Poraďte darček pre 7-ročného chlapca a 10-ročné dievčatko
Ahojte, chcela by som poradit, aky darcek kupit 7 rocnemu chlapcovi a 10 rocnemu dievcatku. Velmi dlho sme sa nevideli a chcela by som ich potesit niecim originalnym, mate nejake napady? Dakujem 🙂
originalne asi tazko vymyslis ked nevies co uz maju a co este nie. Chlapcovi nejake lego, pokemon/futbal karticky. Dievcatku nejaky pekny zapisnik s perom, gumicky, sponky, bombu do kupela, pomadu na pery, privesok, knihu... Tazko radit ked nepises ake maju zaluby, comu sa venuju, v akej cenovej relacii chces darcek
Lego pre oboch.
Knihy neodporúčam, dnešné deti nečítajú, to je taký nijaký darček
@eli60 dievčati rubikova kocka , chlapcovi futbal v takom plastovom kolečku , kde behá malá gulička 😁v štýle retro na skúšku trpezlivosti
@eli60 Tak mojmu 7roc. robia momentalne radost magneticke kocky minecraft, vlacik tomas ( ale to my mame dlhorocnu zberatelsku a hracsku uchylku aj so starsimi surodencami, vlacik Tomas uz teraz velmi nefici, je to skor retro), potesi ho urcite Albi kniha - kuzelne citanie a kedze sa teraz uz naucil citat a sam si rad nieco precita, tak aj nejaka pekna kniha, prip. nejake take veci na sport ako florbalova, hokejbalova hokejka, branka pevna na futbal, nejaka dobra futbalka, brankarske rukavice a pod., alebo karty UNO, cierny peter, pexeso
Lego pre oboch.
Knihy neodporúčam, dnešné deti nečítajú, to je taký nijaký darček
@anonym_cd2405 Cooo? Moj ako sa naucil citat, tak je taky rad, ze si moze sam citat. Aj pred spanim ma uz posiela prec , ze on si aj sam precita rozpravku. Neviem, moj je praveze z tohi uneseny a my s nim, ze si vie uz sam veci precitat.
@eli60 Aj to lego celkom u nasho ide. To ma tiez rad. Alebo potom aj nejake auto na dialkove ovl. Alebo badminton budu mat obaja.
lego alebo spolocenska hra pre oboch… napr. Karak, Jizdenky prosim, Monopoly atd..
Ja mojej 11 ročnej kupujem teraz na narodeniny bedminton a skateboard...to si "objednala" 😆...je športovo založená, takže záleží od dieťaťa

@eli60 najlepsie je spytat sa rodicov🤷🏼♀️