Prečo sa mi nedarí nájsť prácu po škole?
Ahojte,som 2 roky po škole (Sociálna práca) asi to je odborom neviem,ale mňa ta škola fakt bavila.Za dva roky si neviem nájsť prácu no medzi tým som sa sťahovala tak beriem to tak,že aj tam som stratila určite obdobie.Stále posielam životopisy,chodim po pohovoroch.Odpoveď stále-je nám to ľúto ale vzali sme iného uchádzača. Som zdravá a posielam aj mimo svoj odbor.Na úrade mi povedali,že životopis mám v poriadku.Pracovala som aj na dohody na určite obdobie čiže prax nejaká je.No kde robím chybu netuším. Tí čo ste niekedy robili s niekym pohovor,čo Vás odradilo?
Vies, pridu im "stovky" zivotopisov s vystudovanou soc.pracou, musis najst nieco, cim sa odlisujes od ostatnych, prax, jazyk, osobnost,..
socialnych pracovnikov, ktori chcu robit soc. pracu, je malo. Ak hladas v odbore, napis si kvalitny motivacny list, ktory ta odlisi od tych, ktory maju soc. pracu, aby bola, od tych ktori ju realne chcu robit. Pracujem v soc. sluzbach, takze viem o com hovorim 🙂
@anonym_autor a na aké pozície sa hlásiš? Počas tých 2 rokov si nepracovala nikde? Ako vyzerá tvoje CV, prispôsobuješ ho vždy pre konkrétnu firmu alebo posielaš jedno od buka do buka?
V Ba vagus a de paul zoberú každého a majú dobre školenia a výcviky

Na aké pozície reaguješ? Čo by si chcela robiť? Na dohody si pracovala v akom odvetví?