icon

Hra Človeče pre dvojročné deti

3. máj 2025

Boli sme na jednej akcii kde rodicia vytiahli cloveke sadli si so svojim 2r synom a uplne prisne s nim hrali clovece particku ako s dospelym. “Kubko co pozeras ides si na ťahu” “chod o 3 policka” “pockaj pomozem ti ked nevies” a potom pomaly aj nervozneli že 2 rocny Kubko berie aj ine figurky, nevedel vzdy ktora je jeho ani o kolko ma ist😅. No nevedela som ci mam plakat ci sa smiat.

Strana
z2
oblecenie99
3. máj 2025

Ak by som už mala vyjadriť názor, tak radšej v Tom veku Človeče, ako Avengers, to odkiaľ dvojročný pozna?

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
hortenziaj
3. máj 2025

Čo sa pohorsujes na tom ? Mne príde zas poburujúce keď sa malé deti, aj dvojročné a pod hrajú na avengerov. To ako vážne púšti nejaká mamička Avengers deťom ? Viem že sú to rozprávky,ale príde mi to cez. Keď už,tak pustím niečo normalnejsie

annm81
3. máj 2025

Tak si svet celkom pekne podelila - na premotivované matky, čo vychovávajú a rozvíjajú svoje deti a tie, čo decko posadia pred telku a nevychovávajú, aby náhodou zo svojho fagana nespravili neagresívnu citlivku (=chlapci budú chlapci...). Každá sme sa zaradili kam patríme, sme spokojné - diskusia sa môže uzavrieť.

autor
4. máj 2025
@annm81

Tak si svet celkom pekne podelila - na premotivované matky, čo vychovávajú a rozvíjajú svoje deti a tie, čo decko posadia pred telku a nevychovávajú, aby náhodou zo svojho fagana nespravili neagresívnu citlivku (=chlapci budú chlapci...). Každá sme sa zaradili kam patríme, sme spokojné - diskusia sa môže uzavrieť.

@annm81 asi ti na materskej dobre preplo 🙂 “fagana” maš doma asi ty a rovno dvoch ako vidim tvoj profil. Mas Slovnik ukazkovej matky👌🏻

annm81
4. máj 2025

Toto delenie si tu zaviedla ty, ukážková matka, ktorá radšej zmazala svoje príspevky, lebo jej názory a spôsob vyjadrovania sa bol veľmi slušný, že?

gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2