icon

Poraďte darček pre 7-ročného chlapca a 10-ročné dievčatko

eli60
Včera o 18:09

Ahojte, chcela by som poradit, aky darcek kupit 7 rocnemu chlapcovi a 10 rocnemu dievcatku. Velmi dlho sme sa nevideli a chcela by som ich potesit niecim originalnym, mate nejake napady? Dakujem 🙂

guudy
Včera o 18:15

@eli60 najlepsie je spytat sa rodicov🤷🏼‍♀️

anonym_6a57ad
Včera o 18:19

originalne asi tazko vymyslis ked nevies co uz maju a co este nie. Chlapcovi nejake lego, pokemon/futbal karticky. Dievcatku nejaky pekny zapisnik s perom, gumicky, sponky, bombu do kupela, pomadu na pery, privesok, knihu... Tazko radit ked nepises ake maju zaluby, comu sa venuju, v akej cenovej relacii chces darcek

anonym_cd2405
Včera o 18:34

Lego pre oboch.
Knihy neodporúčam, dnešné deti nečítajú, to je taký nijaký darček

eli60
autor
Včera o 18:56
@guudy

@eli60 najlepsie je spytat sa rodicov🤷🏼‍♀️

@guudy oni hovoria ze nic netreba 😇

ivicatolic
Včera o 19:27

@eli60 dievčati rubikova kocka , chlapcovi futbal v takom plastovom kolečku , kde behá malá gulička 😁v štýle retro na skúšku trpezlivosti

anonym_18a9ba
Včera o 19:37

@eli60 Tak mojmu 7roc. robia momentalne radost magneticke kocky minecraft, vlacik tomas ( ale to my mame dlhorocnu zberatelsku a hracsku uchylku aj so starsimi surodencami, vlacik Tomas uz teraz velmi nefici, je to skor retro), potesi ho urcite Albi kniha - kuzelne citanie a kedze sa teraz uz naucil citat a sam si rad nieco precita, tak aj nejaka pekna kniha, prip. nejake take veci na sport ako florbalova, hokejbalova hokejka, branka pevna na futbal, nejaka dobra futbalka, brankarske rukavice a pod., alebo karty UNO, cierny peter, pexeso

anonym_18a9ba
Včera o 19:40
@anonym_cd2405

Lego pre oboch.
Knihy neodporúčam, dnešné deti nečítajú, to je taký nijaký darček

@anonym_cd2405 Cooo? Moj ako sa naucil citat, tak je taky rad, ze si moze sam citat. Aj pred spanim ma uz posiela prec , ze on si aj sam precita rozpravku. Neviem, moj je praveze z tohi uneseny a my s nim, ze si vie uz sam veci precitat.

anonym_18a9ba
Včera o 19:42

@eli60 Aj to lego celkom u nasho ide. To ma tiez rad. Alebo potom aj nejake auto na dialkove ovl. Alebo badminton budu mat obaja.

anonym_bcbef6
Včera o 19:49

lego alebo spolocenska hra pre oboch… napr. Karak, Jizdenky prosim, Monopoly atd..

7miriam77
Včera o 20:30

Ja mojej 11 ročnej kupujem teraz na narodeniny bedminton a skateboard...to si "objednala" 😆...je športovo založená, takže záleží od dieťaťa