Čarovný kufrík s myškou alebo drevený domček pre bábiky pre 2,5-ročné dieťa
Ahojte maminky, poraďte mi prosím vás. Dcérka bude mať 2,5 roka a rozmýšľame či kúpiť ten krásny čarovný kufrík s myškou, čo pani na sashe predáva alebo nejaký drevený domček pre bábiky. Neviem či sa ešte 2,5 ročná s tým kufríkom vyhrá alebo skôr s domčekom pre bábiky. Akurát s bábikami sa malá veľmi nechce hrať, ale zase tam sú skôr panáčikovia a nie nejaké barbiny :D Teda taký by sme skôr zobrali keď tak.
@lujza171997 mame oboje a viac sa vyhra s kufrikom, domcek deti nezaujal. A kufrik este aj zaberie podstatne menej miesta 😅
Nevies pridat link?
@lujza171997 mame oboje a viac sa vyhra s kufrikom, domcek deti nezaujal. A kufrik este aj zaberie podstatne menej miesta 😅
@gabu_lienka Ja som tak chcela počuť tento názor 😁 Krásne sú tie kufríky, síce sú drahšie, ale je to pochopiteľné, keďže sa s tým pani narobí a sú oveľa krajšie ako tie domčeky 😊 Ďakujem za názor, ste ma nakopli 😁
Naša má takúto maringotku. Kufrík ju vôbec nebaví
https://www.klimesovahracky.cz/domky/22612-mari...
Je to prenádherné. Ale asi by som už za tú cenu šla do domčeka pre bábiky, prípadne Sylvanian families. Tam vieš dokupovať nábytok, zvieratká a pripadne to potom vieš aj dobre predať na V......

Nevies pridat link?