Darček pre 6 ročnú - Nintendo 3 ds, PS3 verzus Xbox
Kočky poraďte mi, prosím. Chcela by som malej k vianociam kúpiť nejakú konzolu, ale doma máme iba 1000 ročné PS1 a absolútne sa na aktuálnom trhu neorientujem. V diskusiách som čítala niečo o xbox, ako sa tam dá hrať telom, ale nemám páru o čom sa to točí 😀, cítim sa ako 100 rokov za opicami, keď o tom všetkom čítam 😀 , absolútne nemám šajn, čo by to malo byť a či je na to už dosť stará (sem tam si na počítači zahrá nejaké detské hry, aj na tom starom PS rada hráva Crash bandicoot) Chcela by som niečo praktické, primerané jej veku, čo by využila aj o rok-dva, ale fakt netuším, čo by to malo byť... 😖 ☹ 🙂
@nikoleta15 ja by som ti odporučila XBox Kinect, fakt je to super, vyblázni sa pri tom celá rodina, netreba ovládače, stačí sa len hýbať, hry sú rôzne, ja som napr. hrala bowling a box, na druhý deň som mala normálne svalovicu, tak na dlhé zimné večeri ideálne a fakt je to pre celú rodinu, keď bude dcérka väčšia aj my to kúpime, je to super vec 🙂
No kočky to ste mi super poradili 😀 😀 . Rekapitulácia Xbox, PS3 aj nintendo 😀 😀 . Asi prepadneme s mm banku 😎 alebo predáme dom 😀
@66misulka
No áno, aj nám by sa to páčilo 🙂. Malú bavia také typické detské adventure, skákačky behačky ako ten crash 🙂
@nikoleta15 no tak to je urcite to prave....skus naozaj popozerat ty kt sa ti viacej vyplati ceny hier porovnat na ps3,Xbox a Wii a uvidis....vravim ja som najspokojnejsia s ps3...a zase nikde nie je napisane ze hry musis kupovat nove🙂...ale ps by som ti urcite odporucila nove aby si mala zaruku🙂...ked nieco este budes chciet vediet kludne napis poposielam ti nejake stranky s najlacnejsimi hrami a prislusenstvom🙂
@nikoleta15 😀 my mame 250 GB. lebo sme chceli aby to malo pamat aj na filmy aj na hry. neviem ako to je na SK ale tu si stahujeme a filmy aj hry z ich serveru 😉
určite PS3 🙂
@k_a_j_k_a
Ju bavia také detské kde ešte netreba vedieť čítať ako ten Crash-behačky, skákačky 🙂
@66misulka
ešte sa spýtam-spomínaš, že sa tam dá dokúpiť MOVE. To je len ovládač na pohyb alebo tam treba dokúpiť ešte niečo, aby sa dali hrať aj tie pohybové hry? Ďakujem 🙂 🙂
my máme x box s kinektom už 3roky hneď ako vyšiel hráme sa všetci aj najmenší má 4 roky. Sú tam super tie pohybové hry ale starší má aj veľa klasických a ceny sú dosť vysoké ale aspoň máme poriešené sviatky a občas sa pritrafí aj nejaká akcia 🙂
@nikoleta15 ano ano okrem move sa dokupuje kamera ale to ked kupujes startovaci balicek tak mas aj kameru aj move spolu mozes to kupit normalne v obchode my sme to kupovali od ruky a az druhe sme kupovali nove...potom mas aj kadejake hluposti ze mikrofon,luk,mec atd atd.....
@nikoleta15 moje sa hravaju varenie s dorou a starostlivost o psa 🙂. A starsia obcas maria. A vela nimi aj fotia. A ked sa MM hra na PS3, tak to maju vacsinou ako rozpravku- nie strielacky, tie sa hrava vecer, ale take detske skakacky, najnovsie Puppeteer.
Na DS budu drahsie hry, na Xbox lacnejsie, ale za chvilku prestanu nanho vychadzat hry, treba ked tak pockat na novy. My sme Xbox predali, lebo MM sa us nepacili hry a kupili PS3, lebo tam vychadzali zaujimavejsie- aspon pre MM. Alebo pockat na PS4. Pripadne skus este pozriet Sony Vita.
Dalsia vec je, ci chces, aby sa s tym presuvala a radsej 3DS (ale potom lepsie 3DS XL- moje maju DS XL a DS lite a preferuju to vacsie). Ale ked chces nieco do obyvacky, tak konzolu ako PS3 alebo Xbox. Budete mat v tom aj blue ray prehravac.
MM mi tu este hovori, ze treba pozriet hry ake su a ake sa planuju vydat a podla toho sa riadit.
@lubuska22 ahoj 🙂 vies co mi mame vseliake🙂 od tanecnych,detskych, Michael Jackson 🙂 kade co 🙂 ...ja mam naprikladn nato aj fitness 🙂
http://www.progamingshop.sk/hry-na-ps3-pre-move...
tu je link na hry a ked tak si to hod do youtube a tam ti to krasne ukaze 🙂
@nikoleta15 6 rocnemu dietatu do ruky patria noznicky a fixky a nie nintendo alebo xbox
odporucam Xbox Kinect..my ju uz doma mame asi 3 roky a je uplne perfektna. Kupujeme hry len na kinect, takze ziadne sedenie s ovladacom v ruke sa nekona a uz sa pri tom zabavi aj nasa 2 rocna - najviac sa jej paci moja zumba. Tatino ma zase street fighters, ja tam mam este fitness a nejake sporty, co mozu hrat dvaja. Take uplne detske mame len dve, jedna z nich je Kinectimals - pekna grafika, male deti sa na tom ucia zaklady a hraju sa so zvieratkom 🙂. Ostatne konzoly potrebuju ovladac a to by mi vadilo, keby som mala este nieco drzat v ruke, pripadne ku kazdej hre cosi dokupovat, aby sa dala hrat. Celkovo za nasu rodinu mozem povedat, ze to vyuzivame namiesto fitka a mala sa pri tom zabavi a vyskace.

@nikoleta15 jaj a este ved si pozri cez youtube ake priblizne hry by ju bavili...my sme to viacmenej kupovali kvoli manzelovi a maly sa len zviezol pri tom🙂...ja som nikdy na take hry nebola ale teraz ruku na srdce ked nic nejde v tv a deti vecer zaspia sme schopny pri tom sediet s mozum aj do rana kludne aj pri tych detskych hrach🙂....tie detske hry su naozyj krasne...my naspriklad ficime uz dlho na rozpravku CARs tak mame ju aj na ps3 potom sme mali UP!,Madagascar,Lego atd....a na tie move ten spellbook,tanecne dance party,atd....
a bude to mat aj pre teba vyhodu lebo ja som si na to kupila FITNESS a mozno niekto povie ze je to volovina ale ja som spokojna kedze mam daleko fitko a deti spia kludne cvicim a schudla som 8kg...takze