moze ist do prace,vecer zase pride.U nas sa ale najlepsie robia nocne,lebo tam nikto neni.Klud a pokoj.A uplne mam rajradsej dalsi tyzden,ked mam 4dni volno.Nuz ale neskutocne rychlo prejdu.