Pridajte tipy na úspešný pracovný pohovor cez video
Čaká ma pracovný pohovor cez video a som z toho dosť nervózna. Je to bežné?
Pre mňa prvý krát, ale osobne by mi to asi bolo príjemnejšie.
Máte nejaké tipy, na čo si dať pozor, aby to nepôsobilo trápne alebo nepripravene?
Bežne robíme pohovory cez teams, google meet alebo zoom. Buď primerane upravená, maj pohodlné, ale slušné oblečenie. Prichystaj si po ruke slúchadlá, pero a papier na poznámky, pohár s vodou, pre istotu vreckovky. Stiahni si nejaké pozadie, alebo si nastav pozadie pred pohovorom z predvolených. Vypni si zvuk na telefónne. Prihlás sa aspoň 5 min predtým a vyskúšaj si video a zvuk.
Áno je to bežne. Nič hrozne, sustred sa najmä na to, aby si vedela rozprávať a odprezentovať sa
Môžeš mat za sebou kľudne obyčajnú stenu, ale najmä nie bordel okolo
Ak máš deti, zabezpečiť aby ideálne v čase pohovoru boli deti mimo byt. Aby nerušili. Lebo aj to je znak, že si vieš manažovať veci
Aby za tebou nebol domáci bordel, len čistá stena 😂 a normálne oblečená aj s nohavicami. Už som mala prípad s klientom že si myslel že bude len sedieť ale musel vstať a doniesť niečo a mal iba gaťky 😂😂😂
@sisska96 šak ked moderátori v televízori sedávali v štúdiu iba v trenkách, prečo by nemohla ona...., ,😭😀😭😀.... šak nech vidá
Nastav si pozadie na teams … nejake neutralne, uprav sa, tmavsi top, aby si nesplyvala a hlavne dobre pripojenie. Ak si das sluchatka s mikrofonom nikto sa neurazi… nie vzdy je potlacanie okolitych zvukov najlepsie … je to bezny styl pohovoru. Pri mojom poslednom pohovore vypadavalo mojim „protisediacim“ spojenie - bolo ich mywlim 5 ….. nakoniec vypli kameru a ja som sa bavila s ciernou obrazovkou a chvilu len sama so sebou … inak to iste ako keby si bola priamo vo firme

Aby za tebou nebol domáci bordel, len čistá stena 😂 a normálne oblečená aj s nohavicami. Už som mala prípad s klientom že si myslel že bude len sedieť ale musel vstať a doniesť niečo a mal iba gaťky 😂😂😂