Darček na Vianoce pre trojročného hyperaktívneho chlapca
Mamicky ja som jeho krstna no neviem co mu kupit...on nevydrzi pri jednej cinnosti ani 10minut...
Ani moj nevydrzi, mam takeho isteho 🙂 Ale kupili sme mu dreveny vlacik - tie miluje a to skladanie kolajnic mu tiez zaberie nejaky cas 🙂 Ale inak je to tiez s kazdou hrackou slabota. Lego by tiez skladal, ale to tak ked mu bude stale niekto sediet pri zadku, inak sameho ho nebavi nic.
@noccikalili Neviem ci ste v byte, alebo dome, mozno trampolinu do vnutra s priemerom 140 cm.
Taketo nieco
http://www.insportline.sk/256/trampolina-inspor...
My sme taku kupili, ked mal starsi 3 roky, super vyuzita pri zlom pocasi.
trampolinu, tam moze skakat do zblbnutia 😀 ale skor so sietou...
Dakujem za rady, on byva v byte no babka ho tyzdenne nosi k sebe na vikendy a tam ma obrovsku trampilinu🙂 naposledy chcel od babky susic na vlasy aj sa s nim hral :D
kolobezka, bicykel
skakacia lopta
@noccikalili keď súdim podľa mojej malej tak: veľké balenie rohypnolu, zvieraciu kazajku, obojok a vodítko 😀 😀 😀
@barbora59 bicykel uz ma🙂 🙂 🙂 , vobec nevem,... na narodky som mu kupila fixky a vymalovanku ked to uvidel hodil to ozem, ziadny zaujem, plus som kupila naradia na montovanie, prvy z toho vypral a hned to aj zlomil... je uplne iny nez moja dcerka, ta sa vsetkemumpotesi a mame 2rocky ale ani jednu rozbyti hracku...
@dendy1 nooo to je sila🙂 toto tvrdenie 🙂
@noccikalili lego?
@noccikalili a u trojročných je to normálne. Nám to aj v škôlke povedali, že do 5 rokoch do je normálne. Môj vydrží a predsa má ADHD, je to len o tom, že treba hľadať, čo ho baví a potom vydrží. alebo nejakú knižku, kde sú nálepky...
oblecenie..... to nerozbije, nepolame a ked ho hracky nezaujimaju a nevazi si ich, tak naco mu ich kupovat? zbytocne vyhodene peniaze
Nemam skusenosti len mi tak napadlo auticko na dialkove ovladanie, pri nom nemusi sediet
@noccikalili Nášho baví behať po byte na odrážadle, no to sme mu zatrhli, lebo máme prahy a málo priestoru. A robiť celý deň bordel to ho strašne baví🙂 Všetko porozhadzovať, čo najďalej, najviac a najkvalitnejšie a na najmenšie roztrúsiť a roztrhať a pod🙂 Tiež nemám 100 % radu, pri všetko vydrží len chvíľu. Má lego, drevené koľajnice, pretláčacie auto na plastelínu, kreslenie, sledovanie (Fíha Tralala, Spievankovo, Mickey Mouse, Tutitu), vymýšľanie nič nedobre (negovanie všetkého) a potom len také vystrájanie hore a dole hlavou🙂 A toto stále strieda. Neviem koľko rokov má Tvoj krstný syn, ale u malých detí je ťažko trafiť jednu hračku ktorá zabaví nadlho. U nás ho najdlhšie zaujali tie rozprávky(no už sú opozerané).

co tak nejaky kurz...tancovanie, pripadne nieco ine...ak sa rad hybe bude to prenho idealne 🙂