icon

Hľadáme maminky z Holandska na pokec

eli77
12. dec 2007

Ahojky, je tu nejaka mamicka z Holandska? 😵

adkahelena
29. okt 2019

@eva8
No už som si všimla. Ako ste vy riešili ubytovanie sami alebo cez nejakého sprostredkovateľa? Oplatilo sa Vám to ?

adkahelena
Autor odpoveď zmazal
ervenka
29. okt 2019

@adkahelena pokial si sa zaregistrovala na huurwoningen.nl tak tam si mala prvych 15 dni zadarmo. Potom musis platit. Vsetko je to napisane v pravidlach stranky.
@eva8 ja som bola kedysi na kamernet. Ked som uz nepotrebovala, zrusila som ucet, ziadne dalsie peniaze som neplatila.

ervenka
4. dec 2019

Maminky, viete kde mozem kupit oplatky (alebo ako sa to vola) ktore mozem pouzit na grilaz? Dakujem

sundew
4. dec 2019

@ervenka musis skusit pozret v poľských obchodoch

strakulanikula
4. dec 2019

@ervenka v polskych maju ako wafle

luckaqd
13. jan 2020

Ahojte maminky a tehulky, najdem tu nejaku z Beverwijku? 🙂

andreahaa
15. jan 2020

Zdravim, nájde sa tu maminka z okolia Zwolle, provincia Overijssel?

eva8
15. jan 2020

len malá zaujímavosť
Amsterdam láka priveľa turistov. Holandsko sa vzdáva jedného názvu
Metropola je obeťou vlastného úspechu.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22302220/holandsko-turizm...

dudanucka
17. jan 2020

@andreahaa ahoooj ja som Dedemsvaart

katka1425
19. jan 2020

Dobrý večer mamičky chcela by som vedieť ako je to tam zo školou chcela by som sa z deťmi odsťahovať tam za manželom ale máme dve deti školo povinné a tretí ma tri ročky bola by som rada...neviete mi náhodou poradiť ďakujem...

andreahaa
19. jan 2020

@dudanucka ahoj, viem ti napísať aj súkromnú správu?

sisina4144
Autor odpoveď zmazal
dudanucka
20. jan 2020

@andreahaa ahoj jasne nápis ☺️

fadama
23. jan 2020

Byva tu niektora v Rotterdame ? Co tam pozriet zaujimave ? Dakujem.

katka1425
1. feb 2020

@katka88171 dobrú večer chcela by som vedieť či ste sa odsťahovali do NL...A ak áno ako je to tam zo školami lebo aj my o tom uvažujeme ďakujem za odpoveď

ervenka
14. feb 2020

Rada by som vam pripomenula, ze od pondelka 17.1. Mozete zbierat v AH zegeltjes 😏 na zlavu na vstupne do Eftelingu. Ak by ste nahodou niektora mala zvysne, rada by som ich pouzila. Postovne uhradim. Dakujeme

strakulanikula
15. feb 2020

@ervenka tak ti mozem zbierat.

strakulanikula
15. feb 2020

@ervenka ale si myslela zrejme 17.2 co.

ervenka
15. feb 2020

@strakulanikula ano ano, 17.2. 🤣 vopred dakujem

fadama
17. feb 2020

@ervenka mozem mi prosim ta o tom viac povedat ?

ervenka
18. feb 2020

@fadama pri nakupe v AH nad 5e a zakazdych 5e dostanes nalepku, 4 nalepky na karte= 12,50e zlava na vstupnom.

fadama
18. feb 2020

@ervenka To viem. 😀
a kolko je normalne vstupne a co to vlastne je ? Je to nieco na cely den, nieco ako kolotoce ? Nikdy sme tam este neboli. Ked ze sme traja stacia mi 3 karty ?
Dakujem

ervenka
18. feb 2020
leonii
18. feb 2020

@fadama inak mimo Eftekingu,ale mi chodíme do Nemecka do Kalkaru je to tiež zab. park,ale výhoda je pitie -kava,fanta,čaj, zmrzlina,klasika točená a hranolky zadarmo neobmedzene. Vstup je cca 22€ myslím neviem presne a čo ušetríme na jedle pre 5 ľudí sa oplatí aj ked zarátaš cestu 😀 a pre nás dokonca aj cesta je kratišia ako do Eftelingu,lebo mi sme blišie k nem. hraniciam.

fadama
18. feb 2020

@ervenka 👍
@leonii neobmedzene ? aj do prasknutia ? 😂 tak to super je.
O Kalkare som este nepocula. V oktobri sa tam asi uz nechodi, vsak ? 😂

adkahelena
27. feb 2020

Dobrý večer mamičky. Mám na Vas otázku. Ak mate niekto zdravotné poistenie ZEKUR. Ako sa da od nich vyžiadať preplatenie poistky? Teda cez DigiD? Ako to funguje kde žiadať o vrátenie peňazí. Ďakujem za info. V tomto som sa nejak stretila

indu
14. mar 2020

Tak som bola vcera v obchode a žiadne ovocie, zelenina, mäso až mi bolo do plaču. Neviete ako tu bude zásobovanie.

strakulanikula
14. mar 2020

@indu bude normalne len ludom hrabe. Ja som skoro nic nekupila a tiez somnchcela aspon muku,drozdie a nejake maso....podarilo sa mi objednat cosi a uvidime ale budu obchody otvorene a isto bude jedlo. Zalezi na ludochbako im drbat bude,lebo mne vcera taka stara babizna tahala z ruky ryzu.

indu
14. mar 2020

@strakulanikula ja si tiež racionálne hovorím že pokoj ved zásobovanie je jedna z kľúčových vecí, bude dobre len som to fakt nečakala a rozumiem že panika. Len som to v tak extrémnom rozsahu nemyslela že bude.