Ahojte planujeme si kupit bicykle ale mame dilemu
Chceme kupit samozrejme aj detsku sedacku na bicykel pre 22 mesacne dieta ktore ma 91cm a 16,4kg ( je veľký na svoj vek )
Moj muz je za upevnenie sedacky dopredu ale mne sa zda ze uz je maly velky ze by bolo lepsie ho dat dozadu. Prosim poradte aj ake znacky detskych sedaciek mate. Dakujem
@lucik194 Ved prave ja som to mojmu muzovi tlkla do hlavy ze proste on je velky a vaha vyssia ale on stale ze on musi na neho vydiet atd.. a este chcel kupit aj to sklo ktore chrani pred muskami 🤦♀️ hovorim ale tu ide o bezpecnost nie o to, aby si ty na neho videl. Hovorim ze sa da kupit zrkadlo aby ho videl. Ano poobede spi este Dakujem budeme hladat zadnu polohovatelnu sedacku a tento Vas komentar mu poslem 🤣
*vidiet 🤦♀️ boze preco som dala y 🤦♀️🤣
my sme mali tiez zadnu sedacku hamax. bola naklapacia. nad prednou sme vobec neuvazovali, aj ked zda sa mi, ze teraz je viac moznosti aj tam. predsa len my sme to riesili uz velmi davno. najviac sme vyuzili cyklovozik.
Nemusis na neho vidiet, ved bude pevne priputany v sedacke. My mame tiez hamax polohovatelnu, pozor si treba podla mna dat len na sposob putania, my mame taku, co ma pasy ako ypsilom robene, ze jedna spona je na hrudniku(ta spaja ramenne popruhy) a druha je potom dole medzi nohami. Neexistuje, aby sa decko odtial dostalo
obe deti sme odvozili na zadnej sedacke, prave kvoli tomu, ze kamarati mali uraz - nehodu a dieta v prednej sedacke, a pritom tu nehodu ani nezavinili, ale dieta bolo komplet zosuchane a to na hradzi do nich len jeden "tukol".....
zadna sedacka je ovela viac bezpecna ako predna.....
a nie, na dieta nemusi rodic vidiet 100% casu. nase deti mavali na sedacke pripnute knizky, hracky (napevno), aby im nepadli, ked sa uz nechceli pozerat po okoli, tak sa hrali.....
pocitali sme znacky, zvieratka (vtakov co okolo preleteli), kolko cyklistov sme obehli, kolko domov sme videli...... casto sme natrhali kvety na luke a hrali sa s nimi..... oni to brali, ze cyklosedacka je len ich "kralovstvo". ale nam deti skoro rozpravali, takze, u nas to bola interakcia a rozhovor, nie monolog 🙂
nech dobre vyberiete a dobre sa Vam jazdi
@lulamx prosim vas viete mi napisat ktoru mate od Hamax? Je aj polohovatelna ze by maly v nej aj pospal popripade? Dakujem
nase dieta v nej spavalo. pouzivali sme ju od cca roka. mohla to byt hamax sleepy. vtedy (pred cca 19 rokmi) mali len 2 modely. vyzerali rovnako, no ten naklapaci mal vpredu "tocitko", ktorym sa menil sklon sedenia. mali sme k nej 2 upinacie mechanizmy, co bolo prakticke, kedze sme jazdili so sedackou obaja s manzelom.
@lulamx dakujem krasne
dopredu ? nikdy? toto co pises je velke dieta, hlavne tie kila....
dopredu sedacka je ovela menej bezpecna, dieta bude mat "plne usta musiek", v prednej sedacke vobec nie je dieta tolko chranene ako v zadnej......
v tom veku uz len do zadnej. nad prednou by som ani nerozmyslala.
zadnu sme mali Hamax.
urcite hladajte zadnu na sedlovku, existuju aj polohovatelne cyklo, ak je to dieta, co este poobede spi, zaspi aj v cyklosedacke.