icon

Čo k narodeninám pre trojročné dievčatko, ktoré má všetko?

tinka9000
13. aug 2013

Prosím o radu, cez víkend ideme na oslavu 3.r.dievčatku, bude tam plno ľudí s darčekmi a už teraz má všetko, od trampolíny, cez elektrické auto po lego, bábiky, kuchynky, kočíky, maľovánky, knižky a neviem čo všetko. Vôbec netuším, čo by takéto dieťa ešte mohlo potešiť, privítam akékoľvek originálne nápady či vlastnú skúsenosť, ďakujem.

Strana
z2
fra
13. aug 2013

jednoznačne nič hmotné, ale spoločný zážitok .... mne sa veľmi páči jazdenie na koníkoch alebo kurz tanca pre deti ... alebo permanentka na x vstupov na nejakú veľkú trampolínu... alebo listky na babkové divadlo alebona nejaky koncert pre deti či vstupenky do Zoo ... proste niečo, čo si bude pamatať a nešmarí do kúta

macocha
14. aug 2013

Zážitky a lístky sú fajn darček pre VLASTNÉ deti, ale dať také cudziemu dieťaťu nemusí byť ľahké... ako s ňou potom ísť na ten zážitok? Nebudú to potom musieť zabezpečiť jej rodičia?
Ja tú dievčinku nepoznám, ale možno by ju naopak potešilo niečo jednoduché. Ako drevený koník alebo veľká nafukovacia lopta. 🙂 Alebo potom v tom veku už sú to parádnice, tak oblečenie či kočkovské topánky. A svietiace tenisky už asi má, však?

lesana88
14. aug 2013

suhlasim, ze nieco tvorive - koralky na navliekanie, keramicka pokladnicka co si sama pomaluje, modelovacia hlina,....

salome_82
14. aug 2013

Ja príliš nesúhlasím s tými jednoduchými hračkami - dieťa, ktoré má všetko od biku po trampolínu, jednoduchá hračka podľa mňa nebude baviť. Už je to dieťa rozmaznané, pokazené a vie, že bublifuk je vec za pár šupov... Takéto malé dievčatka sa už rady parádia, tak by som jej možno kúpila detské šminky a parfém, sponky, náramok a pod. Tiež sa im zvykne páčiť Hello Kitty, tak možno niečo s týmto motívom, kľudne aj šatičky, tričko, ruksačik, lunchbox. Alebo taký malý toaletný stolík, neviem, či sa to ešte predáva, ja som taký kefysi mala, bol to malý šuflík a na tom zrkadielko, zmestilo sa to na poličku. No, máš to ťažké 🙂

tinka9000
autor
15. aug 2013

@baklik dakujem,aj ten domcek. ma:@

tinka9000
autor
15. aug 2013

Dakujem vsetkym, za rady,kupila som puzzle,platno a farby na malovanie,omalovanku a take goralky ako detske perlicky na navliekanie naramkov. Snad sa pri tom zabavi.

tinka9000
autor
15. aug 2013

@sisamato ja s tebou absolutne suhlasim a pristupujem k. vychove svojej dcery podobne,len tu nejde o moju dceru a inde vychovu neovplyvnim...

jasminet
15. aug 2013

@salome_82 dovolim si nesuhlasit, nasa mala ma 4 roky, ma bicykel, trampolinu, kolobezku a aj tak jej najvacsiu radost urobia nove ponozky, kefka na zuby, naplaste (samozrejme ruzove a princeznove) a farbicky. a s bublifukom za par supov (nepozna hodnotu penazi zatial) sa vyblbne do nemoty

linda144
15. aug 2013

niekedy mi pride trochu luto ze si nemozem dovolit kupit synovi vsetko to,co by som chcela. az teraz som si uvedomila ze jdm to paradoxne stastie

sisamato
15. aug 2013

Dnes sme s detmi isli do obchodu s hudobnymi nastrojmi a kupili sme hamroniku a pistalku...mali ste vidiet tu radost a hlavne to pocut 🙂 ...myslim ze pekny darcek...

sisamato
15. aug 2013

@tinka9000 jasne, chapem...mam to v okoli skoro vsade...deti si nechcu vzajomne poziciavat hracky...na ihrisku krici zena na chlapca ktoremu berie mladsie dievctako lopatku ze sak sa nedaj zahanbit, ved ty si predsa chlap...atd...

tinka9000
autor
16. aug 2013

@sisamato no ved presne,niekedy je to spravanie niektorych deti a rodicov aj nad moje chapanie🙂 to ste dnes super nakupili,tesim sa uz aj ja ked mala podrastie a budeme kupovat taketo rozne nastroje. Mate teraz asi veselo🙂

Strana
z2