icon

Darček pre 9 ročnú dcéru

pokladik5
11. nov 2015

ahojte, vianocna dilema: mam uz nejake tie drobnosti kupene pre 9 rocnu dceru , napr, ako su spolocenske hry, knizky, alebo oblecko , ale nieco take co by ju ze wau potesilo neviem , som zufala, vlastne aj preto lebo hned dva dni povianociach ma aj narodeniny. takze dvojity darcek . dakujem za kazdu inspiraciu , ale prosim aj cenovo prijatelne. ( napriklad bicykel ma , korcule na lad ma, kolieskove nema ale az vo februari k meninam kupujem , knih ma velmi vela, oblecenia tiez )

Strana
z2
janage
11. nov 2015

@pokladik5 a ešte ma napadlo min. rok som na jednej výstave videla takú sadu na výrobu vlastnej čokolády - podľa šablóny si dieťa urobí - bola to belgická čokoláda - http://www.vnimavedeti.sk/urob-si-cokoladu

blondie257
11. nov 2015

este ma napadlo, my máme aj formy na odliatky zo sadry (samozrejme kone) a bol pri tom stetec, farby a rozne trblietky, ktorými si následne ten odliatok aj vymaluje podla vlastneho gusta :D a dokonca sme vkladali do sadry aj magnet...a vznikla magnetka

beruska9561
27. nov 2015

alebo napríklad fimo hmotu, môžete spoločne vyrábať rôzne nápadité veci

gala79
27. nov 2015

penny board ... v nejakych dievcenskych farbach..

andreanova
27. nov 2015

@pokladik5 no, ja som tiez riesila podobne...mna vsak napada nasledovne..

co tak urobit jej nastenku? mala slecna moze mat na nej pripnute nejake foto napr. pri niecom, co ju bavi, so surodencami, nejake vlastne kresbicky, alebo napr. pochvalne uznania z nejakych kruzkov, na ktore chodi a to ju moze aj motivovat v dalsej cinnosti, napr. hudobna, ked treba cvicit...napr. foto z koncertu, diplom, medaila...
Tiez, takato nastenka je celkom vhodna na pripnutie nejakeho papiera, kde sa davaju/zapisuju odmeny napr. hviezdicky za napr. dobru znamku v skole, sikovne spravene domace ulohy, za pekne spravanie, pomoc v domacnosti atd. Toto iste je dobre lebo dieta ma pocit ze kazdu jeho snahu si vazite a vsimate(co, priznajme si, mnohokrat si vsimneme a komentujeme len to zle)....tiez, tam moze mat napisane nejake ,,ciele,,ktore by chcela dosiahnut a ako sa jej dari - napr. ak si zlepsi znamku na vysvedceni, za odmenu pojde do jaskyne na vylet a moze mat na nastenke tu jaskynu na foto ako motivaciu.

Vyroba nastenky a naklady: polystyren 100cmx50cmx5cm stal u nas 0,63Eura, klinceky na zavesenie asi 0,20Eura, latka na obalenie polystyrenu moze byt stara lanova plachta, alebo lacna kupena latka no a tie spendliky na pripinanie asi 0,28e. mna to cele vyslo do 1,5 eura...a vysledok potesil.

maminecka2
27. nov 2015

Ahoj, ja som kúpila toto, malá je umelkyňa 🙂 a miluje dinosaurov.

http://www.sashe.sk/superdadka/detail/pastelkov...

pokladik5
autor
27. nov 2015

@andreanova dakujem , ako napad je to super, ale taku nastenku ma uz od skolky , s fotkami zo skolky diplomami , obrazkami a sama si to meni co namaluje bud doma alebo v skole, s fotkami z dovoleniek , alebo skoly, . ale dakujem 🙂

pokladik5
autor
27. nov 2015

@maminecka2 to je fakt ze super😀 🙂

maminecka2
27. nov 2015

@pokladik5 😵

kloe676
28. nov 2015
Používateľ kloe676 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kloe676.

Ak chceš niečo kreatívne skús nejakú tú kolekciu od style me up! www.rajhraciek.sk/style-me-up-sponky-do-vlasov-p15546 tam si môže nachystať vlastnú gumičku, sponku alebo doplnky. Mna to pred casom ohuriloo

Strana
z2