icon

Aký bicykel pre 5-ročné dieťa by ste odporúčali?

Včera o 08:02

Dcéra má 5 rokov a 110 cm. Pomocné kolieska už nemá. Aký bicykel odporúčate? Musí byť ľahký a nie woom ďakujem.

anonym_757d1f
Včera o 08:03

Preco nie woom? Ja praveze odporucam woom.

anonym_d28726
Včera o 08:06

Cube Numove

patka06
Včera o 08:08

Academy Grade 3

galganka
Včera o 08:09

decathloňácky bicykel... jedine na ňom vedela už v 5 rokoch stlačiť brzdy rukami.

autor
Včera o 08:33
@anonym_757d1f

Preco nie woom? Ja praveze odporucam woom.

@anonym_757d1f lebo

anonym_757d1f
Včera o 08:34
@anonym_autor

@anonym_757d1f lebo

@anonym_autor Ak su problem peniaze, tak kup ako ti radili decalthon - to je lacny bicykel. Ale pisala si, ze chces lahky. A taky je woom.

anonym_d28726
Včera o 08:42
@galganka

decathloňácky bicykel... jedine na ňom vedela už v 5 rokoch stlačiť brzdy rukami.

@galganka Veď to sú ťažké hebedá

galganka
Včera o 09:52
@anonym_d28726

@galganka Veď to sú ťažké hebedá

@anonym_d28726 ten čo máme je všetko, len nie ťažké hebedo. Už len to, že ten náš chudý pidižvík ho sama v pohode odbicykluje, prenesie, dá si na stojan... práve kvôli mini veľkosti všetkých našich detí vždy vyberáme ľahšie bicykle. Nie je to Voom, to uznávam, ale na tie dve letá, čo jej bude veľkosťou dobrý, je úplne perfektný. za hovorí aj to, koľko km na ňom už tento rok nabehala.

lucik194
Včera o 10:22

decathlon rozhodne nie je lahky bike.

je lacny, ale nie lahky.

v prvom rade si napis, kolko si ochotna dat za bike, lebo v tomto veku je to na 2 roky. a aj ked kupis bike za 300€ predas ho maximalne za 120-150€ (podla znacky)....

pisem vseobecne o znackach, nie o woom, tam je cena ovela vyssie, ako 300€

hlavne ked mas dieta 5 rokov a ma len 110cm, takze je dost male.

simca06022011
Včera o 10:34

hocico lahke, treba si ist pozriet... my sme dcere kupoavli giant, ale co viem tak prave pocas skolky sme kvoli vyske aj dva prestriedali, cize by som isla normalne podla ceny, alebo pozrela bazar .. ja osm takto predavala jej bicykle za zlomok ceny a neposkodene. Tie giant su lahke hlinikove, pri vasej vyske asi 16tku treba, mozno aj 20tku.. aby fakt nebol na par dni, treba si vyskusat..netusim ake su ceny teraz 🙂

wade
Včera o 11:36

Mal som ešte kubike (je to alternatíva k woom). Ten bol super. Športovejší ale cena podobná. Teraz máme 3 rok Woom 5. Dobrý bajk ale kvalitatívne som mal trošku väčšie očakávania. Na druhej strane - brutálne sa používa. Zima / leto do školy. Plus množstvo výletov. Každý druhý víkend na nosič do autá a tak. Tak je soboty. Ale dcéra ho ma rada.

anonym_c95f5c
Včera o 14:55

@anonym_autor nám tiež Woom nevyhovoval a tak máme spomínaný Cube Numove. Zvláda výlety na bicykli tak 2x mesačne

nyphadora
Dnes o 04:15

@anonym_autor amulet tomcat , uz veľmi veľa značiek, vyraba 20” bicykle do 8kg, decatlon urcite nie, okrem toho, že su ťažke, nemotorne, tak su od 120 cm.

galganka
Dnes o 04:24

som to schválne večer googlila... všetko veľkosť 16: voom - 6 kg, giant - 7 a pol kg, decathlon - 8 kg.