Hľadáme maminky z Holandska na pokec
Ahojky, je tu nejaka mamicka z Holandska? 😵
@adkahelena pokial si sa zaregistrovala na huurwoningen.nl tak tam si mala prvych 15 dni zadarmo. Potom musis platit. Vsetko je to napisane v pravidlach stranky.
@eva8 ja som bola kedysi na kamernet. Ked som uz nepotrebovala, zrusila som ucet, ziadne dalsie peniaze som neplatila.
Maminky, viete kde mozem kupit oplatky (alebo ako sa to vola) ktore mozem pouzit na grilaz? Dakujem
@ervenka v polskych maju ako wafle
Ahojte maminky a tehulky, najdem tu nejaku z Beverwijku? 🙂
Zdravim, nájde sa tu maminka z okolia Zwolle, provincia Overijssel?
len malá zaujímavosť
Amsterdam láka priveľa turistov. Holandsko sa vzdáva jedného názvu
Metropola je obeťou vlastného úspechu.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22302220/holandsko-turizm...
Dobrý večer mamičky chcela by som vedieť ako je to tam zo školou chcela by som sa z deťmi odsťahovať tam za manželom ale máme dve deti školo povinné a tretí ma tri ročky bola by som rada...neviete mi náhodou poradiť ďakujem...
Byva tu niektora v Rotterdame ? Co tam pozriet zaujimave ? Dakujem.
@katka88171 dobrú večer chcela by som vedieť či ste sa odsťahovali do NL...A ak áno ako je to tam zo školami lebo aj my o tom uvažujeme ďakujem za odpoveď
Rada by som vam pripomenula, ze od pondelka 17.1. Mozete zbierat v AH zegeltjes 😏 na zlavu na vstupne do Eftelingu. Ak by ste nahodou niektora mala zvysne, rada by som ich pouzila. Postovne uhradim. Dakujeme
@ervenka tak ti mozem zbierat.
@ervenka ale si myslela zrejme 17.2 co.
@strakulanikula ano ano, 17.2. 🤣 vopred dakujem
@fadama https://www.efteling.com/nl/park tu najdes vsetko
@fadama inak mimo Eftekingu,ale mi chodíme do Nemecka do Kalkaru je to tiež zab. park,ale výhoda je pitie -kava,fanta,čaj, zmrzlina,klasika točená a hranolky zadarmo neobmedzene. Vstup je cca 22€ myslím neviem presne a čo ušetríme na jedle pre 5 ľudí sa oplatí aj ked zarátaš cestu 😀 a pre nás dokonca aj cesta je kratišia ako do Eftelingu,lebo mi sme blišie k nem. hraniciam.
Dobrý večer mamičky. Mám na Vas otázku. Ak mate niekto zdravotné poistenie ZEKUR. Ako sa da od nich vyžiadať preplatenie poistky? Teda cez DigiD? Ako to funguje kde žiadať o vrátenie peňazí. Ďakujem za info. V tomto som sa nejak stretila
Tak som bola vcera v obchode a žiadne ovocie, zelenina, mäso až mi bolo do plaču. Neviete ako tu bude zásobovanie.
@indu bude normalne len ludom hrabe. Ja som skoro nic nekupila a tiez somnchcela aspon muku,drozdie a nejake maso....podarilo sa mi objednat cosi a uvidime ale budu obchody otvorene a isto bude jedlo. Zalezi na ludochbako im drbat bude,lebo mne vcera taka stara babizna tahala z ruky ryzu.
@strakulanikula ja si tiež racionálne hovorím že pokoj ved zásobovanie je jedna z kľúčových vecí, bude dobre len som to fakt nečakala a rozumiem že panika. Len som to v tak extrémnom rozsahu nemyslela že bude.

@eva8
No už som si všimla. Ako ste vy riešili ubytovanie sami alebo cez nejakého sprostredkovateľa? Oplatilo sa Vám to ?