icon

Elektrické auto pre deti - výhody a nevýhody

11. aug 2025

Zvažujem kúpu ale zaujímajú ma skúsenosti - aké to ma výhody a nevýhody? Kúpili by ste si ho znova tí čo ho už máte? Pre 2,5 ročne dieta? Nie je drahá ta batéria?

Strana
z2
monickach15s01
11. aug 2025

Nasi maju toto, starsi ho dostal ked mal 3, sluzi nam uz treti rok, deti sa na nom vyhraju, potesia, samozrejme maju ako vsetky ostatne deti odrazadla, bicykle,a kedze to auticko v terene vydrzi realne 45 min urcite na nom netravia cely den 😅 baterky kupujeme kazdy rok nakolko stracaju kapacitu. Ako hracka super, povozia sa, potesia a zas idu bicykle, hojdacky, smykacka, trampolina asi ako kazde dieta, kazdu chvilu nieco ine 😅 ale maju ho velmi radi, "opravuju" ho, umyvaju, robia servis ako velkaci,vecer svieti, ovladaju si ho sami, ja mam vzdy ovladac pre istotu.😊 urcite ked dosluzi dostanu opat, za nas spokojnost.

anonym_0d6373
11. aug 2025

Musime tu vsetky pre menej inteligentne pisat, ze okrem elektrickeho auticka deti samozrejme aj bicykluju a sportuju, a ze nesedia cely den priputane v auticku 🤭.

oceanahory
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@oceanahory Uz ma neobtazuj. Zavadzas v tejto teme. Spamujes ju nezmyslami. Nechapes zakladne suvislosti. Chuda tvoje dieta, vo vsetko hladas aby malo vyznam. Vraj cas straveny v takom auticku je zbytocny. Ale len pre teba. Deti sa radi chvilu povozia. A v teme o elektrickom auticku pises ake sporty tvoje dieta kedy zacalo robit, nezda sa ti uz len toto od veci?

@anonym_0d6373 Alo no 😁...na jednej strane ma ziadas, aby som ta "neobtazovala" a na druhej mi davas otazku? Tak ja ti teda odpoviem, pre tvoju radost 🙊. Nie nemyslim si, ze moje prispevky boli mimo, len som s nimi chcela poukazat na skutocnost, ako ja osobne nevnimam benefity elektronickeho auticka, to, ze si si ich ty vysvetlila po svojom, je uz zial nieco ine 🤷...
Tak moje dieta je mozno "chuda", ze nama elektronicke auticko, ale aspon ma maminu, ktora neutoci agresivne anonymne na ludi na diskusnom fore kvoli inemu pohladu na nejaku vec. Myslim, ze som svojimi prispevkami nikoho neurazila, to iba ty si ich z nejakeho dovodu beries velmi k srdcu a vnimas, ako nejaky utok na tvoju osobu...skor by mozno pomohlo zamysliet sa nad touto skutocnostou 😉.

diaszoky
11. aug 2025
@anonym_1c413e

Zbytočnosť. Hračka pre lenivé deti
Ak autíčko tak šľapaciu motokáru alebo traktor

@anonym_1c413e srsi z teba zavist

malaopicka
11. aug 2025

Nehľadala by som žiadne extra výhody a nevýhody ani pridané hodnoty. My ho máme u babky na dome, tam je využité, na chate a na byte máme zas iné veci (odrazadla, bavte atď). Kúpili sme lebo sme chceli aby mal všetko a nehľadala som v tom nič viac. Páči sa mu, keby nie, posunieme ďalej. Vybavené

anonym_0d6373
11. aug 2025
@oceanahory

@anonym_0d6373 Alo no 😁...na jednej strane ma ziadas, aby som ta "neobtazovala" a na druhej mi davas otazku? Tak ja ti teda odpoviem, pre tvoju radost 🙊. Nie nemyslim si, ze moje prispevky boli mimo, len som s nimi chcela poukazat na skutocnost, ako ja osobne nevnimam benefity elektronickeho auticka, to, ze si si ich ty vysvetlila po svojom, je uz zial nieco ine 🤷...
Tak moje dieta je mozno "chuda", ze nama elektronicke auticko, ale aspon ma maminu, ktora neutoci agresivne anonymne na ludi na diskusnom fore kvoli inemu pohladu na nejaku vec. Myslim, ze som svojimi prispevkami nikoho neurazila, to iba ty si ich z nejakeho dovodu beries velmi k srdcu a vnimas, ako nejaky utok na tvoju osobu...skor by mozno pomohlo zamysliet sa nad touto skutocnostou 😉.

@oceanahory Utocila si na vsetky zeny, ktore maju pre svoje deti auticka. Ja viem, ze s tym ze tazsie chapes sa nic robit neda. Vsimni si ako tu kazda sa zacala obhajovat, ked napisala, ze maju auticko, ze aj sportuju jej deti. Lebo ty si tu napisala riaden nezmysel. Ale ja chapem, ze ty nikdy nepochopis co si tu popisala. Otazka bola vyhody a nevyhody elektrickeho auticka. A nie, ze ci deti ktore sa par minut povozia nemaju ziaden sport. Uz nechaj tuto temu tak. Netyka sa a pises uplne od veci. To tvoje dieta ma matku, ktora uplne od veci odpoveda a bohuzial hlada este aj na hracke benefit 🤭.

anonym_1c413e
11. aug 2025
@diaszoky

@anonym_1c413e srsi z teba zavist

@diaszoky absolútne nie
U 2,5 ročného nevidím reálny význam.

oceanahory
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@oceanahory Utocila si na vsetky zeny, ktore maju pre svoje deti auticka. Ja viem, ze s tym ze tazsie chapes sa nic robit neda. Vsimni si ako tu kazda sa zacala obhajovat, ked napisala, ze maju auticko, ze aj sportuju jej deti. Lebo ty si tu napisala riaden nezmysel. Ale ja chapem, ze ty nikdy nepochopis co si tu popisala. Otazka bola vyhody a nevyhody elektrickeho auticka. A nie, ze ci deti ktore sa par minut povozia nemaju ziaden sport. Uz nechaj tuto temu tak. Netyka sa a pises uplne od veci. To tvoje dieta ma matku, ktora uplne od veci odpoveda a bohuzial hlada este aj na hracke benefit 🤭.

@anonym_0d6373 Vsimam si iba tolko, ze si tu kazda vyjadrila svoj nazor, to iba ty si sa zacala do mna navazat 🤷. Ty vidis take veci, ktore nikto iny nevidi, naozaj si domyslas 🫣...

anonym_0d6373
11. aug 2025
@oceanahory

@anonym_0d6373 Vsimam si iba tolko, ze si tu kazda vyjadrila svoj nazor, to iba ty si sa zacala do mna navazat 🤷. Ty vidis take veci, ktore nikto iny nevidi, naozaj si domyslas 🫣...

@oceanahory Maj sa a nevyjadruj sa k teme o ktorej nevies absolutne nic

anonym_c3dcf8
11. aug 2025

Ježiš ženy. Ani jedna nie ste horšia ci lepšia matka. To, že niektoré deti majú elektrické auto je ok. To, že niektoré deti nemajú elektrické auto je tiež ok. Deti s elektrickým autom sa v tom nevyvazaju od rána do večera, a deti ktoré elektrické auto nemajú nie sú chudence. Naučme sa rešpektovať názory druhých pls.

michaelam2
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@oceanahory Maj sa a nevyjadruj sa k teme o ktorej nevies absolutne nic

@anonym_0d6373 nehnevaj sa ale na jednej strane jej pises ze ona uraza ine matky a na druhej strane tu pises ako keby dieta co nema elektricke auto nevedelo co je to radost a vypisujes jej tu ze snad sa niekde na nejakom bude moct povozit 🫣

anonym_0d6373
11. aug 2025
@michaelam2

@anonym_0d6373 nehnevaj sa ale na jednej strane jej pises ze ona uraza ine matky a na druhej strane tu pises ako keby dieta co nema elektricke auto nevedelo co je to radost a vypisujes jej tu ze snad sa niekde na nejakom bude moct povozit 🫣

@michaelam2 To bolo len preto, ze uplne neguje elektricke auticko. A dava to do suvisu s pohybom dietata. Pritom to nema ziaden suvis. Dieta sa chvilu povozi a beha ako kazde ine dieta. Keby nemame tiez by ma potesilo, keby sa nasej malej da niekto povozit 🙂.

jana_eyre_2
11. aug 2025
@minutka

@jana_eyre_2 take deti by nechodili ani bez auticka. Vsetko je to o rodicoch

@minutka hej jasné máš pravdu, je to tak..

jana_eyre_2
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@michaelam2 To bolo len preto, ze uplne neguje elektricke auticko. A dava to do suvisu s pohybom dietata. Pritom to nema ziaden suvis. Dieta sa chvilu povozi a beha ako kazde ine dieta. Keby nemame tiez by ma potesilo, keby sa nasej malej da niekto povozit 🙂.

@anonym_0d6373 doslova si napísala že "chúďa tvoje dieťa" to mi príde ako celkom dosť útočné, len na základe toho že si myslí niečo iné ako ty.. veď ak má tvoje dieťa dosť pohybu aj keď ma autíčko, prečo sa ťa to tak dotklo?

lucia13022023
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@anonym_0d6373 nikoho sa to nedotklo, len teba. Každá jedna ktorá sem prispela, že autíčko ma, sa neurazila na @oceanahory koment, len ty. Ja by som si nedovolila hovoriť na cudzie dieťa ktoré nepoznám ze "chudá dieťa" skrz toho, že nemá elektrické auto.

zuzi0911
11. aug 2025

Syn 2,5r dostal na na narodeniny od uja .
Mame 2 miestne . Je to blbosť. Nebaví ho to . A aj keď tam sadne tak na 5 minút aj to je moc .
Ja by som to nekúpila.

nyphadora
11. aug 2025

@anonym_autor rozmyslam ake moze mať ešte vyhody, ak si odmyslim, ze sa s jim raz za čas pohraju deti .

anonym_0d6373
11. aug 2025
@jana_eyre_2

@anonym_0d6373 doslova si napísala že "chúďa tvoje dieťa" to mi príde ako celkom dosť útočné, len na základe toho že si myslí niečo iné ako ty.. veď ak má tvoje dieťa dosť pohybu aj keď ma autíčko, prečo sa ťa to tak dotklo?

@jana_eyre_2 Mna sa to nedotklo. Nema ziaden suvis elektricke auticko s pohybom dietata. Iba to som jej dookola vysvetlovala. Chuda dieta som napisala nie kvoli auticku. Ale ze ma nechapavu matku.

anonym_0d6373
11. aug 2025
@lucia13022023

@anonym_0d6373 nikoho sa to nedotklo, len teba. Každá jedna ktorá sem prispela, že autíčko ma, sa neurazila na @oceanahory koment, len ty. Ja by som si nedovolila hovoriť na cudzie dieťa ktoré nepoznám ze "chudá dieťa" skrz toho, že nemá elektrické auto.

@lucia13022023 opakujem chuda dieta, nebolo kvoli auticku, ale ze ma nechapavu matku

jana_eyre_2
11. aug 2025
@anonym_0d6373

@lucia13022023 opakujem chuda dieta, nebolo kvoli auticku, ale ze ma nechapavu matku

@anonym_0d6373 no po tvojom vysvetlení by som stále povedala, že si na ňu útočila úplne zbytočne a vztahovacne si si jej slová zobrala na seba a vychádzas z toho ako zbytočne útočná..

Strana
z2