Prosím poraďte čo kúpiť pre chlapca, nie som krstná mama len pozvaná.
@lucka12399 koľko by si dala?
@lucka12399 Ďakujem za radu, peniaze plánuje dať, ale chcela som aj niečo čo by ho potešilo. Sama viem, keď som bola ešte dieťa peniaze mi radosť nerobili :D
Véd sa ho opýtaj co ho poteší, možno si na niečo šetrí, a peniaze ho potešia...
Syn mal minulý rok a dostal peniaze od všetkých kúpil si čo chcel ...
dnesnym detom urobia peniaze najvacsiu radost, to mi ver. kupia si, co chcu a nie ze dostanu kadejake haraburdy, co budu lezat v skrini.
takze za mna €, aj moja dcera dostala €. alebo sa opytat rodicov, co ma chlapec rad, urcite nekupovat ziadne prekvapenia.
Ďakujem za odpovede, presvedčili ste ma :D budú to peniaze, v jeho veku už vie čo chce a kúpi si, máte pravdu.
U nás tiež dostali deti peniaze. Doložili sme a kúpili bicykel, ktorý si vybrali.
my sme dávali ruženček, pamätnú knihu a peniaze
Kedysi 🤣 dnes je iná doba .
čaká ma to pri dievčatku. Som krstná ale jej bratovi (na krstiny som dávala každému z detí knihu: detskú bibliu, biblické príbehy a komixovú bibliu). Dievčatku som na 1.sv objednala ruženec s menom a dátumom, náramok s malým krížikom. Dám jej ešte niečo do obálky.
Ešte ma požiadali, či upečiem aj tortu. Čiže aj torta.
Za mňa by mal byť aj dar, ktorý je spätý s vierou. Nie len peniaze, bicykle, mobily a pod., ale aj niečo v spojení s vierou, aspoň od niekoho s pozvaných.
Peniaze😊
Dala by som peniaze do obálky, alebo sa spýtala čo by chcel/potreboval.