Hľadám ochotnú ženu cestujúcu z Austrálie na Slovensko
Ahojte 😃 🙏🙏🙏 AUSTRÁLIA 🙏🙏🙏
Nájde sa prosíííííím ochotná žena ktorá býva na tomto kontinente a lieta domov na Slovensko? 😊 "Veľmi súrne" odtiaľ niečo potrebujem 😅 a daný obchod má síce eshop ale nezasiela na Slovensko 🥺🥺🥺😃🙏
@bruneta880
To som zvedava aka kravina musi byt letecky dopravena z Australie
@bruneta880
To som zvedava aka kravina musi byt letecky dopravena z Australie
kravina a 10 rokov v base.
@anonym_efe89e
Velmi silno pochybujem ze niekto bude cudziemu cloveku nieco len tak trepat cez pol sveta doslovnec najma pri obmedzenej vahe batoziny. Kazdopadne drzim palce
malu kenguru
To som zvedava co tam maju a tu nie 🤷
Skipyyyyy
nooo.. neviem co to je, ale ked to inde nemaju, tak aj ja by som to asi chcela 🙂)) co to je...🙂 NIe nepoznam nikoho kto lieta z autralie sem.. ale viem si predsavit takuto situaciu, kedysi som takto sem tahala nejake veci z UK:DDD
Aj ja potrebujem. Doviezt 10 kg australskeho zlata. PS: 64kilove zlato uz doma mam.
nooo.. neviem co to je, ale ked to inde nemaju, tak aj ja by som to asi chcela 🙂)) co to je...🙂 NIe nepoznam nikoho kto lieta z autralie sem.. ale viem si predsavit takuto situaciu, kedysi som takto sem tahala nejake veci z UK:DDD
@simca06022011
Moj muz je tam teraz len vzdy taji kedy leti tu ako keby boli na hlavu padnuti a neriesia ze let je minimalne 21 hodin este horsie je co surne potrebuju dorucit zo Slovenska ako slivovicu klobasy tresku.este aj tatranky.
@simca06022011
Moj muz je tam teraz len vzdy taji kedy leti tu ako keby boli na hlavu padnuti a neriesia ze let je minimalne 21 hodin este horsie je co surne potrebuju dorucit zo Slovenska ako slivovicu klobasy tresku.este aj tatranky.
@anonym_efe89e no hej.. ja som znamej do uk balila ocot :DD
@anonym_efe89e no hej.. ja som znamej do uk balila ocot :DD
@simca06022011 preco ocot??? 🤣🤣🤣 ak je krajina ktorá sa nevie dosytit octu a ma ho na kyble... 👉🏼🇬🇧🤣
Mám jedno pravidlo: Čo si neviem sama kúpiť alebo objednať, to zrejme nepotrebujem a nebudem tým otravovať druhých.
@bruneta880 skus najst niekde na Fb skupinu Slovakov zijucich v Australii, ine sa asi neda, drzim palce.
Ja som tak kedysi pred takmer 30-timi rokmi viezla balicek napalenych CD-ciek s hudbou pre jedneho Slovaka zo Slovenska na Kanarske, ale ako mi to prislo domov k mojim rodicom, tak som to najprv pekne otvorila a riadne skontrolovala, bola som sice mlada, ale nikdy som nebola blba....
Mám jedno pravidlo: Čo si neviem sama kúpiť alebo objednať, to zrejme nepotrebujem a nebudem tým otravovať druhých.
@anonym_98074a to absolútne postrada logiku 🤣🤣🤣
Sulíkovi napíš 😀

kolko gramov?🙂