Čo kúpiť 7 mesačnému dievčatku na Vianoce?
Ahojte 🙂
@terka1607 Hm, a nebude to problém niekde inde a nie v chodítku?! Nakoľko poznám minimálne 30 detí a viac, ktoré v živote chodítko ani nevideli a je zaujímavé, že nemajú žiadne problémy s chrbticou a ani s ničím iným....Môj syn napríklad vôbec neštvorkoval a hneď začal chodiť - v 10.mesiacoch, dcérka štvorkovala až od cca 9.-10.mesiaca, chodiť začala v 14.mesiaci. Tiež ani jeden nemajú žiadne problémy. 😉
@janka_mamka Asi mysleli piamo radosť z darčeka. Moja najstaršia mala na 1. Vianoce už 9 mesiacov a naozaj bol v ten deň top darček baliaci papier a darčeková taška do ktorej sa zmestila aj ona sama 😀
Samozrejme, že knižky a skladačky /kocky, poháriky, ... / sme využili a malá sa s nimi vyhrala do sýtosti, ale naozaj priamo na Štedrý deň je najviac zaujal ten papier a tá taška.
@evittam Nechcela som tým povedať, že kvôli tomu, že ma nedávali do chodítka mám problémy s chrbticou. Len som to chcela porovnať, že sestra v chodítku bola a nič jej nie je a ja som nebola a aj tak mám problémy. Chcela som tým poukázať na to, že tie chodítka nie sú asi až tak zlé 🙂
@terka1607 Skor asi i de o to, koľko času v tom chodítku dieťa strávi. Poznám mamičky, ktoré tam dieťa nechajú fakt celý den, aby mali pokoj a to už určite nie je dobré. Pokiaľ tam je len na polhodinku denne, tak je to iné.
@janickacrazy To už je samozrejme na každej matke, ako dlho tam dieťa nechá, ale každá mamička ktorá sa o svoje dieťa zaujíma vie, že by tam nemalo byť dlho, tak isto ako ho nenecháva dlho sedieť a podobné, že chrbátik si musí odpočinúť. Je smutné, že sa nájdu mamičky, ktoré sa takýmto spôsobom ,,zbavia,, dieťaťa, aby mali pokoj 😠 . Ja som tam malú dávala, lebo sa jej tam strašne páčilo 🙂
Ja našej Karolinke, vyrábam na 1 rocik malovanu tabulku s jej oblubenou rozpravkovou postavickou s tortickou, na ktorej bude 1 sviecka. Chcela by som z toho urobit tradiciu a kazdy rok na torticku pribudne dalsia sviecka a postvicka sa zmeni. Hraciek a oblece ia ma vela z kazdej strany preto odo mna dostava nieco co bude mat v izbicke zavesenne dlho. 😃

@evittam len tak pre zaujímavosť a porovnanie 🙂. Moju o rok staršiu sestru dávali do chodítka, začala chodiť ako 10 mesačná a má krásnu rovnú chrbticu, žiadne problémy nič. Mňa do chodítka nedávali začala som chodiť až ako 13 mesačná a mám problémy s krivou chrbticou, musela som chodiť na rehabilitácie a dodnes mám problémy. Asi to nebude s tými chodítkami až také strašné 🙂