icon

Aký bicykel pre trojročné dieťa?

minusska
21. apr 2013

🙂

Strana
z2
salma22
21. apr 2013

treba ist do predajne kde bycikle predavaju urcite vam lepsie poradia ako v hrackarni....aj aky velky bycikel na vysku... 😉

magua
21. apr 2013

Ahoj, my smne akurat kupovali nasej malej na 3 roky tento http://www.kubicasport.eu/produkt/713/Harry-Mam..., najlepsie je vyskusat a poradit sa s personalom.... drzim palce pri vybere 🙂

gromkaver
21. apr 2013

minusska, my sme nasmu malemu zaobstarali 12" bicykel a bez pomocnych koliesok. pred rokom sme mu kupili odrazadlo, naucil sa drzat rovnovahu a teraz sme skusili bike a za 10 min. uz isiel uplne sam a strasne ho to bavi 🙂 . niekedy sa da kupit aj cez "zlavomaty", alebo je celkom fajn predajna www.worker.sk ....

eva4444
21. apr 2013

no 16'' je podla mna pre 3r dieta velky 😕 zalezi podla vysky a telesnej zadtnosti, my mame 12'' a je akurat este chodi s kolieskami. Peto ked mal 3,5r dostal 14'' a aj ked dociahol vsetko ok tak ho proste nevladal utiahnut do kopca bol mu moc tazky, radim vyskusat v obchode a potom uz mozete hladat a kupit aj na nete alebo v bazari ako chcete.

kacena4
21. apr 2013

myslim ze je to uplne zbytocna otazka. bicykle sa kupuju podla vysky postavy, aby clovek v tomto pripade dieta dociahlo na zem ked zastavi bicykel a nenaklanaho ho do boku 😉 takze sup do obchodu s dietatom a vyskusat mu ho znacka je jedno aka, zalezi od financii kolko mate + detto vzklad. dobre bicykle sa daju kupit aj v bazari napr. aj tu na koni kedze dieta tento bycikel pouziva tak 1-2 sezony....

luciferkax
21. apr 2013

my sme kúpili 14palcový bicykel, dostal v pohode na zem, aj na pedále, 16 je strašne velký 🙂 no na 12 sa mu bicyklovalo o kusok lepšie, lahšie (mal v škôlke)

mia78
21. apr 2013

odrážadlo 😀

ivett1
22. apr 2013

@minusska ahoj, skúste podľa výšky ...náš malý meria 110 cm, má 4 a pol roka a teraz mu je akurát 14" (už bez koliesok) ... má kúpený aj 16" ... ale ten je ešte veľký - bez koliesok (s kolieskami sa dá, lebo tie ho držia, keď nasadá, lebo inak by spadol a predsa len nedočiahne ani na špičky, takže by musel stále zoskakovať a to až taký perfektný cyklista nie je 😀) ... možno o rok bude akurát ...😉 minulý rok jazdil na odrážadle a bicyklíku 12" (ešte s kolieskami) ... na tom odrážadle si tak pekne precvičil balans, že tento rok vyskúšal jazdu bez koliesok - ale už na tom 14" ... (ten je dcérkin, ale aj jej sme kúpili už o dve čísla väčší... )
ak nechcete odrážadlo, alebo ho už má, tak vzhľadom na vek a možno aj výšku, skúste najskôr ten 12" ... predsa len, najľahšie sa naučí na bicykli, ktorý je preňho určený🙂😉

piacere
22. apr 2013

Súhlasím, zobrať dieťa do predajne a vyskúšať. Na mňa v rodine pozerali jak na blázna, keď som povedala, že malému bicykel ešte nie, ale odrážadlo (ale už to cykloodrážadlo s dvomi kolesami, čo vyzerá ako bicykel, len nemá pedále).
Zobrali sme ho do obchodu, posadili na 12´´ bicykel a dieťa mi nedočiahlo poriadne ani na pedále, nie to ešte na zem.... nedokázal ho utiahnuť ani po predajni po rovnej zemi, bol preňho robustný, ťažký, nemobilný.....
Tak sme kúpili odrážadlo chicco a lieta na ňom ako strela...
Malý má 93cm a 13,5kg....

nice202
22. apr 2013

Presne toto dostane nasa na tretie narodeniny, ktore ma o mesiac. boli sme v obchode a sedela jej 14. Je vysoka ma 104 cm.

daisy_jon
21. mar 2017

pokiaľ viem tak bicykel sa nemá merať podľa toho aké je dieťa vysoké, lebo každé môže mať rozdielne dlhé nožičky. meria sa to podľa toho koľko centimetrov má od rozkroku po zem. dve deti môžu mať rovnako centimetrov, ale každé môže mať o pár cm dlhšie alebo kratšie nožičky..

lubiduch
21. mar 2017

Moj syn bude mat v lete 5 rokov a ma bicykel puky, velkost kolies 12 (tie najmensie). Je vzrastovo mensi,ma 107 cm. Dostal ho minule lety ked mal presne 4 roky a od zaciatku ho ma bez pomocnych a jazdi uplne sam. Predtym jazdil na puky odrazadle, tiez kolesa vel.12 a tam sa naucil drzat balans a potom to uz islo hned same 🙂

sonka1981
21. mar 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

áno, daisy_jon má pravdu, treba dieťa merať tak ako píše, od rozkroku, nie celé.

lubiduch, to je super šikovný keď mu to takto pekne išlo samému 🙂 odrážadlo je na začiatok fakt výborná pomôcka.

magda15
Odpoveď bola odstránená
activeone
Odpoveď bola odstránená
damoska
30. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

treba vyskušať, AKý ste nakoniec vybrali? Aj doplnky ste k tomu kupili?

julinka29
1. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

u deti by som bicyklik naslepo nekupovala, musi sa skušat, inak to nejde.

gab_riella
1. aug 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

alebo skuste odražadlo. MOja dcerka ma bicyklik CTM Jenny. Podobne maju aj pre chlapcov.

magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
21. nov 2018

skus značku Frog, su lahke a dost si cih pochvaluju. len nezabudni na prilbu

mareri
Odpoveď bola odstránená
nika82
10. dec 2018

Ak chces aby vydržal dlhšie tak veľkosť 16

essenceee
16. jan 2019

čo som pozerala, tak velmi dobre a super lahučke su odražadla early rider. nevieš či maju nastavitelne sedadlo?

mareri
Odpoveď bola odstránená
ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nejaky lahky, uz je par znaciek ktore ich vyrabaju

beahavala
5. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

hlavne nech je ľahký 🙂 a správna veľkosť

incusa
8. dec 2021

woom alebo rascal, tie sú fakt ľahunké + by som zvolila ešte aj pomocné kolieska na štart

ivikdurdik
16. dec 2021

wom, rascal, či early rider - to sú také ľahké bicyklíky, vhodné na štart

maggieee
18. dec 2021

my sme vybrali minulý rok na Vianoce vybrali tiež ten rascal

kozumplikovasandra
20. dec 2021

my máme woom a syn je veľmi spokojný

Strana
z2