Ako vybrať odrážadlo pre trojročné dieťa?
Ahojte prosím Vás neviem aké mám kúpiť ....syn bude mať v máji 3 roky a chcela by som také kde je aj brzda a aby mu vydržalo aspoň do tých 5 rokov ,poradíte ktoré ?uvažovala som nad first bike ale sú ich viac aj cross ,strieder a neviem v čom je rozdiel ďakujem za radu
Urcite woom 1/ woom 1 plus(ak je vysoky). Rovno aj s ich prilbou (ten gumeny siltik nasmu parkrat uz seriozne zachranil 'fasadu')
@luckajozko21 ďakujem pozrela som a cena je teda dosť vysoká nato ,že toje len odražadlo ,keby sa dali neskôr napojiť pedále aspoň tak by to bola dobrá investícia ale to sa asi nedá?lebo pozrela som,že je aj bycikel
@adzy neda sa. Ano je drahy, ale pomerne dobre si drzi cenu. Mala by si ho vediet potom bez problemov predat. Neviem to porovnat s tymi co pises, ale je pomerne lahky a dobre ovladatelny. U nas velka spokojnost
Tiez by som riesila woom akebo yedoo tootoo, nieco s rucnou brzdou
Pozri profil na ig detska_fyzio_mama
Píše tam ako vybrať vhodné vo výberoch to má aj v príspevku
My mame z Decathlonu “ Detský bicykel s odrážadlom 2v1 discover 900 3-5 rokov 14-palcový modrý” , zatial to ma ako odrazadlo, par krat skusal aj pedale, za nás super
odporúčam značku woom alebo rascal, obidve majú napríklad v cykospecialitách tak si ich môžete ísť vyskúšať na predajňu v BA a tam vám aj poradia dobre keby sa neviete rozhodnúť

@adzy pozri znacku woom