icon

Ako vybrať ten správny plážový stan pre deti?

12. jún 2025

Ahojte chcela by som kúpiť stan pre deti keď pôjdeme na kúpalisko keďže na tom našom je málo tieňa. Pozerala som takéto zatiaľ ale potrebovala by som od vás tipy ak ste z nejakým konkrétnym spokojné a má ten stan prieduchy. . Tieto čo som pozerala nemajú prieduchy a asi tam teda po chvíle bude veľmi dusno .

Ako vybrať ten správny plážový stan pre deti?Ako vybrať ten správny plážový stan pre deti?
nyusika
12. jún 2025

hocijky, prieduchy nepotebrujes, je to otvorene.
za mna samorozkladaci, viac do sirky, ako do hlbky

autor
12. jún 2025
@nyusika

@nyusika mne by to ani nepadlo s tými prieduchmi ale zrovna takú recenziu som čítala na ten tyrkysovy

nyusika
12. jún 2025

ale prtosim ta, ved tam nebudete nocovat...proste je to rychka ochrana pred slnkom.

ja som si minule vypocila asi polhodinovy rozhovor dvpch matierm n aihrisku, ktora ZNACKA obalu na banan je najlepsi, zeny, to uz je aky level nudy na materskej ?
mne toto prifde ako problem z rovnakej kategorie.

nyusika
12. jún 2025

ale zamerala by som sa na to, ci sa to da ukotbit do zeme, to jepotrebne...proste talymi tymi kolikmi, ako stan

kvadrinkaaa
12. jún 2025

My máme takýto do šírky. Pomôže to proti slnku, ale teplo je riadne.

aalt
12. jún 2025

Ja len technicka, kedze vsetko co ma napadlo uz bolo napisane ...
U tych samorozkladacich si nacvic skladanie, ak si to este nikdy nerobila, aby si z kupaliska nesla s rozlozenym 😉

nyusika
12. jún 2025
@aalt

Ja len technicka, kedze vsetko co ma napadlo uz bolo napisane ...
U tych samorozkladacich si nacvic skladanie, ak si to este nikdy nerobila, aby si z kupaliska nesla s rozlozenym 😉

@aalt okolie pomoze 😀 😀
vlastna skusenost, opakovane😀
alebo zlozis do polovice a nejak to narves do auta...od hlavy vodica az po kufor, pod stropom 😀

aalt
12. jún 2025
@nyusika

@aalt okolie pomoze 😀 😀
vlastna skusenost, opakovane😀
alebo zlozis do polovice a nejak to narves do auta...od hlavy vodica az po kufor, pod stropom 😀

@nyusika Jj, uz som tiez par krat startoval, len ma vzdy niekto predbehol 😀

domiklik
12. jún 2025

Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam stan značky badabulle. Samorozkladaci, s prieduchmi, u 50. A zložený zaberie minimum miesta. Už ho mame 4 sezónu.

biibiana
12. jún 2025
@nyusika

@nyusika Tak to si dovolím nesúhlasiť. Mame viac plaz.stanov a tie uzavreté to je čistá sauna. Tam sa síce schovam,,do tieňa " pred slnkom, ale po minúte doslova vyskočim, nedá sa tam dýchať. Určite odporúčam tie vyššie polstany.

katica06
12. jún 2025
@kvadrinkaaa

My máme takýto do šírky. Pomôže to proti slnku, ale teplo je riadne.

@kvadrinkaaa tiež máme rovnaký asi 3. sezónu
Autorka podľa mňa prírodný tiež tým nenahradíš