Aké vianočné darčeky pre 15 mesačné dieťa?
Ahojte maminy,
Vianoce sa blížia a ja som úplne bezradná že čo mám kúpiť mojmu 15 mesačnému synčekovi pod stromček.Chcela by som niečo čo by mu bolo aj nejak na osoh.A vobec neviem.Prosím poraďte mi.Ďakujem
fisher price - CD prehravac, knizka s pesnickami, hrniec na vkladanie tvarov, teraz dokonca zacali vyrabat aj nejaku loptu s hudbou
u nas bol zaklad lego, puzzle, kocky, vkladacky
a velky uspech mala minuly rok domaca trampolina (bytova)
a dobre vybrate odrazadlo tiez vzdy potesi, 3 mesiace bude trenovat doma a od aprila sa uz da aj vonku
Ahoj, ak chceš tip na niečo okrem hračiek, na niečo praktické, skús zdravú fľašu na pitie - teraz sú nové aj s peknými detskými obrázkami, dokonca na www.skladackazdravia.sk je aj súťaž o fľaše zadarmo. 🙂 🙂 🙂 Nám tá fľaša hodne pomohla rozpiť sa, synček ju dostal, keď mal necelé 2 roky a odvtedy je s ním
ahojte, ja tiež riešim tento problem, maly bude mat na vianoce 1,5roka, jeho strasne knizky zaujímajú, ale nie puzzle ani text, skor len obrazky-trebars nemecky obrazkový slovník príp. aj slovenský obrázkový slovník má rád-to je celá abeceda a na každé písmenko obrazok a potom take všeobecne, to su tipy co mame radi my a na opaltku možno aj vy poradíte nejakú knižočku- nemá rad jeden motiv, trebars cela knižka o autach a pod., som nejaku encyklopédiu pozerala ale zatial nic vhodné pre tento vek som nenasla.
ptom ficime na lego duplo, ale z toho už mame tolko, že asi ani nové tak velmi nepotesi. DAlej sme na auta, len tie uz nema kde dávať. hoogy písala o poschodovej garazi-nevies dat link, aka? dakujem
Ak by ste este mali nejake tipy určite potešia.
@ewa83 ahoj, aj náš Števi dostal minulý rok 3-poschodovú plastovú garáž (niečo takéto
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11002433&ta... hrací pultík s náradím, knihu toy story, veľké auto, môj prvý notebook, vláčiková dráha little steps ...(už zaberie pol obývačky...lebo tatino stále dokupuje a dokupuje...nové diely...) a pravdaže dinosaurov (veľkú knihu, malých a veľkých plastových dinosaurov...) sú to jeho obľúbené hračky...a tých nikdy nie je dosť...moja rada, kľudne kúpte to na čom momentálne "fičí"...deti to vždy poteší... 😀 😵 ...u nás dospelákov je to horšie...
@ewa83 my sme teraz kúpili na mikuláša voňavé knižky - prvé slová a farby..a majú úspech,lebo každá strana je inej farby, inak vonia a sú na každej viacero obrázkov rôznych.-) a je z tvrdeného papiera, čiže ju nezničí hneď..
a na vianoce ideme malému kúpiť hudobný stolík z dráčika a keďže rád upratuje a všetko tlačí pred sebou tak asi aj nejaký upratovací set vo vozíku🙂
Nejdem kupovať veľa hračiek, lebo malý to ešte tak nebude vnímať ako väčšie detičky..myslím si, že rozsvietený stromček bude pre neho najväčší darček 😀 😀
ahojte.. otvaram tuto temu pred vianocami... co by ste poradili 15 mesacnemu dietatku?
TU sa snad najde kazda vekova kategoria.....ake darceky pre 1,2,3......az ?-nastrocne dieta?
Pre mensie deticky su dobre aj drevene puzzle alebo nasa zboznuje take tiez drevene vyrezane rybicky, kde je na nich umiestneny magnet a je k tomu aj udica, tiez s magnetom , a dietatko si s udicou vybera rybicky . Mega blocks stavebnica-su to obrovske lego kocky, magneticka tabula na pisanie.Nasa uz pom,aly zacina cmarat, dostala to na 1. narodeniny a cmara cela rodina 🙂
no tuto dilemu riesim aj ja, lebo maly ma hraciek kopec a aj tak sa s nimi nehra, nejako specialne ho nebavi nic, len knihy a kreslenie,takze u nas to tento rok moc o hrackach nebude, skor sme mu kupil sportove potreby,ktore sice nevyuzije tuto zimu ale zas na rok akoby sme nasli, a na rok sa uz bude viac hadam o hracky zaujimat
My sme kúpili (teda ježiško priniesol 😉 ) hviezdnu korytnačku . Krasne sa pri tom zaspáva, ale aj sa s tým cez deň vyhrá- hladká ju, nosí a tak 🙂
@kikurka prosimta co to je zac? Viez dat nejaky odkaz alebo kde najdem o tom viac? 🙂 zaujma ma hlavne to ze sa pri tom ZASPAVA!! 😅 to my potrebujeme najviac, bohuzial:/
@luc22ka je to od značky cloud b myslím 🙂 ja som to objednávala na stránke f. pexi, mrkni na net 🙂 a zaspava pri tom pekne🙂
@kikurka Joj super, dakujem ti, uz som to pozerala, maju tam pekne vecicky : )

u nas sa v tom veku najviac osvedcili drevene hracky. vlaciky ,puzzle rozne prevliekacky ako napriklad tato http://www.toyfactory.sk/hracky/drevene-hracky/.... je to dobre aj na motoriku aj sa mi s tym maly velmi pekne zahral. moj maly dostal este na vianoce taku garaz poschodovu an auticka ale on mal vtedy uz 19m ale perfektna hracka bavi ho az doteraz . potom detsky klavir je vdacny (aj ked niekedy treba baterky vybrat 😀 ) no tie drevene boli asi najlepsie. je toho vela a su pekne farebne a casto aj naucne