icon

Ako vybrať vianočný darček pre 4-ročnú milovníčku šminiek?

5. nov 2023

Ahojte holky 😎 Doma mám 4 ročnu princeznu ktora začína vnimať viac šminkovanie , hlavne lesk na pery a nechty miluje. Prosím , čo jej kupiť na Vianoce , existuje nejaka taka sada ?
Ďakujem 💋

Strana
z3
oli18
5. nov 2023

To 4rocnej nevies vyhovorit, ze sminky nie su vhodne pre deti?

pribinak
5. nov 2023

V drakovi kúpiš detsky lak na nechty

sasitimi17
5. nov 2023

v dráčiku je toho kooopec na výber

judar
5. nov 2023

to ako vazne?...dovolit 4 rocnemu dietatu sa zgebrit...

kristinka92
5. nov 2023

ja som mala z hračkárstva take plastové šminky a tvárila som sa že sa malujem 🙂 skus pozriet take niečo

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
medda_beda
5. nov 2023

@judar Veď doma sa môže zgebriť koľko chce.

mvagusta
5. nov 2023

Len k tym malovatkam z Dracika..je to uplne to iste ako to kupit na Aliexprese.. nasej malej sa z toho vyhadzali oci aj lica a to nie je ziadny alergik anić nic. Cez zavrete zuby som jej vybrala lebo babka xcela vnucke kupit a cakala som ze aspon obchod pre deti ma kvalitne.. smola,nema. Leteli do kosa a dcera ma smolu.

janinah
5. nov 2023

Kľudne jej to kúp,vychovavas ďalšiu kandidátku na kačacie pysky,umelé prsia,polmetrove mihalnice a kilo makeupu na ksichte....biznis fičí a takým matkám by mali posielať medaily.Ako vlastnej dcére skodis tou chemiou aj morálnym dopadom na detskú dušičku ti zjavne nedochádza.

oli18
5. nov 2023

@lupienokruze no hadaj, preco asi? Ja ti skolenie robit nebudem, ani inym, ktere to nechapu.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
petulda333
5. nov 2023

To fakt len tu dokazu toto zeny 🙆🙆 mojej kupujem v draciku,nikdy jej nic nebolo

saxana000
5. nov 2023

Lak na nechty existuje bopo zlupovaci a na balzame tiez nevidim nic zle.h&m mava princeznove a vselijake disney.kup jej nejaku vonavku s minnie alebo elsou penu do kupela alebo praskaci prasok alebo šumigulku.do tych ocnych tienov by som este neisla pri 4.rocnej fakt je to len chemia.

deby3
5. nov 2023

Ak jej chces kupit veci na licenie, tak nie lacne detske, ale co najcistejsie zlozenim, co by si si aj ty bola ochotna dat. Ziadne lacne akoze detske, je mala. Ber to ako moznost naucit ju starat sa o plet...nie je to len o farbach. Ja mam dvojrocnu a umyvame si spolu kazdy vecer tvar.

janinah
5. nov 2023

@oli18 nechaj tak,kto chce,ten pochopí....co môžeme chcieť od deti,keď majú matky bez rozumu...tak asi už na krstiny treba nosiť malovatka,prirodzene krása,prirodzený človek je dnes už nikto

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
petulda333
5. nov 2023

@janinah hlavne,ze ty si vsetku mudrost sveta zozrala. Ja som sa ako dieta tiez malovala a nic take zomna nevyrastlo. 🤦🤦

majulino
5. nov 2023

@lupienokruze napriek tomu, že je to určené pre deti, je to tiež plne chémie. Mám rovnakú skúsenosť ako
@mvagusta dcéra sa celá vyhadzala. Dokonca aj ja a to teda nemám žiadne alergie.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
majulino
5. nov 2023

@lupienokruze v detskom sortimente v draciku určite nie.
Ale ak máš link na prírodné očné tiene, farbu na líčka sem s nimi. Sama si objednám 😉

janinah
5. nov 2023

@lupienokruze vždy lepší ako ten tvoj...ved na tie spotvorene krásavice sa už nedá pozerat....ale nebudem si dvíhať tlak materami,ktoré vyrábajú už z malých dievcatiek čudo...dnes sa to začína maľovaním a konci na plastikue už v pubertalnom veku a to je otrasne a zdraviu škodlivé...a na vine sú matky...a tie reklamy a tlaky budu len pribúdať,ide len a len o peniaze

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
petulda333
5. nov 2023

@janinah 🙆🙆🙆

beronsche
5. nov 2023

Detske sminky su tak plne sajrajtu, ze dobrovolne by som to dietatu nikdy nedala. Bez ohladu na to, ci ma po tom sajrajte kozne prejavy ci nie.
To iste plati pre bezne laky na nechty.. tie zlupovacie neviem, ale vela by som od nich necakala.
Osobne by som 4 r dietatu nikdy nic take nekupila.

majulino
5. nov 2023

@lupienokruze vyššie sa píše o draciku, na ten komentár reagovali viaceré. Ja tiež nikde nepíšem, že to tvrdis o draciku. Pýtala si sa @oli18 ja som ti to vysvetlila.
Čakám na link na prírodnú kozmetiku, naozaj sa na ňu rada pozriem. Ja som také nič nenašla

majamat
5. nov 2023

tiez by som isla do prirodnej kozmetiky - mozno nejaky lesk, licenka. najdes aj v Bio obchdoch. pripadne na nete.
aj v DM Alverde by mala byt prirodna.

ja sa licim od strednej a teda kacaci pysk nemam. doma som urobila vselijake licenia, ale bezne pouzivam nude odtiene,

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
nykkushka
5. nov 2023

Tu je vždy kopec srandy 🤦🏼‍♀️🤣🤣
Včera tu mamina vychováva z 3.5r syna gaya len preto, že ma dlhé vlasy 🤣
Dnes má 4 ročná predurčenych XYZ plastík, lebo sa chce namaľovať 🤦🏼‍♀️🤣
Autorka, ja by som nešla do detskej kozmetiky, mňa s tým raz neter namaľovala a úplná alergická reakcia. Skôr pozrieť nejakú bio eko prírodnú v drogérii, na nete. Využiješ možno aj ty 🤭

Strana
z3