Môže mi niekto poslať svoju Clubcard?
Ahojte, viete mi prosím niekto poslať clubcard? (tesco karta) Stratila som svoju a potrebujem si rychlo pipnut.
Clubcard funkčná nech sa paci 🙂
@petariskel super, ďakujem veľmi pekne. Uložím si ju aj na ďalšie nákupy.
@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny
@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.
@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.
@anonym_887145 a ako by jej kupony zmizli? ved k tym nema pristup cudzi clovek. A pokial ich nenaskenuje, tak ziadny zlavu z kuponu nedostane.
Jedine, si pomoze, pri cenach tovarov, ktore su pri pouziti karticky lacnejsie.
Nic ine z toho nevytrieska.
A, nakoniec, ani majitel karticky nebude skody, lebo mu budu nabiehat body za cidzie nakupy.
@anonym_ae1687 co prosim take strasne zneuzije? Ze bude mat mlieko v akcii o 10 centov lacnjesie?
Maaarisku, ozaj niektore uz aj nos medzi ocami zavidite...
@tamara2137 stratu karty je potrebne nahlasit na zakaznicku linku a zaroven mozes poziadat o vydanie novej, pricom tvoje body co mas doteraz nazbierane, sa ti prevedu v ramci tvojho zakaznickeho uctu. co konkretne na tomto je problem? pride ti normalne pouzivat cudziu kartu a zaroven ti nevadi, ze ti nebudu chodit vo vyuctovani ziadne zlavy a kupony na EUR, ktore si mozes odpocitat z nakupu?
@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny
@anonym_887145 nezmiznú, lebo aj keď má ten čiarový kód karty, do samotnej aplikácie sa nedostane lebo tam treba login a heslo.
Ja som tak na pumpe robil že kamoška bola za pokladňou, a keď niekto nemal vernostnú kartu, tak to napípavala na moju. A strašne vela bodov som vyzbieral vždy.
Veď Tescco má teraz novinku že si môžeš naraz aktivovať kupóny v aplikácii a pri odpípnutí vernostnej sa ti rovno aj uplatnia 😉
Veď Tescco má teraz novinku že si môžeš naraz aktivovať kupóny v aplikácii a pri odpípnutí vernostnej sa ti rovno aj uplatnia 😉
@anonym_a5a39e staci ich kupony aktivovat tesne pred platenim, a opat jej ich nikto "neukradne".
To by musela byt ozaj nahoda jak prasa, aby oby obe boli na nakupe v ten isty cas, kupovali presne to iste, a este aj platili v podstate naraz, alebo tesne jedna za druhou...
@anonym_887145 a ako by jej kupony zmizli? ved k tym nema pristup cudzi clovek. A pokial ich nenaskenuje, tak ziadny zlavu z kuponu nedostane.
A, nakoniec, ani majitel karticky nebude skody, lebo mu budu nabiehat body za cidzie nakupy.
@anonym_ae1687 co prosim take strasne zneuzije? Ze bude mat mlieko v akcii o 10 centov lacnjesie?
@elanor No dievčatá by ste sa čudovali ako sa dá zneužiť CC. Napríklad niekto niečo v Tesco ukradne a pri platbe používa tvoju CC! Za kým prídu policajti? Za majiteľom CC, ktorého si stotoznia v Tescu podľa čísla CC! Bežná prax...
@elanor No dievčatá by ste sa čudovali ako sa dá zneužiť CC. Napríklad niekto niečo v Tesco ukradne a pri platbe používa tvoju CC! Za kým prídu policajti? Za majiteľom CC, ktorého si stotoznia v Tescu podľa čísla CC! Bežná prax...
@anonym_49ec02 Kradez sa vacsinou zachyti este v obchode, kde sa zlodej preukaze OP, nie vernostnou kartou.
@elanor kupóny sa už neskenujú,uplatnia sa automaticky tak ako to je aj v Lidl apke
Ja som tak na pumpe robil že kamoška bola za pokladňou, a keď niekto nemal vernostnú kartu, tak to napípavala na moju. A strašne vela bodov som vyzbieral vždy.
@unbeholfen čudujem sa,že ju nevyhodili,toto bolo hrubé porušenie pracovnej disciplíny
@anonym_49ec02 Kradez sa vacsinou zachyti este v obchode, kde sa zlodej preukaze OP, nie vernostnou kartou.
@mandzula ked nieco kradne, tak neplati a nepouziva cc...
a i ked aj nahodou nieco pidi zaplati, aby sa nepovedalo, este nikdy nikto po zadrzanom nechcel cc, ale OP. Lebo castokrat ma rodina jednu rodinnu kartu, a nakupuje na nu 10 clenov rodiny atd, atd. Za konkretnu kradnucu osobu je zodnovedna sama osoba, ktora kradla, a nie majitel cc (ak kradnuca osoba nieje zaroven aj majitelom cc, alebo ak nejde o decko, vtedy je to jeho rodic, resp. zakonny zastupca, ktory ale zaroven nemusi byt majitel cc)
@mandzula ked nieco kradne, tak neplati a nepouziva cc...
a i ked aj nahodou nieco pidi zaplati, aby sa nepovedalo, este nikdy nikto po zadrzanom nechcel cc, ale OP. Lebo castokrat ma rodina jednu rodinnu kartu, a nakupuje na nu 10 clenov rodiny atd, atd. Za konkretnu kradnucu osobu je zodnovedna sama osoba, ktora kradla, a nie majitel cc (ak kradnuca osoba nieje zaroven aj majitelom cc, alebo ak nejde o decko, vtedy je to jeho rodic, resp. zakonny zastupca, ktory ale zaroven nemusi byt majitel cc)
@elanor Presne tak, moze sa teoreticky stat, ze cast zaplati a cast ukradne, ale pravdepodobnost je minimalna, a zvysok presne tak, ako pises. Urcite nikoho nebudu stihat na zaklade nejakej karty.
@mandzula áno väčšinou, no pri dohladavani zlodeja je použitá CC pomoc pri stotožnení
@unbeholfen a kupoval si si potom za ne hot dogy, co?
@unbeholfen a kupoval si si potom za ne hot dogy, co?
@anonym_08d276 ja len dufam ze ked pojde k dr tak povie ze sa prežiera.
@anonym_49ec02 a toto má akú logiku? Keď niečo ukradneš a zaplatíš? Jakmile zaplatíš už to nieje ukradnuté.
@unbeholfen čudujem sa,že ju nevyhodili,toto bolo hrubé porušenie pracovnej disciplíny
@rozculena prečo by bola? Však to nieje zbieranie bodov na úkor zákazníka, len vtedy keď zákazník nemal kartu. Vtedy ajtak body prepadnú. To je to isté ako keď pozbieram na stanici (Z)-tká. Za tie flaše už niekto ajtak zaplatil, takže ak si na tom zalohovaní zarobím 5€ tak na to sa mi vlastne poskladali tí leniví ludia ktorým sa nechce do zálohomatu. Na tie hotdogy sa mi poskladali iní zákaznici, takže firma o nič neprišla.
Ak sa nemylim, tak staci nahlasit zmenu mailu a cislo karty a ucet je jej, nie?
@rozculena haluz by bola že by som sa cez sociálnu sieť dohodol s kopou ludí bez vernostnej karty nech napípavaju moju a v systéme by videli že nakupujem každý deň v rôznych mestách bolo by to čudné. Ale neni to nijako proti pravidlám lebo čo ak som kamionista, kuriér, pracujem v teréne a presúvam sa. Tak by som tvrdil že nakupujem cestou.
@rozculena haluz by bola že by som sa cez sociálnu sieť dohodol s kopou ludí bez vernostnej karty nech napípavaju moju a v systéme by videli že nakupujem každý deň v rôznych mestách bolo by to čudné. Ale neni to nijako proti pravidlám lebo čo ak som kamionista, kuriér, pracujem v teréne a presúvam sa. Tak by som tvrdil že nakupujem cestou.
@unbeholfen zamestnanec za kasou NESMIE pípať INÚ kartu ako toho zákazníka,ktorého je daný nákup.Čomu nerozumieš?
@unbeholfen zamestnanec za kasou NESMIE pípať INÚ kartu ako toho zákazníka,ktorého je daný nákup.Čomu nerozumieš?
@rozculena fuuu keby si videla kolké to robia. Ja som zažil v obchode že “máte kartu?” nemám… A napípla nejakú svoju…
Ale sranda je že kolkým to je jedno že nechcú vernostné karty, a tak im pošlem svoju, a pípajú mi to. Kopa známych mi tak pípa. Do Billy a do Terna chodíte niekto? Môžte mi pípať kartu.
Ale sranda je že kolkým to je jedno že nechcú vernostné karty, a tak im pošlem svoju, a pípajú mi to. Kopa známych mi tak pípa. Do Billy a do Terna chodíte niekto? Môžte mi pípať kartu.
@unbeholfen veď nech ti pípajú,oni nie sú zamestnanci.
@rozculena fuuu keby si videla kolké to robia. Ja som zažil v obchode že “máte kartu?” nemám… A napípla nejakú svoju…
@unbeholfen tak asi v rôznych predajniach majú rôzne prístupy k povinnostiam.Ja som robila vo veľkom krajskom tescu aj v menšom a mali sme to prísne zakázané