icon

Darčeky pre deti

jul17
4. nov 2013

Ahojte. Mam velky problem neviem co mam kupit pre deti na Vianoce. Asi nie som sama. Prosim Vas mile mamicky poradte ake hracky u Vas teraz "letia" comu by sa tesili:
2 jeden a pol mesacne dievcatka,
4 rocne dievcatko,
6 rocny chlapec,
8 rocna slecinka a
13 rocna pubertacka.

Strana
z2
perlicka666
9. nov 2015
Používateľ perlicka666 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od perlicka666.

U nás sa chalanovi kúpil RC model vrtuľníka Blade 120SR o čo sa postaral ocino cez rajmodelov 🙂 a tak mamina dokúpi už len pyžamo ;)

hena6
9. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

ja kupim detom veci co potrebuju obliect a podobne a otecko im vyberie nejake hracky, ten vzdy sa im vie trafit do vkusu

milica313
9. nov 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

na oblecenie to su super prakticke darceky

manuelala
17. nov 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

@rybicka6 tiež uvažujem nad playfoam. nemrví sa to? je to lepšie ako obyčajná plastelína?

rybicka6
18. nov 2015
Používateľ rybicka6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rybicka6.

@manuelala nie pekne to drzi po kope 🙂 podla mna je to lepsie lebo sa z toho nerobi bordel, nelepi sa to na ruky a celkovo sa s tym lepsie pracuje...ale myslim ze vela zalezi aj od toho odkial si to objednas, kvalita je rozna...my mame zo stranky pexi

manuelala
19. nov 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

@rybicka6 vďaka za info pozriem sa na to. s tou kvalitou je to pravda, ale to je tak všade. ale aspoň viem že sa mam na to zamerať.

anulienkalenka
19. dec 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ahojte, tiež by som prijala nejaký tip, čo kúpiť pubertiakovi? CHalanovi?

wikisara
19. dec 2016

@anulienkalenka koľko ročnému??

zabka788
25. dec 2016
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@anulienkalenka pozri sa napriklad sem- geekshop. sk/collections/the-simpsons/ ja si myslim ze taketo tricka letia u chalanov v puberte- tipujem tak 13-15 rokov? mozno aj menej? u nas to je stale zapnute na telke... ale priznam sa ze v tricku so supermanom spim aj sama :D

incusa
12. júl 2021

moje deti sa najviac potešili bicyklom 🙂 majú červené woomy. Samozrejme závisí na veku, myslím, že menšieho špuntíka zase poteší odrážadlo 🙂

maciatkolulu
12. júl 2021

@incusa menší spuntik už má osem rokov, myslím, ze autorka daný problém už vyriesila😂😂😂

incusa
20. júl 2021

@maciatkolulu áno, určite vyriešila 😂 ale možno bude zase riešiť niekto iný 😀

kozumplikovasandra
28. júl 2021

ja kupujem to, čo deti napíšu Ježiškovi 🙂 naposledy to boli kolobežky

Strana
z2