icon

Boli ste spokoné s elektrickým autíčkom?

marionelka
6. feb 2013

milí mamičky chcem Vás poprosiť o radu ,či sa mi oplati kupiť elk.autičko .ak sa tam píše že jazdi len 1,5 až 2 hod.a nabija sa neuveritelných 8 hod.Nieje to málo ??dakujem

Boli ste spokoné s elektrickým autíčkom?
eimuska09
6. feb 2013

nie nie je to málo, začne to tým, že budeš dieťa učiť na tom chodiť a to spôsobom ono pridáva a ty letíš. Po hodine lietania za autíčkom budeš mať dosť oboch a budeš sa snažiť robiť s dieťaťom celkom iné aktivity. Napríklad šup do pieskoviska. Ale teraz vážne. Naša malá má štvorkolku peg pérego a som veľmi spokojná. Je to výborná hračka. teraz je už úplne samostatná a lieta na nej sama. Nikdy ju to však nebaví dlhšie ako 1/2 alebo 3/4 hodinu. Takže žiadny strach, že by 2 hodiny nestačili. Batéria sa vybíja aj podľa toho po akom povrchu sa s autíčkom chodí. Dlhšie vydrží na ceste a menej na tráve. Chodíme s malou na dlhšie prechádzky a ona ide na svojom vozidle a ja s mužom trielime za ňou. Tú nižšiu rýchlosť používala iba nejakú hodinku a potom, keď jej syn ukázal, že sa to dá prepnúť na väčšiu rýchlosť bola to aj pre ňu väčšia zábava. Minulý rok sme sa učili cúvať, lebo naša má aj spiatočku. Je to naozaj dobrá hračka a môžem iba doporučiť. Nabíjame ju výlučne v noci, takže ráno je všetko pripravené na nové zážitky. Ešte si spomínam, že minulý rok sme kupovali aj novú batériu a tá ktorú sme kúpili dlhšie vydrží. Batérie sú do toho rôzne, treba sa informovať u predajcu.

xlucia
6. feb 2013

neoplati. dnesne deti sa tak malo hybu, ze kupovat taketo hracky povazujem za totalnu zbytocnost

jankako
6. feb 2013

Nevydrži dlho baterka.my sme zabudli v zime ,,oživovať,,baterku a je v pr...i!v lete sme ho už nepoužívali,kedže malá začala jazdiť na first biku a bicykli.

koniarova
6. feb 2013

Stavila by som na overenú značku. Ako písala eimuska90. Tá vydrží v pohode 4-5 hodín. 😉 Nekupuj neoverenú. Sú to šmejdy, preto tak krátko výdržia. Sú hlučné a ťažko ovládateľné. A mimochodom, to chceš ozaj 2 hodiny lietať za štvorkolkou? 😀 😀 😀 Ver mi, že po 3/4 hodiny ťa to prestane baviť. 😉

sisa_h
6. feb 2013

je to super vec nas drobec nemal ani dva roky a jazdi po zahrade ako drak vie krasne zacuvat aj vojst do uzsieho priestoru ... takze v lete len otvorim dvere a on si sadne priputa sa a jazdi... a ked sa vybije pocka do dalsieho dna...aspon sa zvysok dna hybe takze odporucam

sympa1
6. feb 2013

druha vec je ci sa drobcovy bude pacit samochodiace vrciace auto...v nasej rodine takto draho kupeny darcek ..vo forme športovej štovrkolky ..len zavadzal lebo dieta sa ho balo...3 rocne

moon1979
6. feb 2013

vyhodené peniaze .... boli sme s ním vonku až raz a len zaberá miesto v izbe ...

janka196
6. feb 2013

u nas sa deticky velmi potesili. ono to zalezi aj od toho ci byvas v dome alebo v byte. do bytu by som ho urcite nekupovala 😅 . argument od xlucia sa mi vidi trosku pritiahnuty za vlasy 😅 asi sotva bude dieta v tom aute sediet cely den a nebude mat ziadny iny pohyb 😀

nika.r
6. feb 2013

My sme takuto "hebednu" stvrkolku dostali ako darcek. Vazim si to od toho cloveka, ktory nam ju dal, lebo v jeho pripade to bolo vela penazi a viem, ze chcel maleho uprimne potesit, ale pre nas je to len obrovska zbytocnost, ktora zabera miesto a len kvoli vztahu k tomu cloveku to nemozeme vyhodit ani predat, to nam srdce nedovoli. A preco to stoji nedotknute? syna to dlho nebavilo, po polhodine bol "vyvozeny" az-az a radsej siel do zahrady, pieskoviska, behat... Je to draha hracka, ktora len podporuje pasivitu dietata, nie je na nej nic kreativne, pre mojho syna to bola po pociatocnom nadseni nuda. Navyse je to strasne hlucne, hanbila som sa s tym chodit po ulici, lebo sa za nami vsetci obzerali. 😝

lejlla
6. feb 2013

ja tiez odporucam.mame motorku elektricku a syncek sa na tom krasne naucil soferovat...a vzdy na noc sme dali nabijat a rano bolo pripravene 🙂