Darovanie auta pre 18-ročnú dcéru. Pomôže niekto?
Dobrý deň, mamičky.
Skúsim šťastie a možno sa nájde niekto s dobrým srdcom. Manželova dcéra bude mať čoskoro 18 rokov a veľmi by som jej chcela dopriať auto ako darček do dospelosti. Žiaľ, momentálne si kúpu auta nemôžeme dovoliť.
Preto sa chcem opýtať, či by niekto nemal staršie, ale pojazdné auto, ktoré už nepoužíva a len mu zavadzia, a bol by ochotný ho darovať. Viem, že je to veľká prosba, ale za opýtanie nič nedám.
Ak by sa našiel niekto ochotný pomôcť, budeme vám veľmi vďační. Ďakujem každému, kto si môj príspevok prečítal alebo ho posunie ďalej.
@anonym_b91a19 no ved co, ved si sa len slusne opytala 😁. Urcite sa najdu taki, ktori maju neobyvany domcek a len im zavadzia 🤣
@pudinka máme neobývaný domček, ale asi ani nezavadzia 🤣. Viac zavadzia neobývaný byt, tam sú 200 eur mesačne náklady.
Nechce niekto?
Za symbolickú cenu 😂
Jaxosobne sa povazujem za dobreho vodica mesacne dam aj 2-3000km ale do nejakeho darovaneho vraku by som nesadla ani za nic... A uz vobec by som tam nepisadila, 18r decko bez praxe...
@pudinka máme neobývaný domček, ale asi ani nezavadzia 🤣. Viac zavadzia neobývaný byt, tam sú 200 eur mesačne náklady.
Nechce niekto?
Za symbolickú cenu 😂
@anonym_c0f03f jasne poprosimsymboli ka cena na predaj ci rovno darujes?? 🫣🤪😁
@anonym_c0f03f jasne poprosimsymboli ka cena na predaj ci rovno darujes?? 🫣🤪😁
@anonym_541d6f symbolická cena bude 😅. Po vzore včerajšej sťažnosti kočky, čo mala symbolické ceny na autosedacku a kočík, to bude dajme tomu za 250000 eur. Symbolicky 🤭
Mna fascinuje, akoze ta dcera to auto nevyzaduje a ani o tejto ziadosti nevie, ale vsetko by si financovala sama. Aha😃😄
@anonym_541d6f symbolická cena bude 😅. Po vzore včerajšej sťažnosti kočky, čo mala symbolické ceny na autosedacku a kočík, to bude dajme tomu za 250000 eur. Symbolicky 🤭
@anonym_c0f03f čo? :D ušla mi nejaká vtipná téma?
Predchvíľou som čítala v jednej téme že je teraz moderné žobrať. Ale toto je už moc🙈 auto ? Fakt? A to tvoje "ja mám UŽ 26" 😁akoze co? To ze máš 26 znamená že máš aj patent na rozum? Ten nebudeš mať ani v 40ke.
@anonym_c0f03f čo? :D ušla mi nejaká vtipná téma?
@aurora33 niekto sa sťažoval, že nevie predať autosedacku a vraj za symbolickú sumu a niekto iný našiel tie inzeráty a boli to staré veci pomaly za ceny nových...

@anonym_e63bee Áno, s tým počítame. Problém je momentálne len kúpa auta, nie jeho prevádzka. Manželova dcéra chodí na brigádu, takže aj ona sa bude podieľať na nákladoch spojených s prevádzkou auta.
@larovnik natv9jom mieste by som sa, takehoto auta bala... V prvom rade kompletnu servisnu prehliadku to nie je za 20 ci 50eur z brigady... V pripade pitreby vymenit suciastky tiez naklady navyse a nie male... Dalej vies ty ci a kolko krat bolo to auto havarovane?!???? V zivoze by, som do nicoho podobnrho svoje dieta nepisadila hlavne ak auto pochadza od neznameho cloveka... To jej radsej kup peknu dovolenku ak na to mas, alebo nieco po com tuzi... Taketo darovania, auta by som nechala pre tych kzori na to maju.... Hlavne mysli na jej bezpecnost nie na fotky na ig a fb pred kamaratkami....