icon

Aký bicykel pre 3,5 a 4,5 ročné dieťa?

olise69
6. nov 2011

Potrebujem kupit 2 dievcatkam prvy bicykel. Poradite mi aky kupit? / rozmer, znacku/

Strana
z2
sophie32
15. mar 2017

@magda15 A ste spokojni? Urcite ano...🙂 Ja tam pojdem tiez pozriet aj s detmi, nech vyskusaju. Mam viac kandidatov. Frog, Woom a KUbikes...tak uvidim. Nie su to lacne bicykle, ale snad sa ta investicia oplati 🙂 Ja mam 4 rocne dvojicky, teraz maju este 12tky, ale uz su male a tazko sa im ide...pedaluje pedaluje a prejde par metrov. 🙂 Preto uz zvazujem 16tku, ale to musia vyskusat, ci dociahnu na zem.

magda15
Odpoveď bola odstránená
pomerangate
22. apr 2017

Tiež máme bicykel Frog a je super. Investíciu neľutujem, ide predsa hlavne o bezpečnosť a tam sa neoplatí šetriť, hlavne pre detoch

sloska16
29. apr 2017

@magda15 my máme tiež z toho istého e-shopu bicykel, len inú značku (early rider). Objednávala som ho cez internet, čoho som sa najprv trochu bála, či sa takto trafím do veľkosti, ale je to tam krásne vysvetlené, takže nebol problém.

adria18
29. okt 2017

Ahoj..prosim poradte mi...zvazujem kupit dcerke 2,5 rocnej prvy bycikel. Ma vysku 100cm takze je dost vysoka. Zatial sme mali len puky wutsch stvorkolesku. Myslite ze puky velkost 12 jej nebude mala? Chcem aby ho vyuzila aspon 2 roky, alebo rovno kupit 16-tku? Dakujem za kazdu radu🙂

zdenkabah
1. máj 2018

Ahojte kocky. Pukky pise od 4 rokov 18 zl. Mala na nom padala aj s bicyklom. Az tato tabulka mi otvorila oci. Tak ma 16 zl je to teda dost velky rozdiel. Mala ma 110 cm.

damoska
30. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tiež teraz vyberame nejaký bicyklik. Dcerka má 2,5 roku a na odražadle ju to už dosť dlho nebaví. Takže premyšlám kolko palcový bicyklik by pre ňu bol vhodný. Našla som stránku https://www.cyklospeciality.sk/detska-bicykle-frog/ maju tam rozne detské bicykle, máte niekto skusenost?

gab_riella
1. aug 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

vraj su aj take bicykle, ktoré funguju ako odražadlo-ak odmontuješ pedale. Ale inak by uplne stačil 12palcový bicykel. SKus značku CTM Foxy, ten by mohol stačit

12romi34
25. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

moje deti až do piatich rokov jazdili na odražadle a až potom začali jazdit na bicykli. A o nič neprišli. Su rovnako šikovne ako deti, ktore na bicykli jazdili od troch rokov

ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

velkost je si dobre priamo vyskusat

beahavala
6. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

dobrú skúsenosť mám so značkami woom a rascal, skús sa pozrieť po tých

sasanka605
6. nov 2021

Trojročnej 12" alebo 14" , staršej 16", napis ake su vysoke. Moj ma 3 a 12" , výšku ma 98cm.

Strana
z2