Čo robiť, keď nepríde kód na vyzdvihnutie z Packety?
Prosim Vás, stalo sa tu niekomu, že balík dorazil na výdajne miesto packety ale žiadny kód na vyzdvihnutie neprišiel? Balík mi neukazuje ani v appke.
To že mi balík dorazil do boxu mi prišlo iba na vinted. Ale od packety nič, žiadny kód. Balík tam je už len do zajtra a počas zakaz. linka nejde.
Ak sa vám to stalo, ako ste to prosim riešili?
Ďakujem pekne 😌🙏🏼
@weronkaa Ahoj, ano stalo, dokonca nedavno, nejake 2 tyzdne dozadu. A riesila som to jednoduchym beznym sposobom- zavolala som na ich zakaznicku linku, pani odtial to vyriesila a do necelej hodiny mi prisiel kod🙂 Nic zlozite🤷♀️
@weronkaa asi ti nepomôžem veľmi ale ja mám teraz čerstvú skúsenosť zo štvrtka. Prišla mi sms z GLS že môj balík je v balikomate. V piatok som si ho išla vyzdvihnúť a neotvorilo mi box. Volala som na zákaznícku linku, tak že mi to obnovia a mám ísť skúsiť ešte raz. Bola som a zase mi neotvorilo. Tento krát som už počkala rovno pri balikomate keď som volala na zákaznícku linku a náhodou ,medzi tým ako som čakala kým sa mi niekto ozve, tam došiel kuriér s nejakou zásielkou ktorú vkladal do boxu tak som ho poprosila či by mi nevedel nejak otvoriť box v ktorom mal byť údajne môj balík. Pozrel sa do skenera a vraví, že jemu ukazuje že balík vraj ani nebol doručený. Potom mi konečne už aj dvihol niekto na zákazníckej linke a vysvetľovala som že mi nejde proste ten box otvoriť. Navrhli že mi v pondelok donesie môj balík kuriér priamo na adresu. Som veľmi zvedavá či mi ho naozaj doručia.
Každopádne mala som balíky už aj cez packetu a nikdy žiaden problém, sms-ka mi vždy prišla a až potom som išla vyzdvihnúť balík.
Ale toto čo výstraja GLS... Už som mala s nimi zlú skúsenosť a teraz mám ešte horšiu 🤦

@weronkaa mala by si mať kód vo vinted appke