Darček pre naj kámošku
Sice moj darcek nebol materialny, ale ludia sa menia, sťahujú, veci odkladajú do krabic... ale ZÁŽITKY ZOSTANU!
No ja neviem, ale taketo srdiečka a podobne somarinky mi prídu vhodné tak pre 12ročné baby (ako nič v zlom). Ja osobne som volila napr. šperk, prípadne knihu alebo lepšiu kozmetiku, určite by som nevolila lapače prachu 😇
Ak by som "musela" voliť niečo takéto, tak by som behla do obchodu kde majú darčekové predmety, liečivé kamene či vonné sviečky a vybrala niečo tam.
fotokniha s nejakými super momentkami ? Ked budete staré bezzubé "kozy " sa zasmejete a pospomínate
Tuto basnicku sme si pisali na zakladnej skole do pamatnikov 😁
@nightrover presne 🔝😂🤗
fotokniha je fajn. ale ja som dostala kozmetiku a ti poviem ze ma to potesilo ako malu. moc som sa o seba nestarala a niezeby mi tym chcela nieco povedat 🙂 ale bolo to fakn. a este mi aj trafila, nuance mi vazne robi dobre tak preco nie. potoazne porozmylsaj co ma fakt rada a na tu temu vymysli nieco blaznive

Ahoj ja som dala mojej naj kamoske k narodkam listok na koncert/vystupenie Chippandales v Blave. Isli sme tam spolu /ja som si listok kupila tiez k narodkam/.chlapi boli uzasni, perfektny zazitok! Dodnes na to spominame.😅