Ako sa vyhnúť chybám na pracovnom pohovore?
Pekný deň prajem,
sú tu ženy čo robia pracovné pohovory?
Kde ľudia robia chyby?
Poradte nejaké triky 😂 Bola som minule na pohovore a po troch minútach ma poslal preč s tým že žiadnu prácu mi momentálne nevie ponúknuť.
Neviem kde bola chyba 😑🤷♀️
Ďakujem.
Komunikácia.
Smrdela si.
Kto vie?
inak nie je problem sa po neuspesnom pohovore opytat, vacsinou slusne odpovedia
Nápis čo sa pýtali a aké boli tvoje odpovede
Ine naroky bude mat niekto do pravnickej firmy a ine naroky niekto na upratovacku a aj samotny pohovor vyzera inak. Dovodov mohlo byt mnoho.
mňa by zaujímalo čo to bola za firma? seriózna firma toto neurobí. Odhadujem to na nejaký pohovor na pozíciu ako čašníčka, upratovačka či predavačka u súkromníka.
Napriklad ja som raz robila pohovor a dosla mi tam kandidatka, ktora sa cely cas stazovala na svojho predchadzajuceho zamestnavatela a na svoj sukromny zivot.
@anonym_autor celkovy dojem.
Ale je to obojstranne. Uz som bola na pohovore kde ja som sa dvihla po 2 minutach, ospravedlnila sa a odisla.
A co mohol byt problem
- po zadani par otazok zistili ze na to nemas odborne
- zistili ze si prekvalifikovana
- celkovy vyzor napichana, nadviazana, gelove nechty, pokazene zuby, mastne vlasy, spinave nechty, spinave topanky, vela bizuterie, vyzyvave oblecenie, zuvanie zuvacky
- zla sebaprezentacia bud prilis drza alebo prilis utiahnuta submisivna, celkovy prejav grimasy, chichotanie sa, zivanie, vulgarizmy, ohovaranie predch.zamestnavatela
- je to nekorektne ale napr.kvoli rase, mas deti, nejake fyzicke postihnutie
Je toho vela ale ak ta zrusili po 3 minutach tak to bolo nieco zasadne. Bud na tvojej strane alebo na ich. Uz som zazila aj pohovor do statnej spravy kde kazdy bol len chvilu. Pohovor bol len na oko, cloveka uz mali vybrateho.
@anonym_autor oni sami nevedia mam pocit. Nikdy mi nic neppvedali aj ked som pytala spatnu vazbu. Nevzali ma a stale zufalo hladaju. Ich ponuku vidavam stale. Mozno keby boli rozumni a otvarali hubu tak by clovek aspon vedel na com ma zapracovat.
@anonym_autor oni sami nevedia mam pocit. Nikdy mi nic neppvedali aj ked som pytala spatnu vazbu. Nevzali ma a stale zufalo hladaju. Ich ponuku vidavam stale. Mozno keby boli rozumni a otvarali hubu tak by clovek aspon vedel na com ma zapracovat.
@anonym_9e514b to su take firmi,co pracu bud tlacenka,znamosti a inzerat ako reklama,teda iba naoko hladaju ale nic nemaju.
Za 3 minúty som otočila jedine muža, čo prišiel na pohovor opitý. Inak predpokladám, že si prišla v čistom, s umytými zubami, s dezodorantom, primerane oblečená, nie pod vplyvom látok....
Za 3 minúty som otočila jedine muža, čo prišiel na pohovor opitý. Inak predpokladám, že si prišla v čistom, s umytými zubami, s dezodorantom, primerane oblečená, nie pod vplyvom látok....
@billy_jean no je to vôbec možné? 😂😂😂
Jasné, že čistá a voňavá ako vždy
Asi by som sa tu opytala, ze ako je mozne, ze ti nevedia nic ponuknut, ked mali vypisanu poziciu, ty si na nu reagovala a zavolali ta na pohovor.
Ak vies po nemecky, tak v robote mame super spracovane obrazy ohladom pohovorov - co ako robit/nerobit. Samozrejme, ze vela nasich klientov to necita... ak chces, mozem ti poslat.
Asi by som sa tu opytala, ze ako je mozne, ze ti nevedia nic ponuknut, ked mali vypisanu poziciu, ty si na nu reagovala a zavolali ta na pohovor.
Ak vies po nemecky, tak v robote mame super spracovane obrazy ohladom pohovorov - co ako robit/nerobit. Samozrejme, ze vela nasich klientov to necita... ak chces, mozem ti poslat.
@guiseppinka ďakujem za pomoc, no nemecky neviem

Výzor.