icon

Čo kúpiť 3 ročnému dieťaťu na Vianoce?

viktoria0303
22. okt 2012

Ak ma skoro vsetko

Strana
z2
melalex
9. nov 2015

Našu 3 ročnú baví skladať puzzle,stavať kocky,hrať pexeso alebo to detské človeče z obrázkami.Je to lacné a dieta pri tom dlho vydrží.Tak možno niečo z toho možte kúpiť.

natallkaa
11. dec 2015
Používateľ natallkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natallkaa.

perfektné sú šlapacie autíčka, traktory, teraz majú super akcie na www.rajhraciek.sk, alebo ak sa radi hrajú na predavačov, obchodíky s príslušenstvom 😉

erienka
11. dec 2015

skus pozriet na rozumnehracky.sk. Tam si mozes pozriet hracky i podla veku. Ja kupujem vacsinou uz len tam

anega79
11. dec 2015

Playmobil stavebnice pre dievcata. Najdes na hracky-playmobil.sk

viera77
11. dec 2015

u nas od toho veku letia take velke pracovne zosity s kopou omalovavanie a vseliakych uloh na vypracovanie...inak, super vecicka je kniha "Velka kniha pre male deti" , uz druhy rok dcerka na nej frci 🙂

gondyo
11. dec 2015

my sme kúpili krásny županček s obrázkom požiarnika sama a plánujeme drevené pexeso...

l3yla
14. dec 2015

klasika ,lego 😉

miriamka001
15. dec 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Kuchynka s dětskými hrncami a príbormi+kávovar a rychlovarná kanvica. Po tom som ako malá strašne túžila 🙂

moje123
16. dec 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

Kocky, stavebnice, vláčkodráha, s tým sa trojročné deti krásne prehrajú

lupini
16. dec 2015

my sme s kamoskami nakupili taketo krasne tvorive obrazky, je to super, aj naucne, aj zabavne, aj pekne

veronikave
21. dec 2015
Používateľ veronikave je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikave.

Pexeso, Človeče, nehnevaj sa, prstové farby a maliarsky stojan. No čo, radi sa hráme 🙂

dorka159
21. dec 2015
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

3D puzzle od trefle ;)

tamarago
21. dec 2015

Tvoj čas a zážitky s dieťaťom sú na nezaplatenie. Ak chceš tieto Vianoce prežiť naozaj v pokoji, odporúčam ebook o Vianociach Inak od Martina Bruncka, úplne zadarmo na stiahnutie do emailu. Ja tieto Vianoce nevarím, neupratujem, nemám darčeky a som s rodinou vpohode 🙂 Pokojné sviatky všetkým! Tu je link: http://martinbruncko.com/e-book-zdarma/

Strana
z2