icon

Darček pre chlapca k Vianociam

anickaa123
18. nov 2016

Čo kúpiť chlapovi na vianoceee

jasminet
18. nov 2016

parfum, vodu po holeni, sadu na holenie, strojcek na holenie, ponozky, penazenku kozenu, manikuru pansku, vino, knihu, poukazky, koselu, kravatu, cd, dvd, psa, rifle, pero parker, vino, auto, dom, byt...

lorela
18. nov 2016

....pokračujem. Záhradu, rolexky, bazén, koňa, rajtky, opicu.

jasminet
18. nov 2016

... mobil, pc, hru, xbox, repro sustavu, dovolenku, svoje akty, fotak, kameru, hviezdu, pozemok na mesiaci...

lululilien
18. nov 2016

... gramofón, hodinky, bicykel, športový úbor, skafander, botasky, jazda vo ferrari, pyžamo, papuče, kašmírový sveter, parmazán, cajon - kachon, lístky na koncert, letenky, polohovacie kreslo, spoločná foto v rámiku, spoločenská hra, náramok, macbook, gril, cigary, chilli šampón,

alja20
18. nov 2016

Mesacnu mzdu a volny vikend s kamosmi podla vlastneho vyberu ;-P

uglybetty1234
18. nov 2016

drevene hodinky, manzetove gombiky, skrutkovace, srubky a matice, adrenalinovy zazitok, poker, sexy gatky, cigara, obal na mobil, sach, traktor na kosenie, cistidla na auta,...

maminka2013
18. nov 2016

No tak v prvom rade musis vediet ako je ten tvoj narocny 😉 moj sa potesi - svetrom,pyzamu,ponozkam,kozmetike,hodinkam,nieco pre jeho hobby /moj je rybar takze cokolvek od rybarstva potesi / a spolocnym veciam do domacnosti - aj hram 🙂

mauzi
18. nov 2016

A realne aj tak 80% dostane trenky, ponozky a ine praktickosti, ktore nie je cas dokulovat pocas roka,tak teraz do zasoby 😀 😀

mauzi
18. nov 2016

* dokupovat

moni73
18. nov 2016

@jasminet
@lorela
@lululilien koľkých mužov máte doma, ženy??? 😁
@uglybetty1234

kikikat
18. nov 2016

Ja som vždy kupovala na všetky sviatky môjmu mužovi darček ktorý využijem aj ja lebo on nikdy nič nechcel ,čiže sadu náradia,sebe sexi prádlo( akože pre jeho radost) alebo plysovu hračku tu zdedili deti atď. Tento rok dostane pizamo a sexi trenky,este niečo dokupim,mozno😁

jasminet
19. nov 2016

@moni73

6ks 😀 manzel, syn, otec, svokor, brat, svagor 😉 ale na otazku, co chlapovi - to je siroky pojem, kazdy chce nieco ine, kazdeho nieco ine bavi 😀

anickaa123
autor
21. nov 2016

On je dosť náročný takže neviem no 😂😂

evelina12a
21. nov 2016

Myslím, že každý chlap ocení krásně vonící parfem 🙂

natalym
21. nov 2016

Nič. Má predsa mňa. 😀

jana_eyre
21. nov 2016

Očividne si admin co meni názvy necita diskusiu, dokonca ani úvodný príspevok 😂 chlapec a chlap je dost rozdiel..

misha100
24. nov 2016

Záleži na tom o koho z rodiny ide. 🙂 Ak ide o tvojho chlapa, tak sa určite poteší nejakej hračke. 🙂 Ak rád hrá hry tak mu určite kúp nejaký herný notebook s hernou myškou a môžeš k tomu pridať aj nejakú kúpenú hru. Ja mám doma presne takýto typ chlapa. Ak ťa to natchlo môžeš skúsiť pozrieť http://www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/ teraz tam majú zľavy. Verím, že určite vyberieš správne, ale nezabúdaj, že má hlavne teba ako darček. 😉

anickaa123
autor
24. nov 2016

@misha100 🙂 haha no vsak dufam že to si uvedomuje že ja a to malinké čo nosím pod srdcom sme jeho darcek 🙂 🙂 🙂 niečo pozriem ďakujem 🙂

jan6
25. nov 2016

ja by som si prial nový telefón, tak snáď to Ježiško nepopletie.

jankalukasova
25. nov 2016

Moj drahy "zahori" pri akomkolvek naradi... vrtacky, frezky, pilky... gola sada... karbobruska... minuly rok dostal momentovy kluc... tak radost bola neoposatelna 😂

henry123
Odpoveď bola odstránená
gabona1
7. dec 2016

X box je fajn, máme doma, kupovali sme ho pre našich chlapcov a potom sa dá kadečo dokupovať. Aj manžel sa občas zahrá. Dokúpili sme aj kinect na ďalšie vianoce, a vždy si prosili aj nejaké hry dokúpiť. Momentálne už majú všetkého dosť, tak zase hľadám inšpiráciu, čo im kúpiť. Je to ťažké.

erickatt
7. dec 2016

Kolko ma ten chlapec

erickatt
7. dec 2016

Moj sa tesil sekere. Kalacke. Cirkukarke. Vrtacke. Priamociaru pilku.. A kupujem mu modransku keraminu. Zbiera ju

henry123
Odpoveď bola odstránená
erickatt
7. dec 2016
zanetamatej
7. dec 2016

Ked nevies co a moze to byt aj blbost co potesi pozri darceky-eshop.sk, maju dam dobre hluposti aj napady parkrat som tam mojmu kupila nieco napr.ploskacku s poharikmi Simpsons, potom taku lampu co robi hviezne nebo v miestnosti-na samo-zostrojenie..vtipne veci