Aký bicykel pre 3,5 a 4,5 ročné dieťa?
Potrebujem kupit 2 dievcatkam prvy bicykel. Poradite mi aky kupit? / rozmer, znacku/
Tiež máme bicykel Frog a je super. Investíciu neľutujem, ide predsa hlavne o bezpečnosť a tam sa neoplatí šetriť, hlavne pre detoch
Ahoj..prosim poradte mi...zvazujem kupit dcerke 2,5 rocnej prvy bycikel. Ma vysku 100cm takze je dost vysoka. Zatial sme mali len puky wutsch stvorkolesku. Myslite ze puky velkost 12 jej nebude mala? Chcem aby ho vyuzila aspon 2 roky, alebo rovno kupit 16-tku? Dakujem za kazdu radu🙂
Ahojte kocky. Pukky pise od 4 rokov 18 zl. Mala na nom padala aj s bicyklom. Az tato tabulka mi otvorila oci. Tak ma 16 zl je to teda dost velky rozdiel. Mala ma 110 cm.
tiež teraz vyberame nejaký bicyklik. Dcerka má 2,5 roku a na odražadle ju to už dosť dlho nebaví. Takže premyšlám kolko palcový bicyklik by pre ňu bol vhodný. Našla som stránku https://www.cyklospeciality.sk/detska-bicykle-frog/ maju tam rozne detské bicykle, máte niekto skusenost?
vraj su aj take bicykle, ktoré funguju ako odražadlo-ak odmontuješ pedale. Ale inak by uplne stačil 12palcový bicykel. SKus značku CTM Foxy, ten by mohol stačit
moje deti až do piatich rokov jazdili na odražadle a až potom začali jazdit na bicykli. A o nič neprišli. Su rovnako šikovne ako deti, ktore na bicykli jazdili od troch rokov
velkost je si dobre priamo vyskusat
dobrú skúsenosť mám so značkami woom a rascal, skús sa pozrieť po tých
Trojročnej 12" alebo 14" , staršej 16", napis ake su vysoke. Moj ma 3 a 12" , výšku ma 98cm.

@magda15 A ste spokojni? Urcite ano...🙂 Ja tam pojdem tiez pozriet aj s detmi, nech vyskusaju. Mam viac kandidatov. Frog, Woom a KUbikes...tak uvidim. Nie su to lacne bicykle, ale snad sa ta investicia oplati 🙂 Ja mam 4 rocne dvojicky, teraz maju este 12tky, ale uz su male a tazko sa im ide...pedaluje pedaluje a prejde par metrov. 🙂 Preto uz zvazujem 16tku, ale to musia vyskusat, ci dociahnu na zem.