Čo kúpiť 3 ročnému dieťaťu na Vianoce?
Ak ma skoro vsetko
perfektné sú šlapacie autíčka, traktory, teraz majú super akcie na www.rajhraciek.sk, alebo ak sa radi hrajú na predavačov, obchodíky s príslušenstvom 😉
skus pozriet na rozumnehracky.sk. Tam si mozes pozriet hracky i podla veku. Ja kupujem vacsinou uz len tam
Playmobil stavebnice pre dievcata. Najdes na hracky-playmobil.sk
u nas od toho veku letia take velke pracovne zosity s kopou omalovavanie a vseliakych uloh na vypracovanie...inak, super vecicka je kniha "Velka kniha pre male deti" , uz druhy rok dcerka na nej frci 🙂
my sme kúpili krásny županček s obrázkom požiarnika sama a plánujeme drevené pexeso...
klasika ,lego 😉
Kuchynka s dětskými hrncami a príbormi+kávovar a rychlovarná kanvica. Po tom som ako malá strašne túžila 🙂
Kocky, stavebnice, vláčkodráha, s tým sa trojročné deti krásne prehrajú
Pexeso, Človeče, nehnevaj sa, prstové farby a maliarsky stojan. No čo, radi sa hráme 🙂
3D puzzle od trefle ;)
Tvoj čas a zážitky s dieťaťom sú na nezaplatenie. Ak chceš tieto Vianoce prežiť naozaj v pokoji, odporúčam ebook o Vianociach Inak od Martina Bruncka, úplne zadarmo na stiahnutie do emailu. Ja tieto Vianoce nevarím, neupratujem, nemám darčeky a som s rodinou vpohode 🙂 Pokojné sviatky všetkým! Tu je link: http://martinbruncko.com/e-book-zdarma/

Našu 3 ročnú baví skladať puzzle,stavať kocky,hrať pexeso alebo to detské človeče z obrázkami.Je to lacné a dieta pri tom dlho vydrží.Tak možno niečo z toho možte kúpiť.