icon

Darček pre naj kámošku

aknifif
6. okt 2017

Čaute potrebujem poradiť čo mám. Kúpiť naj kamoške ktorá mi je ako sestra už dlhé roky. Chcela by som niečo takéto na pamiatku ako dala ona mne. Dakujem

Darček pre naj kámošku
sonalove
6. okt 2017

Ahoj ja som dala mojej naj kamoske k narodkam listok na koncert/vystupenie Chippandales v Blave. Isli sme tam spolu /ja som si listok kupila tiez k narodkam/.chlapi boli uzasni, perfektny zazitok! Dodnes na to spominame.😅

sonalove
6. okt 2017

Sice moj darcek nebol materialny, ale ludia sa menia, sťahujú, veci odkladajú do krabic... ale ZÁŽITKY ZOSTANU!

sashabb
6. okt 2017

No ja neviem, ale taketo srdiečka a podobne somarinky mi prídu vhodné tak pre 12ročné baby (ako nič v zlom). Ja osobne som volila napr. šperk, prípadne knihu alebo lepšiu kozmetiku, určite by som nevolila lapače prachu 😇
Ak by som "musela" voliť niečo takéto, tak by som behla do obchodu kde majú darčekové predmety, liečivé kamene či vonné sviečky a vybrala niečo tam.

margotka112
6. okt 2017

fotokniha s nejakými super momentkami ? Ked budete staré bezzubé "kozy " sa zasmejete a pospomínate

tncka
6. okt 2017

@aknifif prepac,ale toto mi pride hrozne primitivne. Aspon ta basnicka keby bola vlastna,ale takato odrhovacka😞 Ja by som volila darcekovy predmet vo forme lepsej vonnej sviecky,fotoramik na stenu,sperk,alebo spolocny zajazd. Zalezi aj od toho kolko chces do toho investovat

nightrover
6. okt 2017

Tuto basnicku sme si pisali na zakladnej skole do pamatnikov 😁

eliskapa
6. okt 2017

@nightrover presne 🔝😂🤗

stastnablcha
14. okt 2017

fotokniha je fajn. ale ja som dostala kozmetiku a ti poviem ze ma to potesilo ako malu. moc som sa o seba nestarala a niezeby mi tym chcela nieco povedat 🙂 ale bolo to fakn. a este mi aj trafila, nuance mi vazne robi dobre tak preco nie. potoazne porozmylsaj co ma fakt rada a na tu temu vymysli nieco blaznive