icon

Cena a skúsenosti so zavedením vnútromaternicového telieska v Hlohovci

lesana19
23. feb 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať na cenu zavedeniu vnútromaternicového teliska ( DANA ) či ma niekto skúsenosť konkrétne u gynekológa Brešťanskeho v Hlohovci a že koľko to stojí. Mala by som o to záujem keďže zatiaľ otehotnieť nechcem a už pár krát sa stalo že s priateľom sme mali nechránený styk. Prosím urážlivé a sprosté narážky ako sú ( máte mať kondom alebo koľko žien nemôže otehotnieť a pod. ) si prosim pekne nechajte..🙏 Ja mám už jedného syna ma 1 rôčik a nechcem hned po roku zostať znova tehotná nakoľko som už raz bola a nedopadlo to dobre ležala som v nemocnici a fakt to už zažiť nechcem mám z toho extrémnu traumu a ani pôrod som nemala ukážkový takže dôvod prečo nechcem byt momentálne najbližších rokoch tehotná. Ďakujem moc

doriiis
23. feb 2025

Každé teliesko má cenu a každý lekár svoj cenník.Zavedenie niekoho boli viac a niekoho menej

minenkaa
23. feb 2025

@lesana19 ak môžeš daj si hormonálne teliesko radšej ,voliť mňa nebolelo,kamarátku veľmi ,ženu sa opýtaj u lekára priamo

nemezys
30. apr 2025
@minenkaa

@lesana19 ak môžeš daj si hormonálne teliesko radšej ,voliť mňa nebolelo,kamarátku veľmi ,ženu sa opýtaj u lekára priamo

@minenkaa preco radsej hormonalne?

minenkaa
30. apr 2025
@nemezys

@minenkaa preco radsej hormonalne?

@nemezys lebo je potom slabšia menstruacia alebo žiadna