Cyklosedák od 5 rokov
Ahojte, máte niekto takýto alebo podobný cyklosedák? Potrebujeme novú cyklosedačku a zdá sa mi zbytočné kupovať klasickú zadnú pre 4 ročnú dcéru. Chcela by som vedieť či ste spokojný s takýmto cyklosedákom.

@veronikasa a nechcete už vyskúšať nech sa naučí bicyklovat ? Moj bicykluje od 3,5 roka a známej syn od troch rokov.....
@sida456 ide o dlhšie trasy cca 8km a viac.
@sida456 nerozomiem jednej veci, ked sa niekto pyta na sedak na bicykel, asi vie preco sa pyta a rada, ci by nechcel bicyklovat, lebo tvoja od 3,5 bicykluje je fakt od veci a smiesna.... Nas tiez bicykluje, ale fakt niekedy clovek chce zajst aj dalej a nepotrebuje sa prisposobovat dietatu, vacsie vylety, narocnejsie trasy atd. 😉
@maciatkolulu ano ďakujem, ona sa u nás po dedine pobicykluje, ale keď chceme dlhší výlet tak ju potrebujem viesť. 🙂
V decathlone maju skus pozriet. Mozno 35€ stoji
@veronikasa - existuje taká týč, ktorou sa pripne detský bicykel za bicykel rodiča (že ťahá rodič, dieťa nie), skúsim pohľadať link. Keď dieťa nevládze, proste jeho bicykel pripojíš k sebe 🙂
https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEU_skSK8...
Keď ju nepotrebuješ, je zložená a pripevnená na dospeláckom bicykli.
@maciatkolulu - no veď ale dieťa treba motivovať. A také 4-5 - ročné dieťa mať za sebou na bicykli nie je sranda ani pre rodiča, rovnováha, stabilita s takou váhou je úplne iná ako malé dieťa..
Navyše keď zakladateľka píše, že po dedine sa bicykluje, tak jej by viac pomohla práve tá ťahacia tyč.
@veronikasa áno rozumiem, myslela som, že keď sa sama naučí tak potom kúpiť tyč, ktorú zapojíte za vás bike a ťaháte dieťa. My ju mame a je super..... ☺️
@maciatkolulu áno 😂 ale pre 5 ročne dieťa podľa mna je blbosť kupovať nejaký cyklosedak,,,a ešte k tomu keď vie sama bicyklovat 🤷♀️ Radšej by som zvolila tu tyč, ktorá sa zapojí za bike a ťaháš ty dieťa keď nevládze. Napr.do kopca a po rovine ho môžeš odpojiť a ide samé. Super vec, mame to 👏🏻☺️
Dobrý deň. Nepredáva niekto cyklosedak? Ďakujem
@sindas ja ano,aký potrebuješ? Mám do 20kg,malý mi v ňom odmietal sedieť,takže použitý iba v garáži😁,raz...
@maciatkolulu ďakujem ti ale ja práve zháňam niečo pre väčšie deti nad 20 kg. Len čo sa pripevniť na zadný nosič.