icon

Prihlásiť sa znova na tú istú pozíciu?

kiwikooo
Včera o 13:52

Ahojte, zaujímal by ma váš názor. 🙂

Pred časom som reagovala na pracovnú ponuku, ktorá ma dosť zaujala a podľa požiadaviek mi aj sedela k skúsenostiam. Poslala som CV, ale na pohovor ma nepozvali a následne mi cez profesiu prišlo, že firma uprednostnila iného kandidáta. Ponuka potom bola už neaktuálna.
Dnes som si som si všimla, že tú istú pozíciu zverejnili znova.
Rozmýšľam, či má zmysel poslať CV druhýkrát, prípadne ho trochu upraviť a skúsiť to znovu. Na druhej strane si hovorím, že moje CV už majú a videli ho, takže ak by ma považovali za vhodného kandidáta, teoreticky sa môžu ozvať aj sami.
Nechcem pôsobiť zúfalo, no firemná kultúra aj oblasť ma oslovili a v našom regiónie nie je veľa takýchto ponúk.
Čo by ste urobili vy? Prihlásili by ste sa znova alebo by ste to brali tak, že firma už mala možnosť vás osloviť a išli ďalej?
Zaujíma ma hlavne pohľad ľudí, ktorí robia HR/nábor alebo boli v podobnej situácii.

Ďakujem krásne!

anonym_c69d79
Včera o 13:55

ja som poslala 2 x, na jednom som pohovore bola, vyzeralo to, ze ma aj vezmu a zrazu nic, potom mali inzerat opat, potrebovala som pre UP potvrdenie, tak som im zaslala este raz 🙂 ale uz sa neozvali, takze tak to bude asi aj u teba, ale tak nikdy nevies a mne je jedno kto si co mysli v nejakom hr, pri tom pocte co im tam denne pride si myslim, ze to ani neriesia

anonym_1cbfe0
Včera o 13:58

Zalezi ci sa nieco podstatne v zivotopise zmenilo akreditovany kurz pre danu poziciu, nadobudnute vzdelanie, pracovne skusenosti... Inak nema zmysel posielat 2x to iste

motylik2559
Včera o 14:00

@kiwikooo Ahoj, podla mna to kludne skus. V byvalej spolocnosti, kde som bola jednu co vzali, tak tiez az po poslani druhy krat nam potom vravela. Zrejme prvy ani nevideli pri tom mnozstve, alebo len narychlo prebehli. Nedas za to nic. Ved nikto ti ruky neodsekne, ak aj videli ak aj nie. Proste skus, nemas co stratit🙂

anonym_0f8921
Včera o 14:03

Vies kolko razy som ja reagovala do mojej prace??Za kazdym ked zverejnili inzerat,uz mi aj napisali,ze nemusim reagovat,ze ma vedu v evidencii 2r.Nic ma neodradilo znova som posiela,pozvali na pohovor vedeli ze ma nezoberu,uz na pohovore vraveli,ze pre zeny maju malo prac.miest,tak samozrejme,ze nic z toho.Potom ma pozvali znova sami s kopou zien,zena vysla ze nastupuje od prveho na svoju smenu,samozrejme to mala dopredu dohodnute a ja zase nic.
Tak ma to dozralo,ze som zatlacila na muza musis mi to vybavit,inak sa tam proste nedostanem.
Vybavil a dostala som sa,dnes tam zarabam od 1600 az, do 2300eur v cistom.Nemame rovnaku mzdu,raz je taka,dalsi mesiac o dost vyssia a pod.
Ale mna nic nezastavilo,isla som si potom co chcem.

zuzika87
Včera o 14:05

Ja som tak urobila 3x tú prácu som roky chcela,2x mi prišlo že našli vhodnejšieho kandidáta,keď som posielala životopis 3 x tak som si povedala že buď teraz alebo už nikdy,zavolali ma na pohovor,keď som im povedala že je to 3.x čo sa hlasim povedali že je obdivuhodné že som sa nevzdala,pozvali ma teda aj na 2 kolo...a dnes uz som tam úspešne 5 mesiac, neľutujem stalo to zato

anonym_dd3da3
Včera o 14:06

Skúsila by som to ešte raz. Nikdy nevieš. Aj vo firme sa hýbu veci, menia ľudia. Tá istá personalistka tam už nemusí byt. Mnohe firmy likvidujú CV po ukončených vyberkach.
Úprav svoje CV a želám veľa šťastia 🍀🍀

anonym_0f8921
Včera o 14:12

@kiwikooo ja som kazde rano,vecer,po obede chodila okolo svojej prace,do prace a tak si vravim aj tak tu raz budem pracovat.Ale prisli aj take myslienky,ze asi mi to neni sudene sa tam dostat,ale kazdou ziadostou prisla aj nadej,ze sa to podari tento raz.No vsetko prislo tak super nacasovane,ze lepsie by som to ja nevymyslela.

anonym_721682

Prihlásiť

anonym_8381f1

Ja som sa uchádzala o prácu v jednej firme dvakrát, s rozpätím 4 rokov. Síce mňa vzali, ale rozhodla som sa pre inú firmu. A bolo to veľmi zlé rozhodnutie 🫣. Tak keď som videla po rokoch, že na to isté miesto opäť hľadajú, poslala som CV. A vzali ma aj druhýkrát😄. Nikto si ma nepamätal a doteraz som to nikomu v práci nepovedela. Iba sa usmievam, keď kolega slávi "výročie" prijatia 😊.

anonym_2c8b92
Včera o 14:29

@kiwikooo ak sa ti firma pozdáva, pošli aj druhý krát. Neviem ako posielaš, u mňa to bolo klik klik a hotovo... Takže asi som nad tým moc nemeditovala a ak tam chcem robiť, tak proste by som to znovu poslala. Ja som poslala životopisov desiatky alebo stovky, už neviem, takže som si moc nepamätala a je možné, že som aj 2x poslala jednej firme.

bomba36
Včera o 14:36

@kiwikooo možno im ten kandidát ktorého uprednostnili odišiel v skúšobnej dobe. Skús znova, veď za pokus nič nedáš.

domkakvet
Včera o 14:37

@kiwikooo posli, nic za to nedas.

anonym_fa040d
Včera o 16:16

@kiwikooo ja som to tak urobila. Poslala som CV znovu a už tam pracujem 4r.

anonym_9fe696
Včera o 18:38
@anonym_0f8921

Vies kolko razy som ja reagovala do mojej prace??Za kazdym ked zverejnili inzerat,uz mi aj napisali,ze nemusim reagovat,ze ma vedu v evidencii 2r.Nic ma neodradilo znova som posiela,pozvali na pohovor vedeli ze ma nezoberu,uz na pohovore vraveli,ze pre zeny maju malo prac.miest,tak samozrejme,ze nic z toho.Potom ma pozvali znova sami s kopou zien,zena vysla ze nastupuje od prveho na svoju smenu,samozrejme to mala dopredu dohodnute a ja zase nic.
Tak ma to dozralo,ze som zatlacila na muza musis mi to vybavit,inak sa tam proste nedostanem.
Vybavil a dostala som sa,dnes tam zarabam od 1600 az, do 2300eur v cistom.Nemame rovnaku mzdu,raz je taka,dalsi mesiac o dost vyssia a pod.
Ale mna nic nezastavilo,isla som si potom co chcem.

@anonym_0f8921 Tak ale pre pozicie vo vyrobe su trosku ine pohovory...

anonym_0f8921
Včera o 18:55
@anonym_9fe696

@anonym_9fe696 samozrejme,na pohovor zavolaju 20 bab,zoberu z toho 5,co to maju vybavene.Takze ano,tak to chodi,ked je rodinkarstvo,znamosti a brat,sestra,teta,ujo,bratranec,sestrenice a vsetko si dosadi svojich.Tam,kde dobre platia je riadny problem sa dostat normalnym sposobom.

anonym_9fe696
Včera o 19:12
@anonym_0f8921

@anonym_9fe696 samozrejme,na pohovor zavolaju 20 bab,zoberu z toho 5,co to maju vybavene.Takze ano,tak to chodi,ked je rodinkarstvo,znamosti a brat,sestra,teta,ujo,bratranec,sestrenice a vsetko si dosadi svojich.Tam,kde dobre platia je riadny problem sa dostat normalnym sposobom.

@anonym_0f8921 Skor na pozicie bez specialnych poziadaviek

anonym_0f8921
Včera o 19:14
@anonym_9fe696

@anonym_9fe696 nechapes,ze nerobime za pasom za 1000eur v hrubom,ze??

anonym_0f8921
Včera o 19:17
@anonym_9fe696

@anonym_0f8921 Skor na pozicie bez specialnych poziadaviek

@anonym_9fe696 a tych benefitov mame omnoho viac,ako v takom korporate.

anonym_9fe696
Včera o 19:17
@anonym_0f8921

@anonym_9fe696 nechapes,ze nerobime za pasom za 1000eur v hrubom,ze??

@anonym_0f8921 Robite za pasom za 2000 v hrubom

anonym_0f8921
Včera o 19:25
@anonym_9fe696

@anonym_0f8921 Robite za pasom za 2000 v hrubom

@anonym_9fe696 3300eur v hrubom som mala minuly mesiac,muz 3800 v hrubom.A ja teda rozhodne za pasom nerobim.Mozem si ist kedy kolvek na wc,ist na kavu.
Vies co to je robit za pasom??Spytaj sa takych co tak robia,ze ich musi niekto zastupit,mna nemusia.

anonym_9fe696
Včera o 19:34
@anonym_0f8921

@anonym_9fe696 3300eur v hrubom som mala minuly mesiac,muz 3800 v hrubom.A ja teda rozhodne za pasom nerobim.Mozem si ist kedy kolvek na wc,ist na kavu.
Vies co to je robit za pasom??Spytaj sa takych co tak robia,ze ich musi niekto zastupit,mna nemusia.

@anonym_0f8921 Ale taky plat mate s priplatkami za vikendy/nocne/ nadcasy predpokladam. Vyraz za pasom je vseobecne pomenovanie profesii vo vyrobe. Uzasne, ze mozes na wc. Ja zarabam v korporate 3500 v hrubom a som presvedcena, ze podmienky mam jendoduchsie

anonym_0f8921
Včera o 19:36
@anonym_9fe696

@anonym_0f8921 Ale taky plat mate s priplatkami za vikendy/nocne/ nadcasy predpokladam. Vyraz za pasom je vseobecne pomenovanie profesii vo vyrobe. Uzasne, ze mozes na wc. Ja zarabam v korporate 3500 v hrubom a som presvedcena, ze podmienky mam jendoduchsie

@anonym_9fe696 a ked mas deti,potrebujes s nimi ist k doktorovi,potrebujes pecko,si na ocrke s detmi.Alebo teda robi home office,ak ti to je umoznene.My toto neriesime.Ziadne ocrky,pecka.

anonym_0f8921
Včera o 19:37
@anonym_9fe696

@anonym_9fe696 nadcasy nerobim,by mi drbalo na hlavu.Muz robi iba jeden v mesiaci.Ale ano mame rozne bonusy,je par mesiacov bez bonusov v roku.

anonym_0f8921
Včera o 19:40
@anonym_9fe696

@anonym_9fe696 a mam sedavu pracu,co tiez nie je boh vie co na chrbticu.Tak sa idem na kavu,na cigu,precitat si kona a co to napisat.

anonym_9fe696
Včera o 19:41
@anonym_0f8921

@anonym_9fe696 a ked mas deti,potrebujes s nimi ist k doktorovi,potrebujes pecko,si na ocrke s detmi.Alebo teda robi home office,ak ti to je umoznene.My toto neriesime.Ziadne ocrky,pecka.

@anonym_0f8921 Takze mozes zostat 2 tyzdne doma bez toho aby si v praci niekomu chybala, cokolvek nahlasila, ale vyplata ti pride - jasnacka

anonym_0f8921
Včera o 19:44
@anonym_9fe696

@anonym_0f8921 Takze mozes zostat 2 tyzdne doma bez toho aby si v praci niekomu chybala, cokolvek nahlasila, ale vyplata ti pride - jasnacka

@anonym_9fe696 nie som samozivitelka,mam muza,ktory je uplne plhohodnotny otec,a kedze mame aj 4dni volna jeden,a 4dni volna zase druhy,dalsi tyzden sme bez problemov doma s detmi.

baboobchod
Včera o 20:36

Pošli. Presne v rovnakej situácii som kedysi bola- nik sa mi neozval, ale ponuka sa zjavila opäť. Poslala som znovu a vzali ma 😀