Hľadáme maminky z Holandska na pokec
Ahojky, je tu nejaka mamicka z Holandska? 😵
No, su tam take cisla s €. Nevedela by to niektora z vas prelozit, ak by teda bola ochotna? Ci to hadzat, ci to riesit.
Baby kto pecie nase slov.kolace. Cokoladova rolada, kremese, veterniky a pod. ?
baby v piatok budu fungovat banky. Prevody penazi a tak ?
dakujem.
baby, v akom meste v Holandsku su kolotoce ? V piatok by sme chceli dakde ist.
Ahojte, v juli sa stahujeme do Amsterdamu s nasou teraz 1 rocnou slecnou, lokalita Zuidoost. Hladam si kamošky, sama existovať neviem, som velmi podnikavý a spoločensky clovek, prosim napiste mi spravu ak ste niektorá z tohto okolia s dieťaťom (aj bez), budem velmi rada <3
@katarinaksu ja som v Amsterdame
@katarinaksu na Facebooku sa pridaj do skupiny Cesko Slovenske maminky v nizozemsku
@pleun kde konkrétne?
@ajana1 super, pridam sa aj ja. nedavno sme sa prestahovali do Zoetermeeru 🙂
Ahojte ja žijem v Rotterdame a mám kamošky tiež aj slovenky aj české
@katarinaksu pri Amstel station
Ahojte mamičky manžel pracuje v Holandsku momentálne som pri ňom v almere pri amsterdame .. uvažujem že sa sem presťahuje s deťmi je tu nejaká mamička ktorá býva niekde poblizku??
@nikolkamar je ich tu urcite dooost. 🙂
@nikolkamar ahoj,my sa stahujeme o tyzden do ams, len este len ideme do hotela a hladat ubytko 🙂
@katarinaksu super my tiež hnaname ubytovanie 🙂
ahojte,som tu nova a zhanam vsetky mozne aj nemoze informacie ,co sa tyka odchodu z sk do holandska....hlavne ma zaujima vsetko o skole,kedze mame 6a pol rocnu dceru....hlavu uz mam ,ako balon zo vsetkych informacii,ktore som nazbierala za poslednych par dni...:Dlen k tej skole sa neviem nejak dopracovat,kedze tam nepozam nikoho,kto absolvoval stahovanie s detmi v takom veku.budem velmi vdacna za akukolvek pomoc a rady.dakujem
Ja zijem v Lelystade
@opice55318 ked hladas nejaky liek podobny slovenskemu, treba si najst co je ucinna latka toho slovenskeho lieku a podla toho potom hladat tunajsiu alternativu. takze na pityol by mala byt alternativa "trekzalf" napr. od znacky dr. swaab alebo Daro. Mali by mat v lepsich drogeriach (na taketo specialitky odporucam DIO drogeriu) a snad aj v lekarni
ale osobnu skusenost nemam
@opice55318 pytiol ako liek s tymto nazvom je vymysel aj vyroba byvaleho ceskoslovenska a nekupis ho nikde inde (mozno tak este v polsku alebo madarsku?)
ahojte prosím neviete mi prosím poradiť čo kúpiť na bolesť/zápal ucha z prievanu pre dospelého? Veľmi by ste mi pomohli

@jara2205 tie modre obalky boli od holandskeho danoveho uradu. To ich tvoj manzel nikomu neukazal? Z akeho obdobia su? Stale vam chodia alebo uz prestali?