Potrat v Amsterdame
Ahojte, poprosim o normalne nazory..
Chystam sa na UPT do Amsterdamu. Mám nepravidelnú MS, nejak som to neriesila, raz prisla potom neprišla tri mesiace, zvykla som si. No zistila som, že som tehotna a aktuálne som 15+4. S peniazmi nie je problem - ide o to, že ja to dieta nechcem. Necitim k nemu nic, vzniklo z kamarátstva s výhodami. Pisu na stránke, že zákrok trvá jeden deň, budem v narkoze a trvá cca 15-40minut. Myslite že pôjde o pôrod? Uvedomujem si čo sa chystám urobiť, ale ja to naozaj nedam. Nemam muza, rodinu ziadnu oporu, nie som schopna mat vztah kvôli traume z detstva a nechcem mat dieta aby som mu nezničila zivot ako mne moji rodicia.
@autorka ja som one night stand🙋🏼♀️ mamina už mala mojho brata. No išla von na ples, zadula s mojím ocom a som na svete.
Mamina ma veľmi chcela 🤩 no samozrejme nič nebolo ľahké....aaaaaale.
Pred rokmi mamina ochorela na takú diagnózu čo len 200 ľudí má na Slovensku. Mamka Svidník ja s bratom Bratislava.
Deň pred lockdownom som išla na východ a ostala som tam 5 týždňov, najťažšie obdobie pre mňa. Mami takú depresiu chytila a začala aj nové lieky brať.
No je toho veľa ale v skratke. Maminu som prestahovala do BA. Moj brat nechcel, bol na nervy že načo?! 🤦🏼♀️
Mamina tu bude v Nov 2r, medzitým covid chytila, 3 noci som prinej spala...az skončila v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc kde (ATB jej z pohotovosti nezabrali)...
Mamina musi byť väčšinou dňa na kyslíku a ja som sa rozhodla že ide bývať ku nám. Doopatrujem ju.
A hovorím ti že nechoď na ten potrat a daj babenku život.
@tiika si normalna? Načo je toto dobré? Pre koho? Falošný humanizmus, chce sa mi z toho vracať. Choď zachraňovať tie tisíce detí, ktoré denne umierajú od hladu alebo vo vojnách.. nie toto
@heidi4 aj veríš tomu nepísanému, že videla svoj potrat a videla ako ide po pase do kontajnera?? Teda to je akože pasová “vyroba” aj mi došli slova a ani neviem čo k tomu viac napísať
@lenkasarka ano, verim, a?
Hadam by som sem nepostovala hala bala veci, ked im sama neverim.
A neviem, kde sa spomina pasova vyroba, nikde som to v texte nepostrehla, pointa bola, ako ten potrat aj najbezcitnejsia zena neskor pociti a zanecha to na nej nasledky - skor ci neskor
@heidi4 tak teda ver comu chces, mas na to pravo. Ja som len položila otázku.
Autorka, kedze datum sa blizi... Rozmyslela si si to?
Autorka, PROSIM, nerob to!!! 🙏🙏🙏😥
Ahoj, bola si nakoniec? Uz je to sice davno, mkzes mi napisat ss? Dakujem
@janynka00 ahoj nie nebola som, nestihla som to. Museli by to vykonať po 22tt a to sa robí len v Amerike.
Takze mas doma krasne vonave babatko ? 🙂🙂🙂
@maciatkoe Ano, ale beriem AD
Autorka a byvas s bábätkom sama ? Čo otec dieťaťa ?
Držím ti veľmi palce aby ti bolo čo najlepšie v živote
Tak držím palce, veľa šťastia
Napis mi prosim ss. Dik 😉
@janynka00 prečo?
To aj mňa zaujíma,potom daj vedieť
Ako sa citis. Ci sa to u teba po narodeni babatka zmenilo. Ze ci banujes svoje myslienky ze si chcela ist na potrat? Viem ze je to blba otazka a osobna otazka, tiez som teho a nemam ten pocit ako vsetky...byt mamou.

Dosť drsné sú tu komentáre. Ženy, veď sa skúste vcítiť do tej ženy. Keby vedela, ako to dopadne, asi si "dá pozor".
Ty vidíš, aké to bude ťažké. Ale každá normálna matka Ti povie, že aj krásne. Ak by si zmenila názor a necháš si ho, tak si budeš hovoriť, že ako si vôbec mohla nad tým uvažovať. Ak sa Ty rozhodneš, aby netrpeli, tak nebude. A ak ho dáš na adopciu, aspoň si nebudeš vyčítať potrat a budeš vedieť, že si niekoho kto veľmi túžil po deťoch urobila nekonečné šťastným. Výber si radšej to menšie zlo.