Detský stan v detskej izbe
Ahojte mamičky. Zaujímalo by ma či sa oplatí malej kúpiť detský stan do izbičky napr. ten na foto (aby ste si to vedeli predstaviť). Videla som už pár fotiek s detskými izbami kde deti mali podobný stan, neviem ale či sa v ňom bude hrať...zaujímali by ma vaše názory, prípadne skúsenosti ak ste deťom kúpili stan- či sa to oplatilo alebo len stojí v izbe a zavadzá... Snáď som to napísala zrozumitelne 😀 😀 . Ďakujem.

@gabikkas ... tak to je teda SUPER NAPAD !!!! Uz teraz rozmyslam kde pozhanam taku velku krabicu ... urcite si to musime urobit ... stan mame ale ako tu uz niektore maminky pisali ... prvotna euforia je uz za nami 🙂 ... toto by sme mohli robit spolu ...krasne to vyzera 🙂 vdaka za napad 🙂 UZASNE !!!
nas maly ma len 11 mes a v stane sa tiez rad hrava. mame ho postaveny pod schodami v obyvacke, kde sa navzajom vidime 🙂, ked doobeda varim. super vec, odporucam vsetkym
my ho máme doma aj so 100 loptičkami a nehrá sa v nom :-/ na začiatku áno lebo bol očarený ale teraz už nie :-/
Babulky toto je podla mna fantasticky napad pre tie sikovnejsie, vyuzit stol a usit nan stan, ked sa deti dohraju, iba sa zlozi, kuk v albume sikovnej maminy @suginko https://www.modrykonik.sk/blog/suginko/album/ti...
Ahojte chcela by som dcere kupit stan do izby no ma uz osem rokov, ma niekto skusenost ci by nebol maly pre take velke dievcatko. dakujem 😉
@veronika903, ak by si chcela stan ako je v uvodnom prispevku, tak taky len macko puh ma dcerka od 2 rokov, hra sa s nim vzdy, ked ho ma rozlzoeny, uz bude mat 7 rokov, v lete sa s nim vonku bude urcite hrat, ale taku velkost by som nekupovala urcite, to je malicke.
Ahojte maminy aj mi sme kúpili stan ale taký že nemá dole podlahu A neviem čo tam dať A sciM ho uchytit aby stal na jednom mieste poraďte Ďakujem
nase deti si zas oblubili tento stan https://ayo.sk/1206-detsky-stan.html a pritom stoji iba par eur

@fuska presne šak to stan je lacnejší ako domček a tiež super splní úlohu schovávania a ešte sa aj lahko zloží