Elektrické autíčko pre deti
Mate? Vyuzivate? Syn ma 2,5r a rad sa na vsetkom vozi - kosacka, traktor a pod. Zvazujeme kupu, ale kedze to nie je lacne, zaujimaju ma vase skusenosti
To je dnešná doba dieťa si vlastné meno povedať nevie, ale vozí sa v aute a pri tom stláca mobil
všetko. elektrické je vináles veľkého D (di*bla)
@anonym_79d718 aj ten internet, cez ktory siris tuto hlupost. Preco to netesas do kamena v jaskyni?
To je dnešná doba dieťa si vlastné meno povedať nevie, ale vozí sa v aute a pri tom stláca mobil
@anonym_c8984e plne suhlasím
@anonym_autor syn to hrozne chcel, dostal, najviac ho zaujimalo ze to ma radio a hraju pesnicky, vozil sa na tom 10x do roka, vzdy sa okolo zrkli deti. Zo stratou sme to predali.
2,5 tučné dieťa na kosacke a traktore? No super.
Poznam dvoch chlapcov co to maju. Jeden sa vzdy chvilku povozi a potom to jeho mama vlaci po celom sidlisku lebo uz ho to nezaujima. A druhy pride na nom na ihrisku a cely cas krici po inych detoch, ktore sa len priblizia k tomu autu, aby sa ho nedotykali.
Ja mam male dieta ale nekupila by som to, podla mna zbytocna hlupost.
Záleží od dieťaťa, bratov sa na tom prevozil celé dni, mal aj traktor s vlečkou a vozil dedkovi sadenice, trávu z kosenia. Sestrinho to nebavilo vôbec, zdedili sme my a náš sa tomu teší, no nevydrží v ňom dlho.
Ja by som to nekupila, ale dostali sme od svokra. Ale take velke, trojmiestne, 4x4. Podla mna z toho mal vacsiu radost dedo ako tie deti. Ale to je taka zabavka na chvilku, casto musis dobijat, nejake velke trast necakaj. My to pouzivame len ako zabavku okolo domu, po ulici atd, bavi sa dedo aj deti 😃 Ale inak je to za mna zbytocne draha somarina ktora zabera miesto, sami by sme si to isto nekupili, holdujeme inym aktivitam s deckami 🙂
Jasneee, my mame 4 kolku a super vec 🙂. Nevšímaj si tie predpotopne názory niektorých 😀😀. Kľudne choďte do toho.
Syn ho miloval, mal aj motorku ale to len u nás po ulici hore dole - batéria dlho nevydrží a je to ogara ťažká. bežne chodil radšej na odrazadle.
Maly ma, miluje ho, podeli sa s ostatnymi deckami na ulici, kreslia si ulice, robia preteky, hraju na policajtov. Nie je ziadne “obezne decko s mobilom v ruke”, bicykluje od troch rokov, plava, zacina atletiku. Kupila by som ho znova aj ked bolo drahe jak fras.

všetko. elektrické je vináles veľkého D (di*bla)