icon

Darček na Vianoce pre trojročného hyperaktívneho chlapca

noccikalili
12. dec 2013

Mamicky ja som jeho krstna no neviem co mu kupit...on nevydrzi pri jednej cinnosti ani 10minut...

melesmeles
12. dec 2013

co tak nejaky kurz...tancovanie, pripadne nieco ine...ak sa rad hybe bude to prenho idealne 🙂

iwesska
12. dec 2013

Ani moj nevydrzi, mam takeho isteho 🙂 Ale kupili sme mu dreveny vlacik - tie miluje a to skladanie kolajnic mu tiez zaberie nejaky cas 🙂 Ale inak je to tiez s kazdou hrackou slabota. Lego by tiez skladal, ale to tak ked mu bude stale niekto sediet pri zadku, inak sameho ho nebavi nic.

kimmie
12. dec 2013

@noccikalili Neviem ci ste v byte, alebo dome, mozno trampolinu do vnutra s priemerom 140 cm.
Taketo nieco
http://www.insportline.sk/256/trampolina-inspor...

My sme taku kupili, ked mal starsi 3 roky, super vyuzita pri zlom pocasi.

jasminet
12. dec 2013

trampolinu, tam moze skakat do zblbnutia 😀 ale skor so sietou...

noccikalili
autor
12. dec 2013

Dakujem za rady, on byva v byte no babka ho tyzdenne nosi k sebe na vikendy a tam ma obrovsku trampilinu🙂 naposledy chcel od babky susic na vlasy aj sa s nim hral :D

anima9
12. dec 2013

@iwesska My máme obdobného chlapčeka. Uľavilo sa mi, že nie sme jediný🙂 Náš sa už ani s koľajnicami nehraje, aj keď mu pri zadku sedíme. Tie sú najčastejšie kade tade rozhádzané a prechodné mosty pokrivené. On má najradšej stále novú hračku veéľa a vééélku...🙂)

paulinebashan
Odpoveď bola odstránená
barbora59
12. dec 2013

kolobezka, bicykel

barbora59
12. dec 2013

skakacia lopta

dendy1
12. dec 2013

@noccikalili keď súdim podľa mojej malej tak: veľké balenie rohypnolu, zvieraciu kazajku, obojok a vodítko 😀 😀 😀

noccikalili
autor
13. dec 2013

@barbora59 bicykel uz ma🙂 🙂 🙂 , vobec nevem,... na narodky som mu kupila fixky a vymalovanku ked to uvidel hodil to ozem, ziadny zaujem, plus som kupila naradia na montovanie, prvy z toho vypral a hned to aj zlomil... je uplne iny nez moja dcerka, ta sa vsetkemumpotesi a mame 2rocky ale ani jednu rozbyti hracku...

noccikalili
autor
13. dec 2013

@dendy1 nooo to je sila🙂 toto tvrdenie 🙂

babul83
13. dec 2013
babul83
13. dec 2013

@noccikalili a u trojročných je to normálne. Nám to aj v škôlke povedali, že do 5 rokoch do je normálne. Môj vydrží a predsa má ADHD, je to len o tom, že treba hľadať, čo ho baví a potom vydrží. alebo nejakú knižku, kde sú nálepky...

winka99
13. dec 2013

oblecenie..... to nerozbije, nepolame a ked ho hracky nezaujimaju a nevazi si ich, tak naco mu ich kupovat? zbytocne vyhodene peniaze

mimake
13. dec 2013

Nemam skusenosti len mi tak napadlo auticko na dialkove ovladanie, pri nom nemusi sediet

anima9
13. dec 2013

@noccikalili Nášho baví behať po byte na odrážadle, no to sme mu zatrhli, lebo máme prahy a málo priestoru. A robiť celý deň bordel to ho strašne baví🙂 Všetko porozhadzovať, čo najďalej, najviac a najkvalitnejšie a na najmenšie roztrúsiť a roztrhať a pod🙂 Tiež nemám 100 % radu, pri všetko vydrží len chvíľu. Má lego, drevené koľajnice, pretláčacie auto na plastelínu, kreslenie, sledovanie (Fíha Tralala, Spievankovo, Mickey Mouse, Tutitu), vymýšľanie nič nedobre (negovanie všetkého) a potom len také vystrájanie hore a dole hlavou🙂 A toto stále strieda. Neviem koľko rokov má Tvoj krstný syn, ale u malých detí je ťažko trafiť jednu hračku ktorá zabaví nadlho. U nás ho najdlhšie zaujali tie rozprávky(no už sú opozerané).